Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Miley Cyrus a fost operată și are nevoie de săptămâni de recuperare

Miley Cyrus a suferit recent o intervenție chirurgicală ce o va împiedica să concerteze în perioada următoare. Artista va trebui să se recupereze vreme de câteva săptămâni.

Publicat

pe

Miley Cyrus în videoclipul ”Slide Away” (Screenshot)
Miley Cyrus în videoclipul ”Slide Away” (Screenshot)

Miley Cyrus a fost diagnosticată cu o problemă la corzile vocale și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Problema în cauză ar fi fost, aparent, mai veche, însă medicii nu o depistaseră până acum, chiar dacă Miley a mai fost sub observația medicilor și în urmă cu câteva săptămâni. Artista fusese diagnosticată luna trecută cu amigdalită, suferind și atunci o intervenție chirurgicală.

În prezent, Miley se află într-o perioadă de recuperare, ce se va extinde pe parcursul câtorva săptămâni. Pe durata aceastei pauze, artista nu va avea voie să cânte, așa încât viitoarele concerte și sesiuni de înregistrări au fost amânate, notează NME.

Miley Cyrus lucra la cel de-al 7-lea album de studio, programat să apară până la finalul anului 2019. Intitulat "She Is Miley Cyrus", albumul va include single-urile recent lansate, "Mother's Daughter" și balada "Slide Away", în versurile căreia vorbește despre despărțirea de fostul soț, actorul Liam Hemsworth.

În septembrie, Miley Cyrus lansa în colaborare cu Ariana Grande și Lana Del Rey piesa "Don't Call Me Angel". Melodia a fost compusă pentru coloana sonoră a noului film "Charlie’s Angels", o continuare a seriei din anii ’70 și 2000. Filmul este regizat de Elizabeth Banks și le are în rolurile principale pe Ella Balinska, Naomi Scott și Kristen Stewart.

Noua versiune a peliculei "Charlie’s Angels" este primul film regizat de o femeie care apare pe marile ecrane din întreaga lume. Elizabeth Banks, ce joacă și rolul lui Bosley în film, este încântată de rezultat și încrezătoare în faptul că lungmetrajul ar putea concura cu alte producții ce au în rolurile principale femei, filme ca "Wonder Woman" sau "Captain Marvel".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Miley Cyrus anunță "Flowers", un nou single - TEASER

Miley Cyrus întâmpină noul an cu muzică proaspătă. Artista de 30 de ani a prezentat două clipuri teaser ce anunță lansarea piesei "Flowers". Te invităm să le urmărești.

Publicat

pe

Teaser Miley Cyrus - Flowers
Teaser Miley Cyrus - Flowers │ FOTO: captură YouTube / Miley Cyrus

Piesa "Flowers" urmează să fie lansată oficial pe 13 ianuarie. Miley a făcut anunțul în timpul petreceri anuale de Anul Nou, pe care a găzduit-o anul acesta alături de Dolly Parton. Evenimentul a fost difuzat în direct pe NBC.

Pe parcursul transmisiunii de două ore, Cyrus a interpretat mai multe cântece, inclusiv duete - "Let's Dance" cu David Byrne, "Wrecking Ball" și "I Will Always Love You" cu Parton, "Stars Are Blind" cu Paris Hilton, și "Midnight Sky" cu Fletcher.

Revenind la "Flowers", noua melodie beneficiază de două teasere. Primul o arată pe Miley într-o ținută aurie metalizată, plimbându-se cu nonșalanță. Al doilea clip o prezintă pe artistă într-un costum baie.

Compoziția muzicală poate prefața un nou material discografic. Cel mai recent album de studio al artistei este "Plastic Hearts", lansat în 2020. Anul trecut, ea a lansat un album live numit "ATTENTION: MILEY LIVE".

TEASERE "Flowers":

Citește în continuare

Trending