Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Miley Cyrus a fost operată și are nevoie de săptămâni de recuperare

Miley Cyrus a suferit recent o intervenție chirurgicală ce o va împiedica să concerteze în perioada următoare. Artista va trebui să se recupereze vreme de câteva săptămâni.

Publicat

pe

Miley Cyrus în videoclipul ”Slide Away” (Screenshot)
Miley Cyrus în videoclipul ”Slide Away” (Screenshot)

Miley Cyrus a fost diagnosticată cu o problemă la corzile vocale și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Problema în cauză ar fi fost, aparent, mai veche, însă medicii nu o depistaseră până acum, chiar dacă Miley a mai fost sub observația medicilor și în urmă cu câteva săptămâni. Artista fusese diagnosticată luna trecută cu amigdalită, suferind și atunci o intervenție chirurgicală.

În prezent, Miley se află într-o perioadă de recuperare, ce se va extinde pe parcursul câtorva săptămâni. Pe durata aceastei pauze, artista nu va avea voie să cânte, așa încât viitoarele concerte și sesiuni de înregistrări au fost amânate, notează NME.

Miley Cyrus lucra la cel de-al 7-lea album de studio, programat să apară până la finalul anului 2019. Intitulat "She Is Miley Cyrus", albumul va include single-urile recent lansate, "Mother's Daughter" și balada "Slide Away", în versurile căreia vorbește despre despărțirea de fostul soț, actorul Liam Hemsworth.

În septembrie, Miley Cyrus lansa în colaborare cu Ariana Grande și Lana Del Rey piesa "Don't Call Me Angel". Melodia a fost compusă pentru coloana sonoră a noului film "Charlie’s Angels", o continuare a seriei din anii ’70 și 2000. Filmul este regizat de Elizabeth Banks și le are în rolurile principale pe Ella Balinska, Naomi Scott și Kristen Stewart.

Noua versiune a peliculei "Charlie’s Angels" este primul film regizat de o femeie care apare pe marile ecrane din întreaga lume. Elizabeth Banks, ce joacă și rolul lui Bosley în film, este încântată de rezultat și încrezătoare în faptul că lungmetrajul ar putea concura cu alte producții ce au în rolurile principale femei, filme ca "Wonder Woman" sau "Captain Marvel".

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending