Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

3 Sud Est a lansat piesa "Epic", care dă numele viitorului album - AUDIO

3 Sud Est încheie anul 2019 cu o piesă epică, numită "Epic". Noul single este mai important decât pare la prima audiţie, fiind şi piesa care dă numele următorului album. Ascultă în articol noul track compus de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos.
Coperta single 3 Sud Est Epic

Coperta single 3 Sud Est Epic (foto: 3 Sud Est)

3 Sud Est încheie un an al aniversării şi rememorării cu piesa "Epic". Trupa constănţeană a împlinit 22 de ani de la înfiinţare cu 2 luni în urmă şi a sărbătorit prin lansarea unui imn muzical numit "Prietenia". Acel single a primit un videoclip în care cei 3 muzicieni şi-au strâns toţi prietenii, rudele şi au privit fotografii din adolescenţă şi tinereţe. "Epic" începe cu un pian sensibil şi vocalize în surdină.

Este o piesă despre sentimentul pur de iubire, atracţie şi influenţa pozitivă a unei persoane dragi atunci când treci printr-o perioadă grea. Melodia este compusă de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos şi a fost produsă de către Laurenţiu Duţă. Artistul a declarat următoarele despre noul release:

Anul 2019 a fost un an foarte bun, chiar #Epic, aşa cum se numeşte şi cea mai nouă piesă a noastră şi nu puteam decât să încheiem anul alături de voi. Împreună suntem învingători şi vrem să vă mulţumim pentru că datorită vouă muzica noastră se aude şi astăzi în difuzoare.

La început de an trupa a lansat piesa "Focul", care spune o poveste de dragoste sensibilă pe acorduri blajine de chitară. În 2018 3 Sud Est ne-a încântat primăvara cu piesa "Dansăm în Ploaie", o melodie tinerească despre fericire şi dragoste. Poate cel mai mare hit din ultimii ani al constănţenilor a fost "Stele", care a urcat rapid în topurile radio şi TV. A strâns peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost "Mai Stai", o colaborare cu Inna din 2015, care a sărit de 17 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est este poate cel mai longeviv şi de succes boy band românesc, cei 3 membri ai trupei primind titlul de "Regii muzicii dance". Una dintre cele mai cunoscute melodii ale trio-ului este chiar primul single, "Ai Plecat". De departe cel mai fredonat şi fredonabil cântec al grupului rămâne "Amintirile", care nu poate lipsi de la nici un party retro şi cu tematică axată pe anii '90.

Citește mai multe despre 3 Sud EstLaurențiu Duță
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"M-aș fi luptat până la sânge pentru oricare dintre voi", a spus Irina în Confruntările de la Vocea României

În cadrul Confruntărilor de la Vocea României 2019, doi membri ai echipei Tudor Chirilă au creat un moment muzical memorabil....

Închide