Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Coloana sonoră a animaţiei "Frozen 2" este acum disponibilă - AUDIO

Cel mai aşteptat film de animaţie al anului este cu siguranţă "Frozen 2". Pelicula debutează pe 22 noiembrie, iar coloana sa sonoră este deja disponibilă. Primul "Frozen" a avut o coloană sonoră foarte apreciată, ajungând pe locul 4 în topul "Albumele Deceniului" de la Billboard. Mai multe detalii despre noile piese aflaţi în articol.
Coloana sonora Frozen 2

Coloana sonora Frozen 2 (foto: Disney)

Coloana sonoră "Frozen 2" include 46 piese, dintre care 7 sunt complet noi şi originale. Noul release include piese compuse de către Kristen Anderson-Lopez (compozitor) şi Robert Lopez, premiaţi cu Grammy şi Oscar. Partitura originală este semnată de Christophe Beck, iar artişti precum Panic! At the Disco, Kacey Musgraves şi Weezer interpretează melodiile originale. Jennifer Lee, regizorul şi scenaristul animaţiei a declarat următoarele despre actorii deveniţi cântăreţi pe soundtrack:

Melodiile şi coloana sonoră a lui "Frozen 2" reflectă creşterea personajelor şi adâncirea poveştii lor. Kristen, Bobby și Christophe s-au întrecut pe ei înșiși, reușind să confere o dimensiune aparte muzicii. Muzica este jucăușă, dar emoționantă, personală și puternică, cu un caracter subiectiv pronunțat și epic.

Walt Disney Animation Studios a lansat coloana sonoră pe 15 noiembrie, iar varianta sa Deluxe include şi extra-uri. Acestea sunt piese instrumentale, coveruri pop, melodii care nu au mai ajuns în film, dar şi coloana sonoră principală compusă de Christophe Beck. Melodiile cântate de actori şi muzicieni  compun acest tracklist:

 1. "All Is Found" – Evan Rachel Wood
 2. "Some Things Never Change" – Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad și Jonathan Groff
 3. "Into the Unknown" – Idina Menzel (feat. AURORA)
 4. "When I Am Older" – Josh Gad
 5. "Reindeer(s) are Better than People (Cont.)" – Jonathan Groff
 6. "Lost în the Woods" – Jonathan Groff
 7. "Show Yourself" – Idina Menzel and Evan Rachel Wood
 8. "The Next Right Thing" – Kristen Bell
 9. "Into the Unknown" – Panic! At The Disco (pe genericul de final)
 10. "All îs Found" – Kacey Musgraves (pe genericul de final)
 11. "Lost în the Woods" – Weezer (pe genericul de final)

Conform producătorului executiv muzical Tom MacDougall, care a câştigat un premiu Grammy pentru coloana sonoră a primului "Frozen", al doilea film aduce un mix ceva mai eclectic de melodii. Christophe Beck a creat un peisaj sonic influenţat de muzica norvegiană. A folosit chiar instrumente tradiţionale norvegiene pentru a crea o atmosferă de poveste nordică. Corul feminin norvegian Cantus contribuie la sound-ul special.

Au trecut 6 ani de la primul "Frozen", dar magia sa nu s-a oprit, propulsându-l în colecţia de filme clasice Disney pe vecie. Personajele unice, muzica inspirată şi o poveste proaspătă au cucerit publicul de toate vârstele.

Citește mai multe despre Panic! At The DiscoWeezer
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Târgul de Crăciun de la Bucureşti se deschide pe 28 noiembrie; Iată ce artişti vor concerta

Ne apropiem încet-încet de perioada sărbătorilor de iarnă. Târgul de Crăciun de la Sibiu şi-a deschis porţile şi au început...

Închide