Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ascultă noua piesă postumă a lui George Michael, "This Is How (We Want To Get High)" - AUDIO

"This Is How (We Want To Get High)", o piesă înregistrată de George Michael în 2012, este lansată în prag de sărbători, la 3 ani de la moartea artistului. Melodia încheie filmul "Last Christmas", o producţie inspirată de muzica lui George Michael şi a trupei Wham!.
George Michael (Screenshot Youtube)

George Michael (Screenshot Youtube)

"This Is How (We Want To Get High)" este o piesă compusă şi produsă de către George Michael şi James Jackman și beneficiază de un hook seducător, marca George Michael. Piesa a fost înregistrată la începutul anului 2012, iar producţia finală a fost terminată în 2015. Versurile, scrise de către George, punctează câteva dintre "bolile" societăţii.

Track-ul va fi inclus în filmul "Last Christmas", o comedie romantică lansată de Universal Pictures. Filmul a fost inspirat de hitul lui Wham!, iar soundtrack-ul oficial include 3 melodii de la Wham! şi 12 cântece din cariera solo a lui George Michael. Regizorul filmului, Paul Feig, descrie filmul ca "o scrisoare de dragoste adresată lui George".

Productia "Last Christmas" are un scenariu realizat alături de actriţa Emma Thompson, care va fi prezentă şi în film şi va face echipa cu Emilia Clarke (Game of Thrones) şi Henry Golding (Crazy Rich Asians).

Emma Thompson l-a vizitat pe George Michael în 2013 pentru a-i prezenta ideea filmului, atunci primind şi binecuvântarea lui pentru a-l realiza. În primăvara anului 2018, dupa discutii legate de ce melodii să fie incluse în film, Emma Thompson a ascultat în exclusivitate 4 melodii nelansate de la George Michael şi s-a îndrăgostit de "This Is How (We Want You To Get High)", ale cărei versuri se potrivesc cu tema centrală din film.

Filmul "Last Christmas" va fi lansat în SUA pe 8 noiembrie şi pe 15 noiembrie în UK. Tot pe 8 noiembrie va apărea şi soundtrack-ul filmului.

Citește mai multe despre George Michael
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soția lui Ozzy vorbește despre "The Osbournes" la 15 ani de la încheierea show-ului: "A avut un efect pozitiv"

Sharon Osbourne își amintește cu nostalgie de reality show-ul "The Osbournes". Încheiată în urmă cu 15 ani, emisiunea i-a adus...

Închide