Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Harry Styles a lansat piesa "Watermelon Sugar", cântată live la Saturday Night Live - VIDEO

Harry Styles a fost cel mai nou amfitrion al emisiunii Saturday Night Live, în episodul difuzat pe 16 noiembrie. Fostul membru One Direction a fost atât invitat muzical, cât şi actor în sketch-uri şi a cântat pe scenă o piesă complet nouă, "Watermelon Sugar". Puteţi urmări momentul special în articol şi asculta varianta de studio a piesei noi.

Publicat

pe

Coperta single Harry Styles Watermelon Sugar
Coperta single Harry Styles Watermelon Sugar │ FOTO: Harry Styles

"Watermelon Sugar" este al doilea single de pe viitorul album al lui Harry Styles, "Fine Line". Discul debutează pe 13 decembrie. Noua piesă este una optimistă, de ascultat în maşina decapotabilă în drum spre noi zări. Sună foarte mult a vară şi primăvară şi invocă ceva din feeling-ul muzicii indie, dar şi un pic de pop britanic. Primul single de pe noul LP a fost "Lights Up", piesă la rândul său cântată live la Saturday Night Live.

Faţă de varianta de studio, acea piesă a fost interpretată sub forma unui track R&B minimalist şi plin de emoţie. Instrumentalul a fost ţinut la minim, între pian, o chitară acustică, alături de armonii discrete ale corului din spate. Artistul se pregăteşte de un turneu global, care debutează în UK în aprilie 2020. Va avea rolul de a îi promova noul material discografic şi include King Princess ca artist în deschidere. După opriri în Europa urmează concerte în America de Nord şi Mexic.

Cât despre reprezentaţia de la SNL, Harry a început cu un monolog acompaniat de pian, din care nu au lipsit glumele despre foştii colegi One Direction. Styles a glumit amintind de Niall, Liam, Louis şi l-a adăugat şi pe Ringo în ecuaţie (în loc de Zayn). O altă glumă a fost că tinerii au fost "crescuţi în eprubetă" de Simon Cowell. Harry Styles a cochetat în ultimii ani şi cu actoria, apărând în filmul "Dunkirk", al lui Christopher Nolan, în rolul unui soldat din Al Doilea Război Mondial.

Tânărul de 25 de ani îşi începea cariera muzicală în 2010, atunci când a dat probe pentru The X Factor, varianta britanică. A fost eliminat în primele etape, dar a fost readus în competiţie în formatul boy band-ului One Direction. Trupa a terminat competiţia pe locul 3 şi semnat cu Syco. Au urmat 4 albume ce au ocupat locul întâi în topul Billboard 200 şi 4 single-uri de top 5 în Billboard Hot 100.

Grupul a luat o pauză pe termen nedeterminat în 2016, iar artiştii au început cariere solo. Styles a lansat albumul de debut în 2017, intitutlat "Harry Styles". Acesta a debutat în vârful topurilor în 14 ţări.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Harry Styles este prins într-un triunghi amoros în filmul "My Policeman" - TRAILER

Amazon Studios a lansat un teaser trailer pentru filmul cu Harry Styles, "My Policeman". Pelicula va fi disponibilă pentru vizionare din toamna acestui an. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Harry Styles în "My Policeman"
Harry Styles în "My Policeman" │ FOTO: captură YouTube / Prime Video

"My Policeman" este o dramă romantică ce explorează teme ale iubirii interzise și ale convențiilor sociale aflate în schimbare. Harry Styles îl interpretează pe Tom Burgess, un polițist din Brightonul anilor 1950 care se căsătorește cu Marion, o profesoară jucată de Emma Corrin. În același timp, Tom se implică într-o relație amoroasă cu Patrick, un curator de muzeu.

Deși trailerul se concentrează pe trecut, "My Policeman" va avansa cu povestea celor trei, îndreptându-se spre anii 1990, când Patrick (Rupert Everett) ajunge la casa lui Tom (Linus Roache) și Marion (Gina McKee). Dorul și regretul încă îi mai macină, dar au acum o ultimă șansă de a repara greșelile trecutului.

"My Policeman" se bazează pe cartea cu același nume a lui Bethan Roberts. Este regizat de Michael Grandage, cu Ron Nyswaner pe post de scenarist. Filmul va fi lansat în anumite cinematografe din America și U.K. pe 21 octombrie, iar începând cu 4 noiembrie va fi disponibil pe Prime Video.

Harry Styles își clădește ușor ușor o serioasă carieră actoricească. Pe lângă rolul detaliat mai sus, Styles va juca în "Don't Worry Darling" alături de Florence Pugh. Anterior, artistul a avut o apariție scurtă "Eternals" și în filmul "Dunkirk". În ceea ce privește cariera muzicală, Harry Styles a lansat recent cel de-al treilea album - "Harry's House".

TRAILER "My Policeman":

Citește în continuare

Muzică și film

Urmărește-l pe Harry Styles în trailerul filmului "Don't Worry Darling" - VIDEO

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru "Don’t Worry Darling”, un thriller psihologic regizat de Olivia Wilde. În rolurile principale joacă Florence Pugh și Harry Styles. Te invităm să citești mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Don't Worry Darling"
Trailer "Don't Worry Darling" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Trailerul a debutat public la ediția din acest an a CinemaCon, unul dintre cele mai importante evenimente despre industria cinematografică. Acum, trailerul a fost lansat online, ajungând la toți cei care vor să îl urmărească pe Harry Styles și în ipostaza de actor. Filmul ajunge în cinematografe pe 23 septembrie 2022.

"Don't Worry Darling" este un thriller psihologic cu acțiunea plasată în anii 1950. Pelicula se concentrează asupra lui Jack (Harry Styles), membru al unei operațiuni secrete cunoscută sub numele de Victory Project și soției acestuia, Alice (Florence Pugh). Alice începe să neglijeze activitățile sale de gospodină și devine interesată de activitățile misterioase ale soțului său. Viața femeii se schimbă radical după ce află adevărul tulburător din spatele acestora.

Potrivit unui sinopsis dezvăluit de Warner Bros., Alice și Jack sunt norocoși că locuiesc în Victory, orașul experimental ce găzduiește bărbații care lucrează la operațiunea ultrasecretă Victory și familiile acestora. Viața este perfectă, nevoile fiecărui rezident fiind îndeplinite de companie. Tot ceea ce cer în schimb este angajamentul categoric față de Project Victory. Dar când încep să apară breșe în viața lor idilică, expunând crâmpeie din ceva mult mai sinistru care există dincolo de fațada atrăgătoare, Alice nu se poate abține să pună la îndoială ce fac ei în Victory și de ce. Cât de mult este Alice dispusă să piardă pentru a dezvălui ceea ce se întâmplă cu adevărat în paradis?

Alături de Pugh și Styles, distribuția îi mai include pe Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne, Sydney Chandler, Nick Kroll și însăși Olivia Wilde. "Don't Worry Darling" marchează primul rol principal al lui Harry Styles. Anterior, artistul a avut o apariție scurtă în filmul "Dunkirk", lansat în 2017.

TRAILER Don't Worry Darling

Citește în continuare

Trending