Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Brad Pitt produce un documentar despre viaţa lui Chris Cornell; Cine va fi regizorul

Chris Cornell a fost unul dintre ultimele simboluri grunge, care ne-a părăsit în 2017. Artistul s-a sinucis în primăvara acelui an, lăsând în urmă imaginea unui bărbat dur şi taciturn, cu un timbru unic, care a ghidat Audioslave şi Soundgarden spre faimă. Figura artistului continuă să fascineze, iar acum se lucrează la un documentar despre el, coprodus de Brad Pitt.
Chris Cornell (Soundgarden)

Chris Cornell (Soundgarden)

Documentarul despre viaţa lui Chris Cornell se numeşte "Like a Stone", titlu inspirat de piesa omonimă de la Audioslave. Regizorul Peter Berg se află la cârmă, cunoscut pentru producţii ca "Lone Survivor", "Patriots Day" şi "Deepwater Horizon". Ar trebui să debuteze în 2021. Brad Pitt şi văduva lui Chris Cornell, Vicky vor fi coproducători ai acestui material biografic. Implicarea actorului din "Once Upon a Time în Hollywood", "Fight Club" şi "Troy" nu este întâmplătoare.

Pitt a fost prieten apropiat al lui Cornell şi va pune la dispoziţie resursele companiei sale, Film 45 Productions. Mark Casimir Dyniewicz Jr. ar urma să scrie scenariul acestui film documentar, care va include şi secvenţe dramatizate, cu actori care îi vor juca pe Chris şi pe prietenii şi familia sa. Lauchlin MacDonald se va transforma în legendarul solist grunge, iar Adelicia Morris o va juca pe mama lui Chris, Karen Cornell.

Artişti din trupele Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden şi Audioslave vor apărea în imagini de arhivă. Cornell a fost onorat în luna ianuarie a acestui an de un concert tribut de 5 ore, organizat în Los Angeles. Acolo au cântat muzicieni din trupele Audioslave şi Soundgarden, dar şi Metallica, Foo Fighters şi multe alte nume mari. Pe 18 mai 2019 s-au împlinit 2 ani de la moartea artistului, iar la acea dată chitaristul Tom Morello şi solistul System of a Down, Serj Tankian au cântat piesa "Like a Stone" pe scena festivalului Sonic Temple din Ohio.

În ultimul an am văzut multiple tributuri pentru Chris, de la o chitară specială Gibson, la o statuie ridicată în Seattle şi o petiţie pentru a numi o gaură neagră după artist. Restul muzicienilor din Soundgarden au declarat recent că nu au de gând să îl înlocuiască pe Cornell. Chitaristul Kim Thayil a subliniat într-un interviu la Sirius XM că l-a cunoscut pe solist încă din tinereţe şi că nu vede un viitor în care Soundgarden ar continua cu altcineva la voce, nici măcar pentru un turneu.

Citește mai multe despre Chris Cornell
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
România participă la Eurovision 2020

European Broadcasting Union (EBU) a confirmat participarea României la Eurovision 2020. În cursa pentru trofeul ediției de anul viitor intră...

Închide