Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

O nouă premieră la Vocea României îl pune în dificultate pe Smiley

Knockout-urile continuă vineri, la Vocea României, cu noi concurenți determinați să dea totul pe scenă. Cea de-a doua rundă va aduce și o premieră în istoria emisiunii, ce îl va pune în mare dificultate pe Smiley.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

Concurenții vor oferi pe scenă interpretări de neuitat, care vor încânta și îi vor face pe jurați să se gândească îndelung înainte de a face o alegere. În timp ce unii elevi își vor impresiona antrenorul, alții îl vor dezamăgi:

"Omul cu care mă gândeam să merg mai departe și cine a cântat cel mai bine, nu au fost unul și același", va spune Irina.

Pentru prima oară, patru concurenți intră în luptă pentru un loc în concurs

Smiley a intrat în această etapă a competiției cu o voce în plus față de colegii lui, însă avantajul se va încheia în această seară când va fi nevoit să trimită în luptă un duel format din patru concurenți.

Decizia lui va fi complicată de faptul că toți cei patru vor da tot ce au mai bun pentru a-l convinge că merită să meargă mai departe și-l va face să declare:

"Dorința mea secretă era să greșiți unul dintre voi pe scenă."

Tot în această seară, Irina va fi impresionată de alegerile muzicale pe care le va face Tudor și va fi convinsă să exclame:

"Mie-mi plac momentele lui Tudor de anul acesta, cel mai mult".

Cea de-a doua ediție a knockout-urilor va aduce și un nou "furt" - un antrenor va decide să salveze pe unul dintre concurenții eliminați și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă. Fiecare voce va conta, însă doar o parte dintre ele va merge mai departe. Aflăm cine va merge mai departe vineri, de la 20:30, la Vocea României.

În prima rundă a knockout-urilor au trecut mai departe cinci concurenți. Găsiți detalii despre evoluția lor în rezumatul emisiunii, disponibil pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Ozzy Osbourne, "Under the Graveyard" - AUDIO

Ozzy Osbourne a trecut cu bine peste problemele grave de sănătate şi s-a întors întărit de experienţă cu o nouă...

Închide