Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Billie Eilish este desemnată "Woman of the Year" de către Billboard

Cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 18 ani, Billie Eilish va fi desemnată "Woman of the Year" de către prestigioasa publicație americană Billboard. Acest premiu a fost acordat în anii precedenți unor artiste precum Ariana Grande, Madonna și Pink.
Billie Eilish live la American Music Awards 2019 (Screenshot)

Billie Eilish live la American Music Awards 2019 (Screenshot)

Fără nicio îndoială, 2019 a reprezentat cel mai important an pentru Billie Eilish, iar acesta este încă departe de a se fi terminat. Cu doar câteva săptămâni înainte de cea de-a 18-a sa aniversare, de pe 18 decembrie, Billie își primește deja cadoul – Billie este, conform Billboard, femeia anului 2019.

"Billie a provocat o revoluție în această industrie prin muzica și vizibilitatea sa în mediul online, reușind să influențeze în profunzime spiritul acestei generații și având un impact masiv asupra culturii globale. Abilitatea ei de a vorbi reprezentanților generației Z, de a-i face pe adolescenți și pe tinerii adulți să se simtă acceptați în societatea actuală i-a permis lui Eilish să crească în topuri și să vorbească în numele acestei generații prin intermediul culorii electrice a părului ei și a atitudinii sale", declară Hannah Karp, directorul editorial al Billboard.

Billie Eilish este un fenomen global, captând atenția publicului încă de la apariția primei sale piese, "ocean eyes". Melodia a fost urcată pe Soundcloud când Billie avea doar 13 ani, devenind virală în 24 de ore.

În luna august, Billie a reușit performanța de a avea cel mai longeviv No. 1 din istoria clasamentului Billboard Hot 100 (surclasând piesa „Old Town Road" by Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus, ce a ocupat prima poziție a topului timp de 19 săptămâni). Albumul său de debut, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", a debutat în fruntea clasamentului Billboard 200, transformând-o pe Billie în primul artist născut secolul acesta cu un album No. 1 în acest top

Billie Eilish a fost recent premiată și în cadrul galei American Music Awards 2019. Evenimentul a prilejuit și o prestație live incendiară din partea artistei și a fratelui ei, Finneas.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neversea şi UNTOLD sunt nominalizate la European Festival Awards 2019

România a crescut enorm la capitolul manifestări artistice şi evenimente muzicale în ultimul deceniu. Festivaluri ca UNTOLD, Neversea sau Electric...

Închide