Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Trupa Motley Crue s-a reunit, va avea un turneu în 2020

Motley Crue, una dintre trupele cu cel mai zbuciumat istoric s-a reunit, confirmând toate zvonurile care au circulat pe parcursul lunii noiembrie. Oficial grupul se destrămase după concertul de Anul Nou din 2015. Află detalii despre reuniune în articol.

Motley Crue

O declaraţie oficială a fost postată pe site-ul trupei, amintind de creşterea subită de popularitate Motley Crue, mai ales după filmul biografic "The Dirt" de pe Netflix. În 2014, pentru a cimenta finalul turneelor şi concertelor, artiştii semnaseră un contract de "încetare a turneelor". Documentul a fost ars în faţa camerei, pentru a da startul unei noi ere pentru cei 4 "Cocaine Cowboys". Revista Rolling Stone a confirmat la rândul său din surse apropiate de trupă acesta reunire.

Rezultatul va fi un turneu special în 2020, alături de trupele Def Leppard şi Poison, cu concerte organizate pe cele mai mari stadioane din SUA. Iată declaraţia completă a trupei Motley Crue:

La aproape 6 ani după semnarea unui contract de Încetare a Turneelor, contractul este anulat pentru că o nouă generaţie de Crueheads cere fără încetare revenirea trupei. În urma succesului uriaş al filmului biografic de pe Netflix "The Dirt", Motley Crue a observat o creştere a publicului nou. Iar trupa cunoscută pentru încălcarea de reguli a distrus contractul de încetare a turneelor, detonându-l.

După 35 de ani petrecuţi împreună pe scenă şi la 30 de ani de la lansarea albumului "Dr. Feelgood", membrii Motley Crue s-au despărţit fără să îşi mai vorbească pe 31 decembrie 2015, la show-ul final. Vince, Nikki, Mick şi Tommy s-au reîntâlnit de abia în 2018, pentru a participa la realizarea filmului "The Dirt", care i-a adus împreună pe muzicieni, care au intrart în studio după ce fuseseră fiecare plecat în direcţia lui câţiva ani. Fitilul fusese aprins.

"De când m-au văzut că l-am jucat pe Tommy Lee în "The Dirt", mulţi fani ai mei au spus că ar fi dorit să vadă trupa reală Motley Crue cântând live", a declarat Colson Baker aka rapperul Machine Gun Kelly.

"The Dirt" are un scor de 95% pe Rotten Tomatoes, conform publicului. După succesul său global uriaş, popularitatea Motley Crue a ajuns la noi cote, iar muzica trupei a ajuns din nou în topuri la nivel global. Publicul cu vârste între 18 şi 44 de ani reprezintă acum 64% dintre fanii formaţiei. În cele 6 luni de după lansarea lui "The Dirt", Motley Crue a avut parte de o creştere de 350% a streaming-ului de muzică.

Suntem în plină frenezie a revenirilor şi în doar o lună trupe ca My Chemical Romance şi Rage Against the Machine şi-au anunţat revenirea pe scenă muzicală. Guns 'N Roses înregistrează un album în componenţa originală şi cine ştie ce alte reuniri surpriză ni se mai pregătesc. Cert e că fanii glam vor avea ce vedea şi asculta în 2020 şi poate primim şi un album nou Motley Crue.

Citește mai multe despre Motley CrueNikki SixxTommy Lee
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
To the South, Bluebird – vocea care transformă notele muzicale într-o călătorie introspectivă

Muzica To the South, Bluebird vine ca o îmbrățișare, însă nu este acel tip de îmbrățișare care îți oferă doar...

Închide