Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Subcarpați pe 1 și pe 2 decembrie la Arenele Romane - Program și reguli de acces

Tradiția Sărbătorii Subcarpați continuă pe 1 și 2 decembrie la Arenele Romane. Organizatorii pun la dispoziția publicului programul și regulile de acces la cele două concerte.
Bean MC în concertul Subcarpați ce a precedat The Cat Empire pe 31 iulie 2014

Subcarpati în deschiderea concertului The Cat Empire la Arenele Romane pe 31 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Program 1 și 2 decembrie:

 • OPEN DOORS - 20:00
 • Subcarpați - 21:00 - 23:00

Reguli de acces:

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos), începând cu ora 20:00. Publicul poate veni la orice oră, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Publicul poate părăsi incinta Arenelor Romane doar în caz de urgență. În caz contrar, va fi necesară achiziționarea unui alt bilet.

Accesul copiilor

Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

NU este permis accesul cu:

 • accesul cu arme sau obiecte periculoase
 • accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.
 • accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
 • artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
 • animale de companie

Important: Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane este interzis! Se fumează în locurile special amenajate.

Măsuri de siguranță:

Pentru a avea parte de un concert în siguranță, Arenele Romane beneficiază de 4 ieșiri de urgență suplimentare, ajungându-se la un total de 7 - vor fi 6 ieșiri pentru public și încă una în spatele scenei. A fost instalat, de asemenea, un sistem de iluminat automat în caz de întrerupere a curentului electric. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgență din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice, iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență către coronament, care dau în parc.

Mâncare și băutură

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane, care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Vă rugăm să solicitati bonul fiscal.

Prețuri bilete la Sărbătoarea Subcarpați de pe 1 și 2 decembrie:

 • presale: 80 lei până pe 2 decembrie
 • la intrare: 100 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă și comisionul de ticketing de 5 lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Subcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Weeknd a lansat o nouă piesă post-despărţire, "Heartless" - AUDIO

După un album de succes produs de Daft Punk şi un EP plin de tristeţe, The Weeknd revine cu o...

Închide