Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Cvartetul de la Vocea României ce a marcat o premieră în istoria emisiunii

Cea de-a doua seară a knockout-urilor de la Vocea României 2019 a adus o premieră în istoria emisiunii. Pentru prima oară, patru concurenți au intrat în luptă pentru un loc în concurs. Detalii în articol.
Cvartetul din echipa Smiley - knockout Vocea României 2019

Cvartetul din echipa Smiley - knockout Vocea României 2019 (foto: PRO TV - Vocea României)

Ediția din 8 noiembrie a emisiunii Vocea României a adus pe scenă noi concurenți determinați să dovedească că merită să se afle în competiția vocilor au impresionat cu momente atent alese de antrenori. Concurenții au oferit interpretări de neuitat, care i-au încântat și i-au făcut pe jurați să se gândească îndelung înainte de a face o alegere.

Pentru prima oară, patru concurenți au intrat în luptă pentru un loc în concurs. Smiley a intrat în această etapă a competiției cu o voce în plus față de colegii lui, însă avantajul s-a încheiat în doua rundă de KO când a fost nevoit să trimită în luptă un duel format din patru concurenți. Decizia lui a complicată de faptul că toți cei patru au dat tot ce au mai bun pentru a-l convinge că merită să meargă mai departe.

Cvartetul lui Smiley:

Kevin Magalhaes a fost primul concurent din echipa lui Smiley. A cântat piesa lui Stromae, "Tous Les Memes". Andi Țolea, cel care a schimbat regulile sezonului în etapa blind-urilor, a revenit cu o interpretare neașteptată a piesei "I Will Always Love You". Alexandru Ciubotaru a adus energia reggae cu o piesă proprie. Gabriel Bîscoveanu a fost cel care a încheiat momentul echipei Smiley cu piesa "Can't Help Falling In Love".

"Vă văd așa, mai degrabă, ca pe o formație în seara asta decât ca pe niște distincți interpreți. Cred că tre' să ne bucurăm când ies momente bune la Vocea României", a spus Tudor Chirilă.

Pentru Irina cea mai mare surpriză a fost Andi:

"Cea mai mare surpriză, după părerea mea, a fost <<I Will Always Love You>> în minor. Ce variantă e asta? Eu-s curioasă dacă e varianta cuiva sau ai făcut-o tu (Smiley). Dacă ai făcut-o tu, atunci eu mă închin pân' la pământ. Felicitări! Mie ăsta mi s-a părut cel mai important moment, chiar dacă cu toții ați fost speciali și o să fiu atentă și aici, pe butonul meu".

Horia Brenciu a vorbit despre momentul lui Gabriel, fiind de părere că a fost încurcat de chitara la care a cântat. Părerea lui Brenciu s-a ciocnit de cea a lui Chirilă, diametral opusă. Acesta din urmă a ținut să-l menționeze pe Ed Sheeran, "omul cu chitara", care umple stadioane la concertele sale.

"M-aș vedea lucrând cu fiecare dintre voi și pe viitor, și în afara Vocii României. Mi se pare că fiecare dintre voi are de oferit mult mai mult decât voce", a concluzionat Smiley.

Smiley a ales să meargă mai departe cu Andi. Tudor a apăsat butonul și l-a "furat" pe Gabriel.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află cum a decurs a doua rundă de knockout-uri de la Vocea României 2019

Descoperă ce concurenți au trecut de cea de-a doua seară a knockout-urilor de la Vocea României 2019. Citește rezumatul emisiunii...

Închide