Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Află cum a decurs a doua rundă de knockout-uri de la Vocea României 2019

Descoperă ce concurenți au trecut de cea de-a doua seară a knockout-urilor de la Vocea României 2019. Citește rezumatul emisiunii din 8 noiembrie.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

După o primă ediție spumoasă, knockout-urile de la Vocea României au continuat în aceeași manieră. Noi concurenți determinați să dovedească că merită să se afle în competiția vocilor au impresionat cu momente atent alese de antrenori. Concurenții au oferit interpretări de neuitat, care i-au încântat și i-au făcut pe jurați să se gândească îndelung înainte de a face o alegere.

În cadrul acestei etape, fiecare antrenor și-a grupat concurenții în serii de câte trei. Aceștia au avut de interpretat fiecare câte o piesă, urmând ca la finalul tuturor celor trei interpretări, antrenorul echipei respective să aleagă un singur concurent.

Cele cinci trio-uri și un cvartet de la Vocea României 2019 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Horia: Roberto Asoltanei, Claudia Badea și Nunzio Mastrangelo
  2. Echipa Irina: Lia Burg, Marina Arsene și Cristina Dima; Alessandro Dănescu, Jovana & Jelena Milovanovic și Diana Codrea
  3. Echipa Smiley: Nica Vacari, Doru Ciutacu și Elena Ilie; Kevin Magalhaes, Andi Țolea, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu
  4. Echipa Tudor: Carmelina Burdeniuc, Mădălina Lefter și Cătălina Pop

Echipa lui Horia Brenciu a început seara. Primul trio a fost format din Roberto Asoltanei, Claudia Badea și Nunzio Mastrangelo.

Roberto a interpretat "A Change Is Gonna Come". Claudia a cântat piesa Anastaciei, "I'm Outta Love". Nunzio a adus pe scena energia anilor '80 cu melodia "Don't Stop Believin''.

După ce momentele muzicale au luat sfârșit, Smiley a fost primul antrenor care a luat cuvântul:

"A fost petrecere nostalgia. Am auzit anii '60, '80 și '90", menționând apoi că alegerea sa ar fi Nunzio.

Tot pe Nunzio l-au fi ales atât Tudor, cât și Irina, aceasta ținând să menționeze că Roberto a cam "sfeclit-o" pe notele înalte, iar la Claudia nu a simțit plăcerea de a cânta piesa aleasă.

"Nu a fost cea mai bună interpretare a voastră", a spus Horia Brenciu.

Antrenorul a decis să meargă mai departe cu cel care a fost cel mai sigur pe el, iar acela a fost Nunzio Mastrangelo.

Următoarea echipă care a urcat pe scenă a fost cea a lui Smiley. Cei trei concurenți au fost Ana Nica Vacari, Doru Ciutacu și Elena Ilie. Antrenorul le-a oferit piese care să le pună în valoare calitățile vocale.

Ana Nica Vacari a electrizat scena cu piesa lui Beyonce, "Love On Top". Doru a interpretat într-o manieră proaspătă și personală cunoscuta piesă "Hotel California". Elena a surprins și de data aceasta cu o interpretare memorabilă. Concurenta a cântat "Seven Nation Army", varianta Ben L'Oncle Soul.

Smiley s-a ridicat în picioare și și-a aplaudat concurenții.

"Și eu dacă aș fi în locul lui Smiley aș fi foarte mândră", a spus Irina, menționând că alegerea sa este Elena.

Și Tudor Chirilă ar fi mers mai departe cu Elena, considerând că partitura piesei a fost una ofertantă și i-a pus concurentei vocea în valoare.

Smiley a ales-o pe Elena, Nica și Doru părăsind competiția.

Irina și al său trio format din voci feminine au adus emoție pe scena de la Vocea României.

Lia Burg a interpretat piesa celor de la 4 Non Blondes, "What's Up". Marina Arsene a cucerit audiența cu piesa celor de la Massive Attack, "Teardrop". Ultima concurentă din acest trio a fost Cristina Dima care a interpretat "Shape of You".

"Momentul Irinei a avut un soi de noblețe", a spus Chirilă, menționând că alegerea lui ar fi Marina pentru că i-a creat un film interesant.

Smiley a apreciat alegerile muzicale ale colegei sale de juriu. Antrenoarea a mers mai departe cu Cristina, alegere care i-a surprins întrucâtva pe Tudor, Smiley și Horia, care se așteptau ca Marina să câștige acest knockout. Irina a vorbit despre momentul Marinei și și-a explicat alegerea. Concurenta a schimbat pe ultima sută de metri interpretarea melodiei, lucru care a deranjat-o pe Irina. Acel moment trebuia să fie atuul echipei, însă modificarea făcută de concurentă nu a fost una fericită.

Echipa lui Tudor a revenit în atenția publicului. 

Carmelina Bordeniuc a fost prima concurentă din noul trio. A interpretat "Instant Crush" (Daft Punk & Julian Casablancas). Mădălina Lefter a impresionat audiența cu piesa lui Jennifer Hudson, "Golden Slumbers". Cătălina Pop a cântat melodia "Alone" a celor de la Heart.

Irina a fost impresionată de alegerile muzicale făcute de Tudor, considerând că piesele au fost dificile, dar bine lucrate.

Înainte să ia o decizie, Chirilă a vorbit despre echipa sa care, datorită muncii și talentului natural al concurenților, se află la un nivel foarte sus. Într-un final, antrenorul a ales-o pe Mădălina.

A revenit rândul lui Smiley, însă de data aceasta nu a fost vorba despre un trio, ci despre un cvartet.

Kevin Magalhaes a fost primul concurent din echipa lui Smiley. A cântat piesa lui Stromae, "Tous Les Memes". Andi Țolea, cel care a schimbat regulile sezonului în etapa blind-urilor, a revenit cu o interpretare neașteptată a piesei "I Will Always Love You". Alexandru Ciubotaru a adus energia reggae cu o piesă proprie. Gabriel Bîscoveanu a fost cel care a încheiat momentul echipei Smiley cu piesa "Can't Help Falling In Love".

"Vă văd așa, mai degrabă, ca pe o formație în seara asta decât ca pe niște distincți interpreți. Cred că tre' să ne bucurăm când ies momente bune la Vocea României", a spus Tudor Chirilă.

Pentru Irina cea mai mare surpriză a fost Andi. A apreciat, de asemenea, varianta puțin diferită a piesei.

Smiley a ales să meargă mai departe cu Andi. Tudor a apăsat butonul și l-a "furat" pe Gabriel.

Cea de-a doua rundă de knockout-uri de la Vocea României s-a încheiat cu alți concurenți din echipa Irinei.

Alessandro Dănescu a fost primul concurent din cel de-al doilea KO din echipa Irinei. A interpretat piesa "Love Runs Out" a celor de la OneRepublic. Jovana & Jelena Milovanovic au continuat lupta cu o interpretare plină de sensibilitate și emoție a melodiei "Shameless". Piesa "Desire" a celor de la U2 a fost provocarea Dianei Codrea.

"Felicitări pentru un trio echilibrat, bun", a spus Tudor.

Irina Rimes a fost de părere că niciuna dintre cele trei interpretări nu a fost impresionantă și se aștepta la mai mult. Antrenoarea a ales să meargă mai departe cu duo-ul format din Jovana și Jelena.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink Martini susține două noi concerte la București în martie 2020

Pink Martini, “cea mai mare orchestră mică”, revine în 2020 la București pentru a susține două noi concerte. Pe 30...

Închide