Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă noua melodie a lui Ozzy Osbourne, "Under the Graveyard" - AUDIO

Ozzy Osbourne a trecut cu bine peste problemele grave de sănătate şi s-a întors întărit de experienţă cu o nouă piesă în stilu-i caracteristic. Melodia se numeşte "Under the Graveyard" şi poate fi ascultată în cadrul articolului.
Coperta single Ozzy Osbourne Under the Graveyard

Coperta single Ozzy Osbourne Under the Graveyard (foto: PR Ozzy Osbourne)

Primele acorduri din "Under the Graveyard" seamănă destul de mult cu cele din hitul "Take What you Want", colaborarea cu Post Malone care a făcut senzaţie la început de toamnă. Conform lui Ozzy şi apropiaţilor săi, acel track colaborativ i-a dat artistului inspiraţia şi energia pentru a se reapuca să compună şi să cânte. Asta după un 2019 plin de probleme cu sănătatea, accidente şi concerte amânate.

Noul track începe ca o baladă, dar se transformă într-o melodie puternică, cu riff-uri solide şi un chorus catchy. Acest single este primul de pe viitorul LP, pe care Ozzy Osbourne l-a confirmat deja pentru lansare în 2020, mai precis în ianuarie. Solistul Black Sabbath nu a mai lansat un album solo de la cel din 2010, "Scream". Judecând după noua melodie, vom regăsi influenţe heavy şi chiar unele de rock progresiv pe noul disc. Finalul de piesă aduce şi un solo în altă cheie decât ne-a obişnuit chitaristul Zakk Wylde, care nu va contribui la LP-ul lui Osbourne.

Ozzy cântă despre mortalitate şi despre ceea ce ne uneşte pe toţi: faptul că toţi "trăim o minciună şi vom sfârşi ca oase". Artistul a "flirtat cu nemurirea" după ce în ultimul an a suferit de pneumonie, pentru ca apoi să aibă o căzătură urâtă în locuinţa sa. A urmat o operaţie complicată la gât şi o recuperare agonizantă, care a dus la amânarea turneului său.

"Prinţul Întunericului" a profitat totuşi de perioada de recuperare pentru a înregistra noi piese. A colaborat şi cu Travis Scott şi Post Malone la "Take What You Want", bucurându-se de succesul acelui track insolit pentru ceea ce face Ozzy de obicei. Din acea colaborare s-a născut şi o chimie între rockerul veteran şi producătorul lui Post Malone, Andrew Wyatt. Acesta a preluat cârma noului album al solistului şi au rezultat 9 track-uri noi.

Între timp Ozzy a lăsat în standby şi concertele promise pentru 2020 în Europa şi Marea Britanie, urmând să anunţe ulterior noile date.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bring Me The Horizon a lansat piesa "Ludens", de pe coloana sonoră a jocului "Death Stranding"

Cel mai aşteptat joc de PlayStation 4 al anului, "Death Stranding" debutează pe 8 noiembrie. Pentru a îl prefaţa am...

Închide