Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ascultă noua piesă a lui Jack Savoretti, "Christmas Morning" - AUDIO

Jack Savoretti a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă compunând o piesă de Crăciun. "Christmas Morning" este noul său single și se regăsește pe o ediție specială a albumului "Singing to Strangers".
Jack Savoretti (artwork

Jack Savoretti (artwork "Christmas Morning")

Deși este foarte la îndemână să faci cover-uri după piese de Crăciun existente, Jack Savoretti a hotărât să se complice. Artistul englez cu origini italiene a compus o nouă piesă de Crăciun, mărturisind că noul statut de tată l-a inspirat să facă asta.

"Aceasta este prima piesă despre Crăciun pe care am compus-o. Cred că atunci când devii tată, Crăciunul devine cu totul altceva. Aceasta este o piesă pe care am compus-o, se numește "Christmas Morning" și o puteți asculta de astăzi. Știu că e puțin cam devreme pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, dar Crăciunul se apropie. Luminițele se aprind peste tot în oraș și sper ca piesa asta să vă ajute să intrați în starea de sărbători", a transmis Jack Savoretti într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.

AUDIO: Jack Savoretti - "Christmas Morning"

Noul single "Christmas Morning" se regăsește pe o ediție specială a albumului "Singing to Strangers", ce va fi lansat pe 6 decembrie. Discul va conține 3 piese noi.

Albumul original "Singing to Strangers" a fost lansat pe 15 martie și a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Materialul include și duetul său cu Kylie Minogue, "Music's Too Sad Without You".

Primul album Jack Savoretti a apărut pe piață în 2007. "Between the Minds" a debutat pe locul 5 în UK Indie Charts, în 2009 apărând albumul "Harder Than Easy", înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. Au urmat discurile "Before the Storm" (2012), "Written in Scars" (2014) și "Sleep No More" (2016).

Citește mai multe despre Jack Savoretti
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stjepan Hauser (2Cellos) concertează în premieră la București alături de Orchestra Cameratei Regale

Stjepan Hauser, jumătatea duoului 2Cellos, concertează la București pe 16 aprilie 2020. Pentru prima oară, acesta va urca pe scena...

Închide