Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

32.000 de persoane au cumpărat abonamente la UNTOLD 2020, un nou val intră în vânzare

Cea de-a doua rundă de abonamente la UNTOLD 2020 a fost epuizată în mai puțin de 5 minute. Un nou val de abonamente va intra în vânzare săptămâna viitoare.

Publicat

pe

│ FOTO: UNTOLD Festival

În cea de-a rundă de vânzări, peste 17.000 de fani și-au achiziționat abonamentele pentru cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD în doar 4 minute și 36 de secunde. Asta după ce în prima rundă de vânzare peste 15.000 de abonamente s-au epuizat în doar 30 de secunde.

Când intră în vânzare noile abonamente la UNTOLD 2020 / Phase 3

Cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru ediția din 2020 o pot face săptămâna viitoare. Miercuri, 4 decembrie, va fi disponibilă o nouă serie de abonamente la prețuri speciale.

Cum a fost la UNTOLD 2019

La ediția din 2019 a UNTOLD, publicul i-a putut vedea live pe Robbie Williams, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live și mulți alții.

În 2019, UNTOLD a marcat și o premieră mondială, devenind primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor cinematografice. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

RECOMAMDARE: Robbie Williams și tatăl său au emoționat publicul de la UNTOLD 2019 - FOTO

UNTOLD a transmis online show-urile de la Mainstage, Alchemy și Galaxy. În străinatate show-urile de la UNTOLD au fost preluate de către DJ MAG, MIXMAG și CAPITAL FM, PRO TV televizând show-ul lui Robbie Williams.

Trending