Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Evanescence a lansat un cover după Fleetwood Mac, piesa "The Chain" - AUDIO

Cine ar fi crezut vreodată că un joc de tip shooter SF va avea ceva în comun cu Fleetwood Mac? Trupa Evanescence a lansat recent un cover al piesei "The Chain" de la Fleetwood Mac, care a fost auzită parţial în trailerul jocului "Gears 5". Ascultă noul track în articol.
Coperta single Evanescence The Chain

Coperta single Evanescence The Chain (foto: Evanescence)

"Gears 5", cel mai nou titlu din seria "Gears of War" a debutat în septembrie pe Xbox One şi Windows. De coloana sa sonoră s-a ocupat un nume familiar, Ramin Djawadi, compozitorul coloanei sonore a serialului "Game of Thrones". Cât despre "The Chain", piesa Fleetwood Mac primeşte un nou suflu de la Evanescence, cu influenţe orchestrale şi un rock alternativ plin de energie. Este şi un feeling foarte cinematic, dramatic atribuit acestei interpretări.

Amy Lee and co s-au ataşat pesemne de elementele orchestrale după ce au lansat "Synthesis", pe care a strălucit melanjul de vioară, alte instrumente clasice şi mixaje electronice. Despre realizarea acestui cover, solista Amy Lee a declarat următoarele:

Coverul a fost foarte distractiv de realizat. Adorăm Fleetwood Mac şi am dorit să creăm un peisaj întunecat şi epic cu varianta noastră de "The Chain". Versurile mă fac să simt puterea comuniunii contra forţelor care încearcă să ne dezbine, poate chiar din interior.

Chiar am dorit să comunic acest mesaj cu versiunea noastră şi i-am convins pe cei din trupă să şi cânte vocal până la final. Suntem mai mult decât încântaţi să partajăm această piesă cu fanii noştri şi abia aşteptam să o cântăm live.

Evanescence le pregăteşte fanilor un nou de album de studio şi se pregăteşte de un program încărcat de concerte şi turnee. Pe 30 noiembrie cântă la festivalul Slipknot, Knotfest Mexico, apoi pleacă în turneu până spre final de martie 2020. În primăvara lui 2020 începe un turneu alături de Within Temptation. Trupa a cântat la Arenele Romane la mijloc de lună septembrie, ajungând pentru a cincea oară în ţara noastră.

Cu această ocazie am aflat că videoclipul "Bring Me to Life" a fost filmat în România, fiind şi motivul pentru care Amy Lee şi-a scos primul paşaport.

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă coverul lui Marilyn Manson după The Doors, piesa "The End" - AUDIO

Marilyn Manson a cunoscut popularitatea prin coveruri și continuă să ne surprindă prin reinterpretări de piese celebre. De această dată...

Închide