Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ce concurenți merg în confruntările de la Vocea României 2019 înaintea ultimului knockout

Pe 22 noiembrie are loc ultima rundă a knockout-urilor de la Vocea României 2019. Echipele s-au micșorat și au rămas în competiție cei mai buni dintre cei buni. Înaintea ultimului knock-out, vă prezentăm o recapitulare a concurenților care au trecut în următoarea etapă. Detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 │ FOTO: Pro TV

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii Vocea României s-a ridicat la înălțime, aducând în fața publicului concurenți cu voci extraordinare și momente muzicale impresionante. În audițiile pe nevăzute, i-am "cunoscut" pe pretendenții la titlul de "Vocea României 2019" și am avut parte de interpretări memorabile din partea acestora. Am asistat la lupte între cei patru antrenori, fiecare dorindu-și o echipă cât mai puternică formată din voci cu potențial.

Ajunși la finalul audițiilor pe nevăzute, antrenorii aveau echipe formate din 15 concurenți, excepție făcând Smiley, a cărui echipă a numărat 16 membri. A urmat etapa knockout-urilor în cadrul căreia fiecare antrenor și-a grupat concurenții în serii de câte trei (și un cvartet în cazul lui Smiley care avea un concurent în plus). Aceștia au avut de interpretat fiecare câte o piesă, urmând ca la finalul tuturor celor trei interpretări, antrenorul echipei respective să aleagă un singur concurent.

Vineri, 22 noiembrie, va avea loc ultimul knockout de la Vocea României, iar concurenții rămași vor intra într-o nouă etapă - cea a confruntărilor. Până atunci, iată o recapitulare a celor care au trecut de primele serii de knockout și un scurt istoric al prezenței lor în competiție:

Echipa Tudor Chirilă

Dragoș Moldovan

Dragoș este din Timișoara și are 21 de ani. Se ocupă cu dresajul canin și cu muzica, cea din urmă aflându-se pe primul loc în viața lui. Face parte din două trupe de muzică rock și studiază chitara la Facultatea de Muzică. La audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, concurentul a interpretat melodia "Feeling Good". A ridicat publicul în picioare și a întors toate scaunele. Dragoș l-a ales pe Tudor Chirilă. În rundă de knockout-uri, tânărul a interpretat dificila piesă a celor de la Judas Priest, "Painkiller". El s-a luptat cu ale sale colege de echipă - Natalia Sălăgean și Britta Seidner și a câștigat. Dragoș Moldovan a trecut în etapa confruntărilor.

George Aghinea

George are 17 ani și la audiții a cucerit toți antrenorii cu interpretarea sa a piesei lui Childish Gambino, "Redbone". George nu este la prima apariție de acest fel. Tânărul a participat în 2014 la emisiunea "KIDSing", iar în 2017 la "Românii au talent". A impresionat și atunci, ajungând până în finala emisiunii de la Pro TV. Șansele lui George de a avea un parcurs de durată la Vocea României sunt ridicate. După o audiție pe nevăzute de succes, George a avut un moment remarcabil și la knockout-uri. A fost grupat cu Mădălina Horeanu și Maria Farcaș, însă doar el a rămas în echipa lui Tudor Chirilă.

Mădălina Lefter

Mădălina are 21 de ani și a fost prima concurentă ce a deschis noul sezon de la Vocea României. Concurenta a interpretat la audițiile pe nevăzute piesa "It's A Man's World" și a întors toate scaunele. Decizia tinerei a fost să meargă mai departe cu Tudor. În cea de-a doua etapă a competiției, antrenorul a fost de părere că Mădălinei i s-ar potrivi piesa lui Jennifer Hudson, "Golden Slumbers". A avut dreptate. Interpretarea Mădălinei le-a scos din competiție pe cele două concurente rivale, Carmelina Burdeniuc și Cătălina Pop.

Bogdan Ghirău

Bogdan are 21 de ani și este originar din orașul Vulcan. Este student în Cluj-Napoca și marea sa pasiune este muzica. "Come Together" a celor de la The Beatles a fost piesa interpretată la audiții. Bogdan a urcat pe scenă plin de entuziasm, bucuros că pentru prima dată va cânta pe scenă alături de o trupă și i-a cucerit pe Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu. A ales să meargă mai departe cu Tudor. La runda de knockout Bogdan a cântat piesa lui David Bowie, "Life on Mars?" și s-a duelat cu Aneta Gașpar și Jasmina Răsădean.

***Gabriel Bîscoveanu

Gabriel are 17 ani și este elev. A venit la Vocea României datorită fostei sale prietene pe care a cunoscut-o într-o tabără de muzică. Fire romantică, tânărul a purtat la audiții talismanul în formă de inimă ce i-a aparținut iubitei sale. Acesta i-a purtat noroc deoarece interpretarea sa a piesei "In My Blood" i-a cucerit pe Irina, Smiley și Horia. Gabriel a ales să meargă în echipa lui Smiley. La knockout-uri a interpretat piesa "Can't Help Falling In Love". Deși nu a fost ales de antrenorul său, Gabriel a fost salvat de Tudor Chirilă și va merge la confruntări în echipa acestuia.

Echipa Smiley

Renee Santana

Renee are 30 de ani și este originară din Mexic. Este nepoata muzicianului Carlos Santana, bunica ei fiind verişoara celebrului chitarist. Concurenta compune muzică de 15 ani și are o trupă de muzică rock în Mexic. În cadrul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, Renee a cântat "Thank U" (Alanis Morissette). A întors toate scaunele și a ales să meargă în echipa lui Smiley. În knockout-uri, Renee a interpretat "Karma Police" și a trecut mai departe, în detrimentul colegilor săi: Dragoș Alecsa și Daniel Tudor.

Elena Ilie

Elena are 18 ani și este din Pașcani. Moștenește pasiunea pentru muzică de la tatăl său. La audiții a interpretat într-o variantă surprinzătoare piesa "Black Hole Sun" și a întors doi antrenori: Horia și Smiley. Elena a mers în echipa lui Smiley, antrenor care s-a gândit ca la knockout Elena să facă parte dintr-un trio alături de Nica Vacari și Doru Ciutacu. Concurenta a cântat "Seven Nation Army", varianta Ben L'Oncle Soul.

Andi Țolea

Andi are 18 ani și este elev. La audiții, Andi a fost concurentul care a schimbat regulile jocului de la Vocea României. A interpretat piesa "Make It Rain" și emoția cu care a cântat, laolaltă cu talentul vocal, i-au impresionat pe antrenori. În acea clipă nu a mai contat faptul că echipele erau complete. Horia, Irina, Smiley și Tudor nu au putut lăsa o asemenea voce să le scape printre degete. Tânărul l-a ales pe Smiley ca antrenor. Pentru că acesta avea un concurent în plus, la knockout-uri, Andi nu a făcut parte dintr-un trio, ci dintr-un cvartet alături de Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu. Interpretarea sa a piesei "I Will Always Love You" l-a convins pe Smiley să îl păstreze în echipă.

Yaser Ramadan

Yaser are 29 de ani și locuiește în Florența. Yaser a participat la un concurs de talente de Italia, însă pasiunea sa pentru muzica internațională nu a fost apreciată de jurați, aceștia preferând să cânte doar în limba italiană. Niște prieteni români i-au spus lui Yaser să încerce să vină la Vocea României pentru că aici muzica internațională este apreciată. Tânărul a ascultat sfatul acestora și a venit la audiții. A interpretat piesa celor de la Queen, "Somebody To Love" și i-a convins pe Horia, Smiley și Tudor. Cel din urmă, însă, a fost blocat de vecinul său, Smiley. Yaser a mers în echipa lui Smiley și în etapa knockout-urilor concurentul a încântat din nou audiența cu piesa "Kiss" a lui Prince. Yaser a fost ales în detrimentul colegelor din trio - Iuliana Preda și Daniela Răduică.

***Maria Farcaș

Maria are 18 ani și a simțit dintotdeauna o chemare pentru muzică. Viața sa nu a fost roz, mama sa părăsind-o, însă a primit tot suportul de tatăl său. Acesta a susținut-o și i-a fost alături și la audițiile de la Vocea României. Maria a cântat piesa "Seven Nation Army" într-o variantă jazzy și a reușit să întoarcă toate scaunele. Deși a mers în echipa lui Chirilă, Maria a fost salvată de Smiley la knockout-uri unde a interpretat "Lover To Lover".

Echipa Irina Rimes

Bogdan Dumitraș

Bogdan are 25 de ani şi este originar din Botoşani. Este de profesie percuționist şi lucrează la Filarmonica din Ploieşti. A întors toate scaunele la audițiile pe nevăzute cu piesa "Grace Kelly". Tânărul a ales să meargă în echipa "Cosmos" a Irinei Rimes. În cea de-a doua etapă a competiției, Bogdan a urcat pe scenă alături de Mihaela Romilă și Lavinia Băjinaru. Momentul său în cadrul căruia a interpretat "Finesse" (Bruno Mars) a fost câștigătorul knockout-ului.

Cristina Dima

Audițiile de la Vocea României 2019 au fost prima încercare în acest domeniu a concurentei de 25 de ani. Tânăra a menționat că scopul său a fost la ajungă în această etapă a concursului. Nu doar că urcat pe scenă, dar a și întors două scaune cu o interpretară extrem de plăcută a piesei "Your Heart Is As Black As Night". Irina și Tudor au fost cei care au apăsat butonul, dar alegerea Cristinei a fost să meargă în echipa Irinei. La knockout-uri, Cristina a cântat "Shape of You" (Ed Sheeran), interpretare care a dus-o mai departe în competiție.

Jovana & Jelena Milovanovic

Cele două surori în vârstă de 26 și 23 de ani i-au convins pe Horia și Irina cu interpretarea piesei "Crazy". Fetele au început să cânte de când erau mici, la biserică, tatăl lor fiind pastor. Jovana a mai participat la Vocea României în 2013, în echipa lui Marius Moga. La această ediție, Jovana va fi antrenată de Irina Rimes, cele două surori considerând că echipa Irinei este cea mai potrivită pentru ele. În knockout-uri, fetele au cântat "Shameless" și s-au duelat cu Alessandro Dănescu și Diana Codrea. Surorile Milovanovic au ieșit câștigătoare.

***Jasmina Răsădean

În vârstă de 16 ani, Jasmina Răsădean este din Arad și studiază canto - muzică ușoară la Liceul de Arte "Sabin Drăgoi", în clasa a XI-a. La Vocea Românei a interpretat piesa "I Put a Spell On You", iar interpretarea sa a avut un efect puternic asupra celor 4 jurați. Cu toții au apăsat pe buton, complet răstălmăciți de maturitatea și forța vocii Alexandrei. Tânăra a ales să meargă în echipa lui Tudor. La knockout-uri Jasmina a cântat ""Sail" (Awolnation), dar Chirilă nu a ales să meargă mai departe în competiție cu ea. Însă, norocul a fost de partea Jasminei pentru că a fost salvată de Irina.

Echipa Horia Brenciu

Elena Bozian

Elena are 23 de ani și este inginer la Uzina din Mioveni. Nu are studii muzicale, dar pasiunea pentru muzică a fost atât de puternică încât a învățat singură. La audiții, concurenta a cântat "Feel It Still" și l-a convins pe Horia. La knockout-uri, Elena a pregătit piesa "Crazy" și a trecut în etapa următoare, fiind aleasă de antrenor.

Nunzio Mastrangelo

Nunzio este originar din Italia, din regiunea Puglia. A descoperit muzica la 17 ani, cântând la karaoke și la diferite petreceri. Momentul de la Vocea României este prima experiență serioasă a concurentului. A interpretat piesa lui Bruno Mars, "Locked Out Of Heaven" și l-a cucerit pe Horia Brenciu. La knockout-uri, Nunzio a cântat "Don't Stop Believin''. A mers mai departe în competiție, spre deosebire de colegii de trio, Roberto Asoltanei și Claudia Badea.

Oana și Răzvan Ailoae

Răzvan și Oana sunt soț și soție. Au dorit să trăiască împreună experiența de la Vocea României și au venit la audiții în formula de duet. Interpretarea lor a piesei "Like i'm gonna lose you" i-a făcut pe Tudor și Horia să apese butonul. Cuplul Ailoae l-a ales pe Brenciu. Cei doi au făcut o impresie bună și la knockout-uri cu melodia "Sugar" de la Maroon 5.

Vinerea acesta are loc ultima rundă de knockout-uri în urma căreia vom afla care sunt toți concurenții ce mai fac un pas spre titlul "Vocea României 2019". Smiley și Tudor vor aduce în fața publicului un singur trio, în timp ce Irina și Horia vor livra câte două momente de căciulă. Așa cum am observat până acum, anume că a existat un "furt" la fiecare ediție de knockout, cel mai probabil va mai fi unul și în ultima rundă a acestei etape.

Comentează

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

 • Bibi
 • Misha Miller
 • Alina Eremia
 • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

 • Smiley
 • Andra Gogan
 • Feli
 • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

 • Mario Fresh
 • JO
 • Cabron
 • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

 • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
 • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
 • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Trending