Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Subcarpați pe 1 și pe 2 decembrie la Arenele Romane - Program și reguli de acces

Tradiția Sărbătorii Subcarpați continuă pe 1 și 2 decembrie la Arenele Romane. Organizatorii pun la dispoziția publicului programul și regulile de acces la cele două concerte.

Publicat

pe

Bean MC în concertul Subcarpați ce a precedat The Cat Empire pe 31 iulie 2014
Bean MC în concertul Subcarpați ce a precedat The Cat Empire pe 31 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Program 1 și 2 decembrie:

 • OPEN DOORS - 20:00
 • Subcarpați - 21:00 - 23:00

Reguli de acces:

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos), începând cu ora 20:00. Publicul poate veni la orice oră, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Publicul poate părăsi incinta Arenelor Romane doar în caz de urgență. În caz contrar, va fi necesară achiziționarea unui alt bilet.

Accesul copiilor

Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

NU este permis accesul cu:

 • accesul cu arme sau obiecte periculoase
 • accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.
 • accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
 • artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
 • animale de companie

Important: Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane este interzis! Se fumează în locurile special amenajate.

Măsuri de siguranță:

Pentru a avea parte de un concert în siguranță, Arenele Romane beneficiază de 4 ieșiri de urgență suplimentare, ajungându-se la un total de 7 - vor fi 6 ieșiri pentru public și încă una în spatele scenei. A fost instalat, de asemenea, un sistem de iluminat automat în caz de întrerupere a curentului electric. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgență din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice, iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență către coronament, care dau în parc.

Mâncare și băutură

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane, care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Vă rugăm să solicitati bonul fiscal.

Prețuri bilete la Sărbătoarea Subcarpați de pe 1 și 2 decembrie:

 • presale: 80 lei până pe 2 decembrie
 • la intrare: 100 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă și comisionul de ticketing de 5 lei.

Comentează

Concerte & turnee

Subcarpați este cap de afiș la Oxigen Planting Festival 2024

Subcarpați și Floare de maidan, TUMBE, Ioana Milculescu și Cred Că Sunt Extraterestru vor concerta la Oxigen Planting Festival, un eveniment care îmbină plantarea de copaci cu experiența unui festival ce presupune muzică live, activități în aer liber pentru toate vârstele, artă, educație sustenabilă și food and drinks.

Publicat

pe

Subcarpați in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cei care vor să ajute la plantarea unei "Păduri de Caval" sunt așteptați la Șag, la 15 kilometri de Timișoara. În cele două zile de eveniment, vor fi plantați 15.000 de copaci, din speciile frasin, arțar și cireș sălbatic. Plantarea este gratuită, iar puieții și uneltele sunt puse la dispoziție de organizatori. Mai mult, cei care vor participa la acțiunea de plantare vor fi îndrumați îndeaproape de pădurari care vor întregi experiența cu sfaturi utile. Cei care doresc să participe, sunt rugați să completeze acest formular.

"Anul acesta venim cu un concept inovator împreună cu partenerii noștri de la Centrul Cultural Subcarpați de care să se bucure întreaga comunitate. Ne dorim, pe lângă muzică, să întinerim pădurea, dar să aducem și oamenii mai aproape de misiunea noastră de protejare a naturii", a declarat Victor Balaniuc, General Manager CODRU Festival.

Ce artiști urcă pe scenă la Oxigen Planting Festival

Cei care vor participa la acțiunile de plantare din cadrul evenimentului vor fi răsplătiți cu relaxare în aer liber, experiențe culinare inedite oferite de cele mai îndrăgite food truck-uri și de concerte ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști români. Distracția în codru va începe în cele două zile de festival cu concertele trupelor precum Subcarpați și Floare de maidan, TUMBE, Ioana Milculescu și Cred că sunt extraterestru. În ambele zile, spectacolul va fi întregit de muzică mixată de DJ.

Experiențe pentru întreaga familie la Oxigen Planting Festival

Oxigen Planting Festival este un eveniment care pune accent pe educație, sustenabilitate, artă, cultură și entertainment. Este un festival dedicat întregii familii, de aceea experiențele pe care le pune la dispoziție sunt gândite pentru toate vârstele.

Cei care iubesc sunetul autentic al cavalului românesc vor putea afla tainele acestui instrument chiar de la reprezentanții Centrului Cultural Subcarpați, în cadrul workshop-ului organizat în cele două zile. Copiii vor fi răsfățați în zona CODRU Carnival, unde se vor bucura de aventuri și jocuri creative, în cadrul cărora vor învăța mai multe despre ecologie și protejarea naturii. Alături de reprezentanţii mai multor organizații, copiii vor crea obiecte decorative din hârtie reciclată și lemn.

Citește în continuare

Trending