Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lara Fabian și-a reprogramat vizita la București. Află când va concerta

Lara Fabian a anunțat cu regret fanii despre amânarea concertelor din București din datele de 18 și 19 noiembrie din cauza unei infecții pe care a contactat-o recent. Artista a reprogramat vizita în România pentru luna februarie 2020.

Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Lara Fabian suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile. Artista a anunțat cu o zi înainte de primul concert pe care urma să îl susțină în București faptul că a contactat o infecție.

"Dragii mei, Cu inima tristă sunt nevoită să îmi anulez concertele din această săptămână... În prezent sunt complet incapabilă să urc pe scenă, iar doctorul mi-a interzis acest lucru. Regret din tot sufletul ceea ce se petrece și îmi dau seama că le voi provoca suferință și necazuri multora dintre voi... Îmi cer scuze profund pentru inconveniențe... Vă promit că voi remedia situația. Cu sinceritate... Lara".

Concertul din data de 18 noiembrie de la Sala Palatului se reprogramează pe data de 3 februarie 2020 la Sala Palatului. Bilete deja achiziționate vor putea fi folosite pentru noua dată. Pentru evenimentul din 19 noiembrie locurile vor fi realocate în limita disponibilității pentru noua dată.

Cei care doresc să își recupereze banii, se vor adresa către agențiile de la care au achiziționat biletele. Cererile de returnare a biletelor trebuie să fie efectuate până la data de 8 decembrie.

Concertele pe care Lara Fabian trebuia să le susțină în luna noiembrie urmau să marcheze aniversarea artistei la împlinire a 50 de ani și promovau albumul "Papillon", cel de-al 14-lea material de studio din carieră și cel de-al 10-lea album în limba franceză. În cele două concerte de la Sala Palatului, Horia Brenciu urma să cânte în duet cu Lara Fabian.

Lara Fabian va împlini 50 de ani pe 9 ianuarie 2020. În peste 30 de ani de carieră, cântăreața a lansat 14 albume de studio și 4 discuri live. În martie 2012, ea a susținut două concerte sold-out la București, revenind în 2014 cu un nou spectacol, tot la Sala Palatului. În 2016, cântăreața s-a întors în România cu alte două concerte, la Cluj-Napoca și la București. Vezi poze de atunci.

Citește mai multe despre Lara Fabian
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UNTOLD 2020 - Când are loc și cum poți cumpăra bilete

Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD își va deschide porțile în vara anului 2020. Primul val de bilete va...

Închide