Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

"Cred că e prima oară când se cântă așa ceva la Vocea României" - află despre ce moment este vorba

Runda de knockout-uri de la Vocea României 2019 a debutat pe 1 noiembrie. Primul trio din echipa lui Tudor Chirilă a adus în fața publicului un moment impresionant de metal, concurentul care s-a făcut remarcat fiind Dragoș Moldovan.
Dragoș Moldovan în etapa knockout-urilor Vocea României 2019

Dragoș Moldovan în etapa knockout-urilor Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

Concurenții celui de-al nouălea sezon Vocea României au oferit pe scenă interpretări de neuitat, care i-au încântat pe Horia, Irina, Smiley și Tudor și i-au pus în dificultate în momentul alegerilor. Antrenorii au trimis la duel câte trei concurenți, fiecare a interpretat câte o melodie, iar unul singur a mers mai departe.

Prima serie de concurenți din echipa lui Tudor Chirilă a fost formată din Natalia Sălăgean, Dragoș Moldovan și Britta Seidner. Deși toți au avut interpretări lăudate de jurați, Dragoș Moldovan a fost cel care a surprins. Concurentul, care la audițiile pe nevăzute a întors patru scaune, a interpretat piesa celor de Judas Priest, "Painkiller".

"Tudor n-a dat partituri ușoare. Ăsta este cel mai bun lucru care s-a întâmplat. A scos din ei ce a fost mai bun. [...] Vă felicit și sper ca <<cel mai creț>> să-nvingă", a spus Horia Brenciu.

Irina a fost, de asemenea, impresionată de echipa lui Tudor:

"Uoi, a fost foarte interesant. Sincer am trecut prin toate stările. Dragoș, tu..mamă, deci...Nu știu să explic ce s-a întâmplat cu mine când ai cântat tu. Ideea e că ai o voce atât de specială și interesantă. La un moment dat, am crezut că aveai două emisii. Este o cântăreață în State care poate să cânte cu emisie două note și le ia la un interval perfect. Eu nu îmi dădeam seama în cască, dacă tu faci chestia asta, îți iese, nici măcar nu înțelegeam dacă ești pe ton sau nu, dar nici măcar nu mă deranja dacă nu ești. A fost excepțional!"

Smiley a spus următoarele:

"Cred că e prima oară când se cântă așa ceva la Vocea României. Nu pot să spun că sunt un cunoscător al genului death metal. E foarte clar că Dragoș a avut o piesă greu de interpretat și pe care a dus-o foarte bine la sfârșit. A fost de la mama ei, ca să zic așa".

Tudor a mers mai departe cu vocea metal, Dragoș. Natalia și Britta au ieșit din competiție, nefiind salvate de niciunul dintre cei trei antrenori.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2019: ce concurenți au trecut de prima rundă de knock-out

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2019 a avut loc pe 1 noiembrie. Antrenorii au făcut primele eliminări...

Închide