Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Ozzy Osbourne a lansat o piesă împreună cu Slash, "Straight to Hell" - AUDIO

Cine ar fi crezut că Ozzy Osbourne, unul dintre regii excesului în anii '60 şi '70 va lansa o piesă anti drog? Artistul a lansat piesa "Straight to Hell", o colaborare surpriză cu Slash, care va apărea pe viitorul album al lui Ozzy. Puteţi asculta noua piesă în articol.
Coperta single Ozzy Osbourne Straight to Hell

Coperta single Ozzy Osbourne Straight to Hell (foto: Ozzy Osbourne)

"Straight to Hell" a primit câteva zile teasere, în care Ozzy ne invita "să mergem cu el în iad". Era o aluzie la iadul în care te pot duce drogurile, exact mesajul transmis de noua piesă. Ozzy Osbourne cântă pe ritmurile heavy şi old school ale lui Slash despre influenţele nefaste ale psihedelicelor. Noul release este al doilea single de pe viitorul album al veteranului solist Black Sabbath. LP-ul se numeşte "Ordinary Man" şi va sosi la început de an 2020.

Primul single a fost "Under the Graveyard" şi confirmă că Ozzy nu şi-a pierdut vocea unică, dar nici energia aparte. La noua melodie remarcăm o producţie modernă, un aport coral neaşteptat şi o chitară de ritm ce duce cu gândul la Black Sabbath. Avem şi un solo surpriză pe final, altfel nu ar fi Slash de la Guns la "aparat". Creditele pentru această piesă sunt unele cu adevărat all star, incluzându-l pe basistul Duff McKagan de la Guns N' Roses, pe Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers la tobe şi producătorul Andrew Watt la chitară.

"Ordinary Man" este primul album de studio al lui Osbourne din ultimul deceniu. Ultimul LP a fost "Scream" din 2010. Ozzy a avut un an 2019 de coşmar, între operaţii, accidente şi lupta cu pneumonia. A fost nevoit să anuleze concerte şi amâne turnee, inclusiv pe cele de la început de 2020. La anul se va relua totuşi "No More Tours 2", care l-a cooptat pe Marilyn Manson pentru etapa nord americană şi pe Judas Priest pentru cea europeană.

Conform unor interviuri acordate de Ozzy şi Sharon, motivul pentru care Ozzy şi-a regăsit energia este colaborarea cu Post Malone pe piesa "Take What You Want". Popularitatea sa uriaşă i-a redat suflul septagenarului şi a adus un nou val creativ. Între timp Slash, Axl şi gaşca veche din Guns N' Roses lucrează la rândul lor la un nou album.

Citește mai multe despre Ozzy OsbourneSlash
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Evanescence a lansat un cover după Fleetwood Mac, piesa "The Chain" - AUDIO

Cine ar fi crezut vreodată că un joc de tip shooter SF va avea ceva în comun cu Fleetwood Mac?...

Închide