Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Harry Styles a lansat piesa "Watermelon Sugar", cântată live la Saturday Night Live - VIDEO

Harry Styles a fost cel mai nou amfitrion al emisiunii Saturday Night Live, în episodul difuzat pe 16 noiembrie. Fostul membru One Direction a fost atât invitat muzical, cât şi actor în sketch-uri şi a cântat pe scenă o piesă complet nouă, "Watermelon Sugar". Puteţi urmări momentul special în articol şi asculta varianta de studio a piesei noi.

Publicat

pe

Coperta single Harry Styles Watermelon Sugar
Coperta single Harry Styles Watermelon Sugar │ FOTO: Harry Styles

"Watermelon Sugar" este al doilea single de pe viitorul album al lui Harry Styles, "Fine Line". Discul debutează pe 13 decembrie. Noua piesă este una optimistă, de ascultat în maşina decapotabilă în drum spre noi zări. Sună foarte mult a vară şi primăvară şi invocă ceva din feeling-ul muzicii indie, dar şi un pic de pop britanic. Primul single de pe noul LP a fost "Lights Up", piesă la rândul său cântată live la Saturday Night Live.

Faţă de varianta de studio, acea piesă a fost interpretată sub forma unui track R&B minimalist şi plin de emoţie. Instrumentalul a fost ţinut la minim, între pian, o chitară acustică, alături de armonii discrete ale corului din spate. Artistul se pregăteşte de un turneu global, care debutează în UK în aprilie 2020. Va avea rolul de a îi promova noul material discografic şi include King Princess ca artist în deschidere. După opriri în Europa urmează concerte în America de Nord şi Mexic.

Cât despre reprezentaţia de la SNL, Harry a început cu un monolog acompaniat de pian, din care nu au lipsit glumele despre foştii colegi One Direction. Styles a glumit amintind de Niall, Liam, Louis şi l-a adăugat şi pe Ringo în ecuaţie (în loc de Zayn). O altă glumă a fost că tinerii au fost "crescuţi în eprubetă" de Simon Cowell. Harry Styles a cochetat în ultimii ani şi cu actoria, apărând în filmul "Dunkirk", al lui Christopher Nolan, în rolul unui soldat din Al Doilea Război Mondial.

Tânărul de 25 de ani îşi începea cariera muzicală în 2010, atunci când a dat probe pentru The X Factor, varianta britanică. A fost eliminat în primele etape, dar a fost readus în competiţie în formatul boy band-ului One Direction. Trupa a terminat competiţia pe locul 3 şi semnat cu Syco. Au urmat 4 albume ce au ocupat locul întâi în topul Billboard 200 şi 4 single-uri de top 5 în Billboard Hot 100.

Grupul a luat o pauză pe termen nedeterminat în 2016, iar artiştii au început cariere solo. Styles a lansat albumul de debut în 2017, intitutlat "Harry Styles". Acesta a debutat în vârful topurilor în 14 ţări.

Comentează

Trending