Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bring Me The Horizon a lansat piesa "Ludens", de pe coloana sonoră a jocului "Death Stranding"

Cel mai aşteptat joc de PlayStation 4 al anului, "Death Stranding" debutează pe 8 noiembrie. Pentru a îl prefaţa am avut câteva piese lansate de artişti consacraţi care şi-au manifestat pasiunea pentru creaţia lui Hideo Kojima. Printre aceştia se numără şi Bring Me The Horizon, care îşi exprimă angoasele prin piesa "Ludens".

Publicat

pe

Coloana sonora joc Death Stranding PS4
Coloana sonora joc Death Stranding PS4 │ FOTO: Hideo Kojima

Jocul "Death Stranding" va sosi pe PlayStation 4 pe 8 noiembrie şi la anul ar trebui să vină şi pe PC. Alţi artişti care au mai compus piese pentru coloana sa sonoră sunt Major Lazer şi Khalid, cu track-ul "Trigger". Din ce am auzit până acum coloana sonoră e surprinzător de cuminte, pentru viziunea apocaliptică a jocului. Bring Me The Horizon a lansat totuşi o piesă agresivă, prin acest "Ludens".

Într-un fel acest single e chiar mai agresiv decât toate track-urile de pe cel mai nou album BMTH, "amo", lansat în ianuarie. Oli Sykes and co transmit un mesaj clar: "avem nevoie de noi lideri şi eroi". Beat-ul piesei aminteşte puţin de industrial, combinat cu rock alternativ şi o voce suavă a lui Oli, care nu ezită totuşi să treacă la puţin screamo spre final.

Coloana sonoră a jocului "Death Stranding" va debuta pe 7 noiembrie, sub numele de "Death Stranding: Timefall (Original Music From The World Of Death Stranding)", disponibilă prin RCA şi Sony Interactive Entertainment. Dacă "amo" a fost un album personal şi experimental cu elemente pop/ EDM, "Ludens" este mai degrabă o piesă în stilul vechi al trupei, cu aluzii la societate, tehnologie şi politica globală.

În mod inedit Oli Sykes a declarat că era în turneu în Europa de Est când a conceput piesa nouă. Sunt şanse să fie chiar vorba despre concertul trupei de la Electric Castle, din vară. "Ludens" vine de la faptul că omenirea se mişcă într-o nouă direcţie şi nu mai suntem doar "Homo Sapiens" ci "Homo Ludens", adică "Omul Jucător".

Pe coloana sonoră îi vom mai auzi şi pe Au/Ra, Alan Walker, The Neighbourhood, Flora Cash, MISSIO şi The S.L.P. Chvrches a compus chiar piesa titulară a jocului "Death Stranding" deja devenită hit în rândul fanilor lui Kojima şi ai trupei.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending