Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

"M-aș fi luptat până la sânge pentru oricare dintre voi", a spus Irina în Confruntările de la Vocea României

În cadrul Confruntărilor de la Vocea României 2019, doi membri ai echipei Tudor Chirilă au creat un moment muzical memorabil. Antrenorii au fost impresionați.
George Aghinea și Mădălina Lefter în Confruntările de la Vocea României 2019

George Aghinea și Mădălina Lefter în Confruntările de la Vocea României 2019 (foto: PRO TV / Vocea României)

Etapa duelurilor de la Vocea României 2019 a fost încărcată de interpretări apreciate, dar și intens comentate de jurați. Unul dintre aceste momente a fost reprezentat de doi concurenți din echipa lui Tudor Chirilă - George Aghinea și Mădălina Lefter. Cei doi au interpretat piesa "How Deep Is Your Love" a celor de la Bee Gees.

"Mi-ați spart mintea. Eu sunt foarte supărată pe Tudor în momentul ăsta pentru că a pus în duel două voci atât de bune, două voci care ar putea să fie lejer de finală, dacă nu câștigătoare. Sunt supărată pentru că, oricare dintre voi, ar fi putut fi dat afară la knockout-uri să meargă într-o altă echipă. Cu siguranță. Eu v-am vrut pe amândoi, m-aș fi luptat până la sânge pentru oricare dintre voi și acum mă frustrează faptul că nu pot să salvez", a spus Irina Rimes.

Replica antrenoarei nu a fost trecută cu vederea de Tudor, acesta spunându-i că ar fi trebuit să lupte mai mult în blind-uri pentru acești concurenți.

"Cred că cea mai bună comparație ar fi că amândoi sunt pictori. Ba pune unul roșu, ba vine cu un mov aprins. Exact niște pictori vocali au fost astăzi amândoi", a vorbit Horia Brenciu, adăugând că Mădălina este bestială și cu ea ar merge mai departe.

Chirilă a ținut un adevărat discurs despre situația creată, punând accent pe posibilitatea de a distruge formatul de dragul spectacolului:

"Dacă tot ce s-a spus aici în seara asta, este adevărat, dacă e mai important să spargem reguli, dar să menținem Vocea României la un nivel înalt am următorul discurs:
În 1982, s-a jucat cea mai frumoasă semifinală din istoria Campionatelor Mondiale, celebra rivalitate Franța-Germania. Franța conducea cu 3-1, dar psihicul german care a dus această țară unde a adus-o a egalat la 3-3. Și au început penalty-urile. Și nu se mai terminau. Și la un moment dat, taică-miu zice: <<de ce să continuăm acest meci? Declarați-le câștigătoare pe amândouă>>. Și atunci eu vă spun: de ce copiii ăștia de acum înainte nu merg în finală ca duet?

Antrenorul s-a aflat într-o poziție dificilă, având de luat una dintre cele mai grele decizii ale sale din cadrul show-ului. Chirilă a mers mai departe cu Mădălina. A ținut, însă, să îi mulțumească lui George, cu lacrimi în ochi, pentru lecția pe care i-a dat-o: aceea de a nu mai controla atât de mult concurenții și de a-i lăsa mai mult să fie ei, să nu îi mai schimbe atât.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2019: ce concurenți au trecut de etapa Confruntărilor

Seara de 29 noiembrie a fost marcată de Confruntările de la Vocea României. Toți cei 25 de concurenți au luptat...

Închide