Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Soția lui Ozzy vorbește despre "The Osbournes" la 15 ani de la încheierea show-ului: "A avut un efect pozitiv"

Sharon Osbourne își amintește cu nostalgie de reality show-ul "The Osbournes". Încheiată în urmă cu 15 ani, emisiunea i-a adus o intensă expunere lui Ozzy Osbourne, iar acest lucru i-a priit, consideră Sharon.
Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Invitată la SiriusXM, Sharon Osbourne a reflectat la perioada difuzării emisiunii "The Osbournes". Din perspectiva soției lui Ozzy, succesul show-ului s-a răsfrânt și asupra popularității rockerului, publicul având ocazia să vadă latura amuzantă a vocalistului Black Sabbath. Cu alte cuvinte, emisiunea difuzată de MTV în perioada 2002 - 2005 "a avut un efect pozitiv", crede Sharon.

"Ozzy a fost cel vizat - vreau să spun, el era cel care se afla în vizorul publicului; el era celebritatea. El a fost cel care și-a asumat toate riscurile. Nu noi - eu și copiii, știi?

Dar și-a asumat un risc enorm. Și cred că a avut un efect pozitiv pentru Ozzy, pentru că oamenii au văzut cât e de amuzant. E de-a dreptul ilar și e ca un ursuleț de pluș. Mă uit din când în când la înregistrările acelea și mă gândesc, <<Oh, Doamne, e atât de amuzant>>", a declarat Sharon la SiriusXM.

Sharon nu are regrete legate de difuzarea acestui show, bucurându-se, însă, că s-a încheiat înainte de explozia canalelor de social media.

"Um... Nu (nu am regrete). Și sunt cu adevărat norocoasă că s-a oprit atunci când s-a oprit. S-a întâmplat din cauza copiilor - devenea prea mult pentru ei. Și sunt bucuroasă că ne-am oprit înainte ca social media să devină ce e acum... pentru că omenii pot fi foarte răutăcioși. (...)

A fost fain. Ne-am distrat de minune. Avem atât de multe lucruri la care ne putem întoarce acum, Jack are atât de multe de oferit fetelor sale, le poate spune: <<Ăsta eram eu la vârsta voastră>>, iar asta este o moștenire grozavă."

"Sigur că regret că am făcut acel show"

Ozzy Osbourne nu este de aceeași părere cu Sharon, în 2013 declarând că regretă că a acceptat să facă emisiunea The Osbournes.

"Sigur că regret că am făcut acel show. Nu am vrut să fiu la TV. Nu am devenit un vocalis rock 'n' roll ca să citesc știrile despre vreme, înțelegi ce zic? Ăsta e unul din motivele pentru care am vrut să mă întorc. Albumul ăsta ("13") anulează toată porcăria aia."

În prezent, vocalistul Black Sabbath pregătește un nou album solo, ce va fi lansat în 2020. Într-o conversație cu The SunOzzy Osbourne a dezvăluit că noul său material este deja finalizat și că a fost înregistrat în doar 4 săptămâni de muncă la studio. Cel care i-a dat imboldul de a realiza acest nou album a fost Post Malone. Potrivit lui Ozzy, colaborare cu Malone pentru piesa "Take What You Want" i-a redeschis apetitul pentru a face muzică nouă.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zdob și Zdub lansează "Bestiarium", un album inspirat de relația om-natură

Formaţia Zdob şi Zdub lansează albumul "Bestiarium", al zecelea material discografic din carieră. O colecţie de 14 melodii, discul include...

Închide