Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

"The Tudors" au impresionat în knockout-urile de la Vocea României 2019

În cea de-a treia rundă a knockout-urilor de la Vocea României 2019, echipa lui Tudor Chirilă s-a ridicat la înălțime și a avut momente ce au cucerit juriul și publicul. Găsești detalii în articol.
Trio echipa Tudor Chirilă - knockout-uri Vocea României 2019

Trio echipa Tudor Chirilă - knockout-uri Vocea României 2019 (foto: PRO TV - Vocea României)

Ediția din 15 noiembrie a emisiunii Vocea României a adus pe scenă noi concurenți determinați să dovedească că merită să se afle în competiția vocilor au impresionat cu momente atent alese de antrenori. Concurenții au oferit interpretări de neuitat, care i-au încântat și i-au făcut pe jurați să se gândească îndelung înainte de a face o alegere.

Elevii lui Tudor au făcut tot ce ținut de ei pentru a demonstra că se ridică la așteptările antrenorului lor. Trio-ul acestei ediții a fost format din Jasmina Răsădean, Bogdan Ghirău și Aneta Gașpar.

Aneta a dat startul cu piesa "Wings" a lui Birdy. Jasmina a interpretat "Sail" (Awolnation), iar Bogdan a cântat piesa lui David Bowie, "Life on Mars?".

"Îmi place echipa The Tudors. Aș merge cu Bogdan", a spus Irina scurt și la obiect.

Smiley a fost impresionat de momentul Jasminei și a preferat-o pe ea în detrimentul celorlalți concurenți.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru ce ați făcut în seara asta. Pentru mine e foarte, foarte complicat", a spus Tudor.

Antrenorul a vorbit despre un principiu de-al său legat de emisiune și anume alegerea celui mai bun concurent. Din punctul său de vedere, Jasmina a avut cea mai bună interpretare dintre cele trei. Totuși, Chirilă a ales să meargă mai departe cu Bogdan, având speranța că celelalte concurente (sau măcar una) vor fi salvate de colegii săi.

"Se duce o luptă – să aleg între ceea ce cred eu că a fost cel mai bine în această seară și m-a impresionat și șansa ca doi concurenți să meargă mai departe", a adăugat antrenorul.

Instinctul lui Tudor a fost corect deoarece Irina și Horia au apăsat butonul cu intenția de a salva concurenții rămași. Cei doi au optat pentru aceeași concurentă - Jasmina. Aceasta a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

Citește mai multe despre Bogdan GhirăuHoria BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2019: a treia rundă de knockout-uri și concurenții care au mers mai departe

Cea de-a treia rundă a knockout-urilor de la Vocea României 2019 a avut loc pe 15 noiembrie. Citește rezumatul serii...

Închide