Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Regulile au fost încălcate din nou la Vocea României 2019, în ultimul knockout

În cadrul ultimei runde a knockout-urilor de la Vocea României 2019, regulile au fost încălcate încă o dată. Află despre ce echipă este vorba.
Echipa Tudor Chirilă în ultimul knockout Vocea României 2019

Echipa Tudor Chirilă în ultimul knockout Vocea României 2019 (foto: PRO TV - Vocea României)

Pe 22 noiembrie, la ultimul knockout Vocea României 2019, antrenorii au impresionat prin melodiile pe care le-au ales și prin interpretările pe care le-au pregătit alături de concurenții lor. Noi echipe au demonstrat că merită șansa de a merge mai departe în competiție, iar unele dintre cele mai puternice voci ale României s-au luptat pentru un loc în etapa următoare.

Trio-ul echipei Tudor Chirilă s-a făcut remarcat încă o dată, atât datorită momentelor muzicale, cât și a unei încălcări de regulament. Ultimii trei concurenți ai acestei echipe care au fost Mădălin Antonesei, Ana Maria Ioana și Andreea Ciocoi.

Mădălin a adus rock-ul pe scenă cu piesa "Here I Go Again" (Whitesnake). Ana Maria a interpretat "Whore" de la In This Moment. Andreea a încheiat K.O. echipei Chirilă cu piesa "Don't Wanna Fight" de la Alabama Shakes.

"A fost un trio un pic agresiv, după părerea mea, cu toate că mie-mi place agresivitatea asta a lui Tudor în alegerea pieselor. Nu știu, am păreri mixte. Sunteți cu toții foarte buni, ce-i drept. Mădălin s-a luptat un pic cu piesa. La final ai câștigat tu, clar, cu nota aia lungă. Ceva nu mi-a plăcut, dar nu știu ce. Oricum, sunteți toți foarte buni și baftă!, a comentat Irina.

Smiley i-a întrebat pe concurenți ce genuri muzicale cântă de obicei și a ajuns la concluzia că au făcut față provocării.

Horia a fost de părere că alegerile muzicale făcute de Chirilă au fost făcute în așa fel încât lumea să vadă alte personalități ale concurenților.

"Eu cred că concurenții la Vocea României nu trebuie provocați, trebuie ca vocile să fie puse în valoare, într-un mod extrem de variat. Într-adevăr decizia e foarte grea", a menționat Tudor.

Tudor a ales să meargă în următoarea etapă cu Ana Maria. Deși nu mai aveau voie să "fure" alt concurent, Irina și Horia au apăsat butonul pentru a-l salva pe Mădălin. Irina a fost cea care a inițiat acest gest, așa cum tot ea a fost prima care a apăsat butonul la audițiile pe nevăzute pentru Andi Țolea. Și atunci antrenorii au încălcat regula concursului. Aveau echipele formate și teoretic nu mai aveau voie să se întoarcă la alt concurent.

"Voi știți că nu mai avem locuri în echipă. Știți că am încălcat regulile pentru voi. Eu cred că Mădălin e o voce prea bună ca să plece acasă. Eu sincer îți spun. Încă nu știu ce să fac cu tine. Am apăsat pentru că consider că ești o voce prea bună ca să părăsească acest concurs, dar poate găsim amândoi ce să facem pentru următoarele etape", a spus Irina.

A urmat pledoaria lui Horia:

"Din punctul meu de vedere ai un început senzațional. Nu e foarte bun, dar e senzațional. În altă ordine de idei, tu cânți și la chitară. Eu știu ceva despre tine și vom face istorie".

Plăcut surprins de situația în care se află, Mădălin a ales să descopere ce poate face mai departe în echipa Irinei Rimes.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2019: cum a decurs ultima rundă de knockout-uri

Ultimă rundă de knockout-uri de la Vocea României 2019 a avut loc pe 22 noiembrie. Citește rezumatul serii și află...

Închide