Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Ce concurenți merg în confruntările de la Vocea României 2019 înaintea ultimului knockout

Pe 22 noiembrie are loc ultima rundă a knockout-urilor de la Vocea României 2019. Echipele s-au micșorat și au rămas în competiție cei mai buni dintre cei buni. Înaintea ultimului knock-out, vă prezentăm o recapitulare a concurenților care au trecut în următoarea etapă. Detalii în articol.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii Vocea României s-a ridicat la înălțime, aducând în fața publicului concurenți cu voci extraordinare și momente muzicale impresionante. În audițiile pe nevăzute, i-am "cunoscut" pe pretendenții la titlul de "Vocea României 2019" și am avut parte de interpretări memorabile din partea acestora. Am asistat la lupte între cei patru antrenori, fiecare dorindu-și o echipă cât mai puternică formată din voci cu potențial.

Ajunși la finalul audițiilor pe nevăzute, antrenorii aveau echipe formate din 15 concurenți, excepție făcând Smiley, a cărui echipă a numărat 16 membri. A urmat etapa knockout-urilor în cadrul căreia fiecare antrenor și-a grupat concurenții în serii de câte trei (și un cvartet în cazul lui Smiley care avea un concurent în plus). Aceștia au avut de interpretat fiecare câte o piesă, urmând ca la finalul tuturor celor trei interpretări, antrenorul echipei respective să aleagă un singur concurent.

Vineri, 22 noiembrie, va avea loc ultimul knockout de la Vocea României, iar concurenții rămași vor intra într-o nouă etapă - cea a confruntărilor. Până atunci, iată o recapitulare a celor care au trecut de primele serii de knockout și un scurt istoric al prezenței lor în competiție:

Echipa Tudor Chirilă

Dragoș Moldovan

Dragoș este din Timișoara și are 21 de ani. Se ocupă cu dresajul canin și cu muzica, cea din urmă aflându-se pe primul loc în viața lui. Face parte din două trupe de muzică rock și studiază chitara la Facultatea de Muzică. La audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, concurentul a interpretat melodia "Feeling Good". A ridicat publicul în picioare și a întors toate scaunele. Dragoș l-a ales pe Tudor Chirilă. În rundă de knockout-uri, tânărul a interpretat dificila piesă a celor de la Judas Priest, "Painkiller". El s-a luptat cu ale sale colege de echipă - Natalia Sălăgean și Britta Seidner și a câștigat. Dragoș Moldovan a trecut în etapa confruntărilor.

George Aghinea

George are 17 ani și la audiții a cucerit toți antrenorii cu interpretarea sa a piesei lui Childish Gambino, "Redbone". George nu este la prima apariție de acest fel. Tânărul a participat în 2014 la emisiunea "KIDSing", iar în 2017 la "Românii au talent". A impresionat și atunci, ajungând până în finala emisiunii de la Pro TV. Șansele lui George de a avea un parcurs de durată la Vocea României sunt ridicate. După o audiție pe nevăzute de succes, George a avut un moment remarcabil și la knockout-uri. A fost grupat cu Mădălina Horeanu și Maria Farcaș, însă doar el a rămas în echipa lui Tudor Chirilă.

Mădălina Lefter

Mădălina are 21 de ani și a fost prima concurentă ce a deschis noul sezon de la Vocea României. Concurenta a interpretat la audițiile pe nevăzute piesa "It's A Man's World" și a întors toate scaunele. Decizia tinerei a fost să meargă mai departe cu Tudor. În cea de-a doua etapă a competiției, antrenorul a fost de părere că Mădălinei i s-ar potrivi piesa lui Jennifer Hudson, "Golden Slumbers". A avut dreptate. Interpretarea Mădălinei le-a scos din competiție pe cele două concurente rivale, Carmelina Burdeniuc și Cătălina Pop.

Bogdan Ghirău

Bogdan are 21 de ani și este originar din orașul Vulcan. Este student în Cluj-Napoca și marea sa pasiune este muzica. "Come Together" a celor de la The Beatles a fost piesa interpretată la audiții. Bogdan a urcat pe scenă plin de entuziasm, bucuros că pentru prima dată va cânta pe scenă alături de o trupă și i-a cucerit pe Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu. A ales să meargă mai departe cu Tudor. La runda de knockout Bogdan a cântat piesa lui David Bowie, "Life on Mars?" și s-a duelat cu Aneta Gașpar și Jasmina Răsădean.

***Gabriel Bîscoveanu

Gabriel are 17 ani și este elev. A venit la Vocea României datorită fostei sale prietene pe care a cunoscut-o într-o tabără de muzică. Fire romantică, tânărul a purtat la audiții talismanul în formă de inimă ce i-a aparținut iubitei sale. Acesta i-a purtat noroc deoarece interpretarea sa a piesei "In My Blood" i-a cucerit pe Irina, Smiley și Horia. Gabriel a ales să meargă în echipa lui Smiley. La knockout-uri a interpretat piesa "Can't Help Falling In Love". Deși nu a fost ales de antrenorul său, Gabriel a fost salvat de Tudor Chirilă și va merge la confruntări în echipa acestuia.

Echipa Smiley

Renee Santana

Renee are 30 de ani și este originară din Mexic. Este nepoata muzicianului Carlos Santana, bunica ei fiind verişoara celebrului chitarist. Concurenta compune muzică de 15 ani și are o trupă de muzică rock în Mexic. În cadrul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, Renee a cântat "Thank U" (Alanis Morissette). A întors toate scaunele și a ales să meargă în echipa lui Smiley. În knockout-uri, Renee a interpretat "Karma Police" și a trecut mai departe, în detrimentul colegilor săi: Dragoș Alecsa și Daniel Tudor.

Elena Ilie

Elena are 18 ani și este din Pașcani. Moștenește pasiunea pentru muzică de la tatăl său. La audiții a interpretat într-o variantă surprinzătoare piesa "Black Hole Sun" și a întors doi antrenori: Horia și Smiley. Elena a mers în echipa lui Smiley, antrenor care s-a gândit ca la knockout Elena să facă parte dintr-un trio alături de Nica Vacari și Doru Ciutacu. Concurenta a cântat "Seven Nation Army", varianta Ben L'Oncle Soul.

Andi Țolea

Andi are 18 ani și este elev. La audiții, Andi a fost concurentul care a schimbat regulile jocului de la Vocea României. A interpretat piesa "Make It Rain" și emoția cu care a cântat, laolaltă cu talentul vocal, i-au impresionat pe antrenori. În acea clipă nu a mai contat faptul că echipele erau complete. Horia, Irina, Smiley și Tudor nu au putut lăsa o asemenea voce să le scape printre degete. Tânărul l-a ales pe Smiley ca antrenor. Pentru că acesta avea un concurent în plus, la knockout-uri, Andi nu a făcut parte dintr-un trio, ci dintr-un cvartet alături de Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu. Interpretarea sa a piesei "I Will Always Love You" l-a convins pe Smiley să îl păstreze în echipă.

Yaser Ramadan

Yaser are 29 de ani și locuiește în Florența. Yaser a participat la un concurs de talente de Italia, însă pasiunea sa pentru muzica internațională nu a fost apreciată de jurați, aceștia preferând să cânte doar în limba italiană. Niște prieteni români i-au spus lui Yaser să încerce să vină la Vocea României pentru că aici muzica internațională este apreciată. Tânărul a ascultat sfatul acestora și a venit la audiții. A interpretat piesa celor de la Queen, "Somebody To Love" și i-a convins pe Horia, Smiley și Tudor. Cel din urmă, însă, a fost blocat de vecinul său, Smiley. Yaser a mers în echipa lui Smiley și în etapa knockout-urilor concurentul a încântat din nou audiența cu piesa "Kiss" a lui Prince. Yaser a fost ales în detrimentul colegelor din trio - Iuliana Preda și Daniela Răduică.

***Maria Farcaș

Maria are 18 ani și a simțit dintotdeauna o chemare pentru muzică. Viața sa nu a fost roz, mama sa părăsind-o, însă a primit tot suportul de tatăl său. Acesta a susținut-o și i-a fost alături și la audițiile de la Vocea României. Maria a cântat piesa "Seven Nation Army" într-o variantă jazzy și a reușit să întoarcă toate scaunele. Deși a mers în echipa lui Chirilă, Maria a fost salvată de Smiley la knockout-uri unde a interpretat "Lover To Lover".

Echipa Irina Rimes

Bogdan Dumitraș

Bogdan are 25 de ani şi este originar din Botoşani. Este de profesie percuționist şi lucrează la Filarmonica din Ploieşti. A întors toate scaunele la audițiile pe nevăzute cu piesa "Grace Kelly". Tânărul a ales să meargă în echipa "Cosmos" a Irinei Rimes. În cea de-a doua etapă a competiției, Bogdan a urcat pe scenă alături de Mihaela Romilă și Lavinia Băjinaru. Momentul său în cadrul căruia a interpretat "Finesse" (Bruno Mars) a fost câștigătorul knockout-ului.

Cristina Dima

Audițiile de la Vocea României 2019 au fost prima încercare în acest domeniu a concurentei de 25 de ani. Tânăra a menționat că scopul său a fost la ajungă în această etapă a concursului. Nu doar că urcat pe scenă, dar a și întors două scaune cu o interpretară extrem de plăcută a piesei "Your Heart Is As Black As Night". Irina și Tudor au fost cei care au apăsat butonul, dar alegerea Cristinei a fost să meargă în echipa Irinei. La knockout-uri, Cristina a cântat "Shape of You" (Ed Sheeran), interpretare care a dus-o mai departe în competiție.

Jovana & Jelena Milovanovic

Cele două surori în vârstă de 26 și 23 de ani i-au convins pe Horia și Irina cu interpretarea piesei "Crazy". Fetele au început să cânte de când erau mici, la biserică, tatăl lor fiind pastor. Jovana a mai participat la Vocea României în 2013, în echipa lui Marius Moga. La această ediție, Jovana va fi antrenată de Irina Rimes, cele două surori considerând că echipa Irinei este cea mai potrivită pentru ele. În knockout-uri, fetele au cântat "Shameless" și s-au duelat cu Alessandro Dănescu și Diana Codrea. Surorile Milovanovic au ieșit câștigătoare.

***Jasmina Răsădean

În vârstă de 16 ani, Jasmina Răsădean este din Arad și studiază canto - muzică ușoară la Liceul de Arte "Sabin Drăgoi", în clasa a XI-a. La Vocea Românei a interpretat piesa "I Put a Spell On You", iar interpretarea sa a avut un efect puternic asupra celor 4 jurați. Cu toții au apăsat pe buton, complet răstălmăciți de maturitatea și forța vocii Alexandrei. Tânăra a ales să meargă în echipa lui Tudor. La knockout-uri Jasmina a cântat ""Sail" (Awolnation), dar Chirilă nu a ales să meargă mai departe în competiție cu ea. Însă, norocul a fost de partea Jasminei pentru că a fost salvată de Irina.

Echipa Horia Brenciu

Elena Bozian

Elena are 23 de ani și este inginer la Uzina din Mioveni. Nu are studii muzicale, dar pasiunea pentru muzică a fost atât de puternică încât a învățat singură. La audiții, concurenta a cântat "Feel It Still" și l-a convins pe Horia. La knockout-uri, Elena a pregătit piesa "Crazy" și a trecut în etapa următoare, fiind aleasă de antrenor.

Nunzio Mastrangelo

Nunzio este originar din Italia, din regiunea Puglia. A descoperit muzica la 17 ani, cântând la karaoke și la diferite petreceri. Momentul de la Vocea României este prima experiență serioasă a concurentului. A interpretat piesa lui Bruno Mars, "Locked Out Of Heaven" și l-a cucerit pe Horia Brenciu. La knockout-uri, Nunzio a cântat "Don't Stop Believin''. A mers mai departe în competiție, spre deosebire de colegii de trio, Roberto Asoltanei și Claudia Badea.

Oana și Răzvan Ailoae

Răzvan și Oana sunt soț și soție. Au dorit să trăiască împreună experiența de la Vocea României și au venit la audiții în formula de duet. Interpretarea lor a piesei "Like i'm gonna lose you" i-a făcut pe Tudor și Horia să apese butonul. Cuplul Ailoae l-a ales pe Brenciu. Cei doi au făcut o impresie bună și la knockout-uri cu melodia "Sugar" de la Maroon 5.

Vinerea acesta are loc ultima rundă de knockout-uri în urma căreia vom afla care sunt toți concurenții ce mai fac un pas spre titlul "Vocea României 2019". Smiley și Tudor vor aduce în fața publicului un singur trio, în timp ce Irina și Horia vor livra câte două momente de căciulă. Așa cum am observat până acum, anume că a existat un "furt" la fiecare ediție de knockout, cel mai probabil va mai fi unul și în ultima rundă a acestei etape.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UNTOLD 2020 - Primul val de bilete a fost epuizat, noi abonamente intră în vânzare

Primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD s-au vândut în doar 30 de secunde. O...

Închide