Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli

Cele trei concerte ale Larei Fabian au fost amânate în ultimul moment, din cauza stării de sănătate a artistei. Primul eveniment era programat pe 17 noiembrie la Craiova, iar următoarele două pe 18 și 19 noiembrie la Sala Palatului din București.
Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016

Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

UPDATE: Lara Fabian a reprogramat vizita în România. Află când va concerta artista.

Lara Fabian suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile. Artista se confruntă cu o infecție recentă. Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situației și nu pot reconfirma datele reprogramărilor. Știrea a venit în ultimul moment, în ziua evenimentului de la Craiova și doar cu o zi înainte de primul spectacol din București, organizatorii declarând că au fost surprinși în plină organizare a show-urilor.

Potrivit comunicatului International Creative Talent Agency, biletele pentru cele două spectacole de la Sala Palatului din București erau sunt vândute într-o proporție mult mai mare decât cea prevăzută inițial.

Lara Fabian și-a anunțat fanii printr-un mesaj postat pe conturile ei din social media:

"Dragii mei, Cu inima tristă sunt nevoită să îmi anulez concertele din această săptămână... În prezent sunt complet incapabilă să urc pe scenă, iar doctorul mi-a interzis acest lucru. Regret din tot sufletul ceea ce se petrece și îmi dau seama că le voi provoca suferință și necazuri multora dintre voi... Îmi cer scuze profund pentru inconveniențe... Vă promit că voi remedia situația. Cu sinceritate... Lara"

Biletele vândute rămân valabile pentru niște date ce vor fi anunțate ulterior. Cei care doresc să își recupereze banii, se pot îndrepta către agențiile de la care au cumpărat biletele. Organizatorii ne-au comunicat că vor informa publicul imediat ce artista le va transmite noi informații.

Concertele urmau să marcheze aniversarea Larei Fabian la împlinire a 50 de ani și promovau albumul "Papillon", cel de-al 14-lea material de studio din carieră și cel de-al 10-lea album în limba franceză. În cele două concerte de la Sala Palatului, Horia Brenciu urma să cânte în duet cu Lara Fabian.

Lara Fabian va împlini 50 de ani pe 9 ianuarie 2020. În peste 30 de ani de carieră, cântăreața a lansat 14 albume de studio și 4 discuri live. În martie 2012, ea a susținut două concerte sold-out la București, revenind în 2014 cu un nou spectacol, tot la Sala Palatului. În 2016, cântăreața s-a întors în România cu alte două concerte, la Cluj-Napoca și la București. Vezi poze de atunci.

Citește mai multe despre Lara Fabian
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Apocalyptica a lansat o nouă piesă, "Into Eternity", colaborare cu trupa Lost Society - AUDIO

Apocalyptica a încercat un experiment inedit odată cu lansarea piesei "Into Eternity". Pentru acest track a colaborat cu trupa thrash...

Închide