Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Brad Pitt produce un documentar despre viaţa lui Chris Cornell; Cine va fi regizorul

Chris Cornell a fost unul dintre ultimele simboluri grunge, care ne-a părăsit în 2017. Artistul s-a sinucis în primăvara acelui an, lăsând în urmă imaginea unui bărbat dur şi taciturn, cu un timbru unic, care a ghidat Audioslave şi Soundgarden spre faimă. Figura artistului continuă să fascineze, iar acum se lucrează la un documentar despre el, coprodus de Brad Pitt.

Publicat

pe

Chris Cornell (Soundgarden)
Chris Cornell (Soundgarden)

Documentarul despre viaţa lui Chris Cornell se numeşte "Like a Stone", titlu inspirat de piesa omonimă de la Audioslave. Regizorul Peter Berg se află la cârmă, cunoscut pentru producţii ca "Lone Survivor", "Patriots Day" şi "Deepwater Horizon". Ar trebui să debuteze în 2021. Brad Pitt şi văduva lui Chris Cornell, Vicky vor fi coproducători ai acestui material biografic. Implicarea actorului din "Once Upon a Time în Hollywood", "Fight Club" şi "Troy" nu este întâmplătoare.

Pitt a fost prieten apropiat al lui Cornell şi va pune la dispoziţie resursele companiei sale, Film 45 Productions. Mark Casimir Dyniewicz Jr. ar urma să scrie scenariul acestui film documentar, care va include şi secvenţe dramatizate, cu actori care îi vor juca pe Chris şi pe prietenii şi familia sa. Lauchlin MacDonald se va transforma în legendarul solist grunge, iar Adelicia Morris o va juca pe mama lui Chris, Karen Cornell.

Artişti din trupele Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden şi Audioslave vor apărea în imagini de arhivă. Cornell a fost onorat în luna ianuarie a acestui an de un concert tribut de 5 ore, organizat în Los Angeles. Acolo au cântat muzicieni din trupele Audioslave şi Soundgarden, dar şi Metallica, Foo Fighters şi multe alte nume mari. Pe 18 mai 2019 s-au împlinit 2 ani de la moartea artistului, iar la acea dată chitaristul Tom Morello şi solistul System of a Down, Serj Tankian au cântat piesa "Like a Stone" pe scena festivalului Sonic Temple din Ohio.

În ultimul an am văzut multiple tributuri pentru Chris, de la o chitară specială Gibson, la o statuie ridicată în Seattle şi o petiţie pentru a numi o gaură neagră după artist. Restul muzicienilor din Soundgarden au declarat recent că nu au de gând să îl înlocuiască pe Cornell. Chitaristul Kim Thayil a subliniat într-un interviu la Sirius XM că l-a cunoscut pe solist încă din tinereţe şi că nu vede un viitor în care Soundgarden ar continua cu altcineva la voce, nici măcar pentru un turneu.

Trending