Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Celine Dion pune capăt disputei pe tema supraviețuirii lui Jack în "Titanic"

Eterna întrebare legată de șansele supraviețuirii lui Jack în "Titanic" și-a găsit răspuns în emisiunea lui Jimmy Fallon. Celine Dion a acceptat provocarea lui Fallon și "a lămurit" cum stau lucrurile în ecuația Rose, Jack și celebra neîncăpătoare ușă de scândură.
Celine Dion la Jimmy Fallon, noiembrie 2019 (Screenshot)

Celine Dion la Jimmy Fallon, noiembrie 2019 (Screenshot)

Deși au trecut 22 de ani de la premiera blockbuster-ului lui James Cameron, o dilemă legată de "Titanic" rămâne în continuare neelucidată. Ar fi putut Jack (personajul interpretat de Leonardo DiCaprio) să supraviețuiască dacă se urca pe ușa de scândură pe care a plutit Rose (personajul interpretat de Kate Winslet) după scufundarea Titanicului?

<<Hai, iubitule, fă-te confortabil, urcă>>

Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, Celine Dion a fost confruntată cu această întrebare ce-și caută încă răspunsul pe nenumărate forumuri și secțiuni de comentarii de pe YouTube. Artista a refuzat inițial să-și exprime părerea, însă a intrat ulterior în jocul lui Fallon.

"În primul, dacă te uiți cu atenție la fotografie, Rose este fie aproape moartă, fie complet înghețată. În al doilea rând, el nu are nevoie de o invitație. <<Hai, iubitule, fă-te confortabil, urcă.>>. Știi ce spun? Și apoi, tipul ăsta e în mijlocul oceanului înghețat. Poate că întregul său corp este atât de înghețat încât nu a avut puterea să sară."

"Curaj este un cuvânt atât de mare și de important. Cu toții avem curaj"

Vizita lui Celine în emisiunea lui Jimmy Fallon a avut loc în ziua lansării albumului "Courage", așa încât cei doi au discutat și despre acest nou material de studio, înregistrat într-o perioadă dificilă din viața artistei.

"L-am denumit "Courage" pentru că în ultimii trei ani, eu, familia mea și copiii mei am trecut prin niște momente grele. Foarte mulți oameni trec prin momente grele și după moartea lui Rene am vrut...ăsta este de fapt primul meu album în limba engleză pe care îl lansez fără ca el să fie alături de mine în formă fizică, deși el este mereu cu mine în formă spirituală.

Când a apărut această piesă, care se numea "Courage", ea a reprezentat tot albumul, pentru că a fost greu, și este totodată un mesaj. Curaj este un cuvânt atât de mare și de important. Cu toții avem curaj, cu toții trecem prin anumite lucruri...nu vrem neapărat să-l folosim, dar, inevitabil, la un moment dat, s-ar putea să avem nevoie de el. Și avem nevoie de asta în viețile noastre, să fim capabili să ne menținem puternici, să găsim această tărie interioară, să putem spune că vom depăși momentul, așa cum am spus eu: <<Sunt mamă, am copiii aproape, iubesc să cânt. Totul va fi bine. Curaj, să nu îndrăznești să mă părăsești acum!>> ", a detaliat Celine Dion, vizibil emoționată.

VIDEO: Celine Dion vorbește despre Jack și Rose în "Titanic"

Turneul mondial de promovare a albumului "Courage", ce va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume, o va aduce pe Celine Dion și în România. Pe 29 iulie 2020, artista va concerta pe Arena Națională din București. Găsiți mai multe detalii despre concert în Agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Celine Dion
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Poţi cânta ca Freddie Mercury? Aplicaţia FreddieMeter foloseşte AI-ul pentru a îţi compara vocea cu solistul Queen

La mai bine de un an de la lansarea peliculei "Bohemian Rhapsody", Freddie Mercury este din nou pe buzele tuturor....

Închide