Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Illusionists, elita magiei mondiale, în premieră la București

The Illusionists, cei mai mari iluzioniști din lume, ajung pentru prima oară în România. Între 13 și 15 februarie 2020, Sala Polivalentă din București va găzdui patru reprezentații consecutive ce vor tăia respirația spectatorilor cu numere de iluzionism și mentalism pline de adrenalină. Spectacolele vor fi traduse în limba română.

Publicat

pe

Andrew Basso, The Escapologist Upsideown, Witness the Impossible Marquis Theatre
Andrew Basso, The Escapologist Upsideown, Witness the Impossible Marquis Theatre │ FOTO: Joan Marcus

The Illusionists duc mai departe tradiția magiei de scenă într-o nouă eră. Producția se aventurează dincolo de limitele imaginației umane, purtându-și audiența într-un univers palpitant, unde granița dintre realitate și iluzie dispare. Călcând pe urmele unor legende precum Harry Houdini, The Illusionists combină tehnologie de vârf, jocuri de lumini spectaculoase, costume extravagante și o superbă montare scenică într-un spectacol captivant ce abundă în numere de iluzionism și mentalism, evadări din situaţii aparent imposibile (din cătușe, din apă) și multe alte surprize.

Un "Cirque du Soleil al Magiei" (în cuvintele cotidianului londonez "The Times"), producția The Illusionists - Live From Broadway se mândrește cu recorduri de vânzări în întreaga lume: săli arhipline din Sydney și Melbourn până în Londra și Mexico City. The Illusionists au susținut show-uri în peste 200 de orașe din 40 de țări de-a lungul timpului, bifând aproape 100 de reprezentații doar în prima jumătate a anului 2019, în 19 capitale europene. Spectacolele lor au fost retransmise de televiziuni precum ITV (Londra) sau NBC (Los Angeles). De la Ellen Show la Jonathan Ross au făcut deliciul asistenței în cele mai urmărite show-uri TV din întreaga lume și au fost aplaudați la Casa Albă în Washington și de către familia regală din Monaco.

Șapte dintre cei mai străluciți iluzioniști din lume vin la București

Andrew Basso The Escapologist Water Tank Witness The Impossible Marquis Theatre

Andrew Basso The Escapologist Water Tank Witness The Impossible Marquis Theatre │ FOTO: Joan Marcus

Sub bagheta portughezului Luis de Matos, șapte dintre cei mai străluciți iluzioniști din lume vor cuceri Bucureștiul. Pe scena de la Polivalentă se vor face nevăzuți James More, magicianul britanic care-a cucerit publicul în megashow-ul "Britain’s Got Talent" și ale cărui spectacole se țin cu casa închisă în Marea Britanie, urmat de Andrew Basso, unul dintre discipolii lui Houdini, împreună cu Enzo Weyne, una dintre descoperirile "France’s Got Talent". Li se alătură americanul Kevin James, cu iluziile sale incredibile. Faimosul magician David Copperfield se numără printre admiratorii săi fervenți, iar publicul de la București va afla de ce după ce va avea ocazia să-i vadă trucurile pe scena de la Polivalentă. Din distribuție fac parte și două nume noi: An Halim, maestrul manipulării și belgianul Aaron Crow, care va oferi momente pline de suspans folosind cuțite, arcuri și macete.

Bilete la spectacolele The Illusionists din București:

Biletele pentru cele patru show-uri consecutive The Illusionists – DIRECT FROM BROADWAY, de pe 13 , 14 și 15 februarie 2020, se găsesc online, la prețuri cuprinse între 349 lei și 149 lei. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Trending