Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Miley Cyrus a fost operată și are nevoie de săptămâni de recuperare

Miley Cyrus a suferit recent o intervenție chirurgicală ce o va împiedica să concerteze în perioada următoare. Artista va trebui să se recupereze vreme de câteva săptămâni.
Miley Cyrus în videoclipul ”Slide Away” (Screenshot)

Miley Cyrus în videoclipul ”Slide Away” (Screenshot)

Miley Cyrus a fost diagnosticată cu o problemă la corzile vocale și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Problema în cauză ar fi fost, aparent, mai veche, însă medicii nu o depistaseră până acum, chiar dacă Miley a mai fost sub observația medicilor și în urmă cu câteva săptămâni. Artista fusese diagnosticată luna trecută cu amigdalită, suferind și atunci o intervenție chirurgicală.

În prezent, Miley se află într-o perioadă de recuperare, ce se va extinde pe parcursul câtorva săptămâni. Pe durata aceastei pauze, artista nu va avea voie să cânte, așa încât viitoarele concerte și sesiuni de înregistrări au fost amânate, notează NME.

Miley Cyrus lucra la cel de-al 7-lea album de studio, programat să apară până la finalul anului 2019. Intitulat "She Is Miley Cyrus", albumul va include single-urile recent lansate, "Mother's Daughter" și balada "Slide Away", în versurile căreia vorbește despre despărțirea de fostul soț, actorul Liam Hemsworth.

În septembrie, Miley Cyrus lansa în colaborare cu Ariana Grande și Lana Del Rey piesa "Don't Call Me Angel". Melodia a fost compusă pentru coloana sonoră a noului film "Charlie’s Angels", o continuare a seriei din anii ’70 și 2000. Filmul este regizat de Elizabeth Banks și le are în rolurile principale pe Ella Balinska, Naomi Scott și Kristen Stewart.

Noua versiune a peliculei "Charlie’s Angels" este primul film regizat de o femeie care apare pe marile ecrane din întreaga lume. Elizabeth Banks, ce joacă și rolul lui Bosley în film, este încântată de rezultat și încrezătoare în faptul că lungmetrajul ar putea concura cu alte producții ce au în rolurile principale femei, filme ca "Wonder Woman" sau "Captain Marvel".

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deezer a lansat un tool AI care poate izola vocea din orice melodie

Una dintre cele mai dificile sarcini ale unui DJ sau producător este de a izola vocea dintr-o piesă, separând-o de...

Închide