Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

S-a anunțat data ediției aniversare Summer Well 2020 - VIDEO

Festivalul Summer Well va împlini 10 ani în vara lui 2020. Ediția aniversară se va desfășura în weekendul 7-9 august. Abonamentele sunt disponibile în oferta early bird, fără vreo confirmare în line-up. Poți vedea mai jos un clip after movie din această vară.
Proiecția Summer Well pe lac

Proiecția Summer Well pe lac

Organizatorii Summer Well au confirmat data desfășurării ediției aniversare de anul viitor și au publicat un clip after movie. În 2020, festivalul va împlini 10 ani și își va păstra neschimbat locul de desfășurare: Domeniul Știrbey din Buftea, la 15 km de capitală. Weekendul ales este 7-9 august 2020.

Momentan nu se cunoaște nicio trupă din viitorul line-up, dar ne așteptăm ca sub sloganul #AllTogetherNow să coexiste cele două scene cu care ne-am obișnuit. Pe scena principală sponsorizată de Orange vor evolua câte cinci artiști pe zi, plus invitații de la Night Picnicul devenit tradiție vinerea. Cum scena Red Bull a luat amploare în 2019, suntem curioși cum va evolua vara viitoare. Același interes există și pentru after-party-uri, în 2019 grupul românesc SPP făcând atmosferă într-un cort dedicat.

Festivalul Summer Well 2020 va cuprinde trei zile, Night Picnicul de vineri începând după ora 18:00, stingerea urmând a se da luni dimineața la 3:00, după after party.

Bilete promoționale la Summer Well 2020

Primele abonamente la Summer Well 2020 au fost deja puse în vânzare la prețul de 175 lei plus comisionul de procesare de 6%. Campania Early Bird are o durată limitată și un număr restrâns de abonamente. Pentru achiziție, vezi link la finalul articolul.

Urmărește after movie-ul Summer Well 2019

În aproape 4 minute, clipul urmărește evoluția festivalului de la pregătiri la concerte și activările din standuri. Nu lipsesc experiențele extra-senzoriale de care s-au putut bucura spectatorii, imaginile live de pe fiecare scenă, mulțimea energică și instantaneele cu festivalieri, luna gigantică, trecerea podului peste lac etc. Materialul produs de Stay Sharp a fost regizat de Mîndru. La filmarea lui au participat opt cameramani și un operator de dronă, directro de imagine fiind Alexandru Dorobanțu.

În 2019, lineup-ul Summer Well a fost dominat de The 1975, The National, Jungle și Razorlight pe scena principală, iar scena Red Bull Music i-a găzduit pe SUBCARPAȚI, IAMDDB (UK), AJ Tracey (UK) și Bobby Basil (IRL).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Thy Veils a lansat albumul "Neoradiant"

Proiectul timișorean Thy Veils a lansat albumul ”Neoradiant”. Acesta denumește și următorul capitol în odiseea grupului: realizarea unui film science...

Închide