Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Primele burse The Motans au ajuns la 5 tineri pasionați și ambițioși

Proiectul ”Bursa The Motans”, destinat tinerilor care sunt pasionați de domeniul pe care și l-au ales, a ajuns la 5 tineri ambițioși. Aceștia au primit deja o primă parte din suma întregii burse, sprijin care îi ajută să-și urmeze pasiunea, câștigând astfel timp pentru studiu și aprofundarea pasiunilor lor.
The Motans în videoclipul ”Valuri Mari” (Screenshot)

The Motans în videoclipul ”Valuri Mari” (Screenshot) │ FOTO: The Motans

În urma unui amplu proces de recrutare, organizat în parteneriat cu Virgin Radio, 5 tineri au câștigat în cadrul proiectului "Bursa The Motans" o bursă lunară, acordată timp de 10 luni, a câte 2080 de lei.

Cine a câștigat primele burse The Motans

Cei 5 bursieri The Motans sunt: Mihai Gherman, student în anul al patrulea la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, Christian Burlacu, student în primul an la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Cristian Manuel Foșălău, student în anul al doilea la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Luiza Nistor, studentă în primul an la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Floriana Vasile, studentă în anul al șaselea la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Acordarea prime părți a bursei le-a adus multă bucurie celor 5 câștigători.

"Pentru mine, Bursa The Motans a fost ca o gură de aer proaspăt în ultimul an de facultate. Câștigarea ei e o experiență care m-a făcut să mă simt apreciată și care mi-a arătat că există variante alternative care merită explorate și din care se nasc oportunități neașteptate", a mărturisit încântată Floriana Vasile, una dintre cei 5 bursieri The Motans de anul acesta.

"A fost foarte greu procesul de selecție, au aplicat sute de tineri talentați și dedicați"

"Bursa The Motans este un proiect special pentru mine, pornit dintr-o motivație foarte personală și mă bucur enorm că am reușit să-l pun pe picioare, împreună cu colegii mei de la Global Records. Țin mult la continuitatea acestui proiect și sper ca an de an să putem oferi cât mai multe burse. Momentan sunt fericit că cei cinci beneficiari de anul acesta au primit recent o primă tranșă a bursei. A fost foarte greu procesul de selecție, au aplicat sute de tineri talentați și dedicați, le urez tuturor mult succes în continuare și îi sfătuiesc să aplice și anul viitor. Iar lui Mihai, Luizei, Florianei, lui Christian și lui Manuel vreau să le mulțumesc încă o dată pentru încredere și sper ca micul ajutor oferit prin intermediul bursei să-i aducă mai aproape de îndeplinirea visurilor lor", a declarat Denis Roabeș (The Motans).

Citește mai multe despre The Motans
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus a fost operată și are nevoie de săptămâni de recuperare

Miley Cyrus a suferit recent o intervenție chirurgicală ce o va împiedica să concerteze în perioada următoare. Artista va trebui...

Închide