Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Robert Plant va începe înregistrările pentru un nou album

Robert Plant va da în curând startul înregistrărilor pentru un nou album de studio. S-au strâns deja în jur de 40 de idei pentru partea instrumentală, iar Plant are în vizor și producătorul cu care vrea să lucreze.
Robert Plant în clipul ”Carry Fire” (Screenshot YouTube)

Robert Plant în clipul ”Carry Fire” (Screenshot YouTube)

La 2 ani de la apariția albumului "Carry Fire", Robert Plant este pregătit să se întoarcă în studio pentru a înregistra un nou material discografic. Fostul vocalist Led Zeppelin a dezvăluit într-un interviu pentru revista Classic Rock în ce stadiu se află cu pregătirile, anunțând că lucrurile se vor pune în mișcare cât de curând. Va înregistra alături de membrii trupei The Sensational Space Shifters, cu care a lucrat și pentru discul anterior.

"Da, sunt în plan anumite lucruri, se va întâmpla cel mai probabil în Nashville. Ar trebui să mă duc acolo în două săptămâni. Nu se întâmplă nimic în acest moment, dar se va întâmpla.

Împreună cu chitariștii Justin Adams și Liam ‘Skin’ Tyson din trupa The Sensational Space Shifters avem deja în jur de 40 de idei pentru instrumental", a detaliat Plant.

Muzicianul plănuiește să lucreze cu Tim Oliver, reputatul producător și inginer de sunet de la Real World Studios. Fondat de Peter Gabriel, studioul este situat în sătucul Box din Wiltshire, Anglia. Aici au înregistrat albume de-a lungul anilor artiști precum Alicia Keys, Amy Winehouse, Tom Jones și Coldplay.

"Lucrăm cu un tip pe nume Tim Oliver, care este managerul de studio la Real World, sanctuarul lui Peter Gabriel, și putem să ne distrăm acolo. Pot să-mi petrec o după-amiază cu Tim și să întorc pe toate părțile diferite bucăți muzicale pentru a pregăti noi piese.

Am înregistrat ultimele două albume cu Tim și are un ritm de lucru grozav. E o combinație bună. Știm cu toții încotro ne îndreptăm", a detaliat Robert Plant.

Robert Plant are de câteva luni propriul podcast. Reputatul muzician a dat startul show-ului "Digging Deep" în luna iunie, de atunci fiind publicate 10 episoade. În cadrul acestei serii, Plant dezvăluie publicului povești nerostite ale "bijuteriilor" muzicale din repertoriul trupei Led Zeppelin.

Citește mai multe despre Robert Plant
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Billie Eilish, "Everything I Wanted" - AUDIO

Billie Eilish a lansat cea mai aşteptată piesă a săptămânii, "Everything I Wanted". Noul track este un tribut pentru fratele...

Închide