Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Joe Pesci se reapucă de muzică, a lansat o melodie cu Adam Levine, "Baby Girl" - AUDIO

Actorul Joe Pesci, cunoscut pentru pelicule ca "Goodfellas" sau "My Cousin Vinny" se reapucă de muzică. Artistul urmează să lanseze un album la finalul acestei luni, primul său material discografic după 21 de ani. Puteţi asculta un prim single în articol, colaborarea cu Adam Levine "Baby Girl".

Publicat

pe

Coperta album Joe Pesci Still Singing
Coperta album Joe Pesci Still Singing │ FOTO: Joe Pesci

Noul album al lui Joe Pesci se numeşte "Pesci... Still Singing" şi va debuta pe 29 noiembrie. În acea perioadă hype-ul legat de Pesci va fi mare, pentru că pe 27 debutează mega producţia lui Scorsese "The Irishman". În noul film cu gangsteri joacă Al Pacino, Robert De Niro şi Joe Pesci. Chiar dacă lumea îl ştie ca un mafiot violent în "Goodfellas" sau un avocat foarte dezinvolt in "My Cousin Vinny", Pesci a avut o carieră muzicală cu decenii în urmă.

Câştigătorul de Oscar a debutat în muzică prin albumul "Little Joe Sure can Sing" în 1968. Ultimul său disc apărea după 30 de ani, în 1998, sub numele de "Vincent Laguardia Gambini Sings Just For You”. Cât despre "Baby Girl", piesa este o combinaţie de multiple genuri muzicale şi culturi. Resimţim influenţa romanţelor, jazz-ului, puţină muzică cubaneză, iar Adam Levine aduce puţin cu Sinatra pe porţiunea sa. La trompetă se află Arturo Sandoval.

Pesci a promis că noul său LP va fi unul axat pe jazz, într-o fuziune cu muzica italiană şi latino. Adam Levine şi Joe Pesci au mai colaborat la o piesă de pe disc, un cover după "My Cherie Amour". LP-ul are 13 piese şi include un featuring al lui Jimmy Scott, cântăreţ jazz trecut în nefiinţă. Actorul din "Raging Bull" are rădăcini adânci în muzică, având un job de cântăreţ lounge înainte să îşi înceapă cariera cinematografică.

Dacă pe primul său album din 1968 actorul s-a luat în serios, cel din 1998 a fost o parodie asumată, inspirată de personajul Cousin Vinny. Pentru al treilea material discografic, Pesci pare să fi luat o abordare serioasă faţă de muzică. Iată tracklist-ul noului album ce va fi lansat de Joe Pesci:

1. How About You
2. Falling In Love Is Wonderful
3. I Remember April
4. I’ll Be Seeing You
5. Round Midnight
6. If I Should Lose You
7. My Cherie Amour (feat. Adam Levine)
8. In My Solitude
9. Folks Who Live On The Hill
10. If I Ever Lost You
11. The Nearness of You (feat. Jimmy Scott)
12. Exodus
13. Baby Girl (feat. Adam Levine)

Joe Pesci are 76 de ani şi mai este cunoscut pentru apariţia în filme ca "Home Alone", franciza "Armă Mortală", "A Bronx Tale", "JFK", "Once Upon a Time In America" şi "Casino". Actorul a primit premiul Oscar pentru rolul din "Goodfellas".

Comentează

Trending