Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

3 Sud Est a lansat piesa "Epic", care dă numele viitorului album - AUDIO

3 Sud Est încheie anul 2019 cu o piesă epică, numită "Epic". Noul single este mai important decât pare la prima audiţie, fiind şi piesa care dă numele următorului album. Ascultă în articol noul track compus de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos.

Publicat

pe

Coperta single 3 Sud Est Epic
Coperta single 3 Sud Est Epic │ FOTO: 3 Sud Est

3 Sud Est încheie un an al aniversării şi rememorării cu piesa "Epic". Trupa constănţeană a împlinit 22 de ani de la înfiinţare cu 2 luni în urmă şi a sărbătorit prin lansarea unui imn muzical numit "Prietenia". Acel single a primit un videoclip în care cei 3 muzicieni şi-au strâns toţi prietenii, rudele şi au privit fotografii din adolescenţă şi tinereţe. "Epic" începe cu un pian sensibil şi vocalize în surdină.

Este o piesă despre sentimentul pur de iubire, atracţie şi influenţa pozitivă a unei persoane dragi atunci când treci printr-o perioadă grea. Melodia este compusă de către Laurenţiu Duţă şi Viorel Sipos şi a fost produsă de către Laurenţiu Duţă. Artistul a declarat următoarele despre noul release:

Anul 2019 a fost un an foarte bun, chiar #Epic, aşa cum se numeşte şi cea mai nouă piesă a noastră şi nu puteam decât să încheiem anul alături de voi. Împreună suntem învingători şi vrem să vă mulţumim pentru că datorită vouă muzica noastră se aude şi astăzi în difuzoare.

La început de an trupa a lansat piesa "Focul", care spune o poveste de dragoste sensibilă pe acorduri blajine de chitară. În 2018 3 Sud Est ne-a încântat primăvara cu piesa "Dansăm în Ploaie", o melodie tinerească despre fericire şi dragoste. Poate cel mai mare hit din ultimii ani al constănţenilor a fost "Stele", care a urcat rapid în topurile radio şi TV. A strâns peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost "Mai Stai", o colaborare cu Inna din 2015, care a sărit de 17 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est este poate cel mai longeviv şi de succes boy band românesc, cei 3 membri ai trupei primind titlul de "Regii muzicii dance". Una dintre cele mai cunoscute melodii ale trio-ului este chiar primul single, "Ai Plecat". De departe cel mai fredonat şi fredonabil cântec al grupului rămâne "Amintirile", care nu poate lipsi de la nici un party retro şi cu tematică axată pe anii '90.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022

Trupa 3 Sud Est va marca 25 de ani de la înființare în cadrul unui concert aniversar ce va avea loc în martie 2022 la Sala Palatului din capitală.

Publicat

pe

Concert 3 Sud Est la Sala Palatului pe 5 martie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Formația 3 Sud Est lua ființă în septembrie 1997 ca la începutul anilor 2000 să facă furori cu hituri precum "Amintirile", "Ai plecat" sau "De ziua ta". Povestea trupei a durat 10 ani, stabilind recorduri în privința vânzărilor de albume și atrăgând numeroși fani. Trioul s-a despărțit în 2008, ca în 2014 să se reunească și să revină în topuri cu "Emoții".

RECOMANDARE: VEZI GALERIA DE POZE DE LA REUNIUNEA DIN 2014

În 2022, Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu plănuiesc să susțină un concert aniversar. Evenimentul va avea loc pe 4 martie la Sala Palatului, unde fanii vechi și noi vor putea asculta live atât hit-urile din trecut, cât și piesele noi, cum ar fi "Jumătatea mea mai bună", colaborarea cu Andra din 2021. Această piesă a atins primul loc în trending Youtube, cu peste 50 de milioane de vizualizări.

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare. Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, a transmis trupa.

Biletele au fost puse în vânzare

Biletele pentru concertul "3 SUD EST - Best Of 25" au fost puse în vânzare în cadrul a 5 categorii, prețurile variind de la 80 la 240 de lei. Evenimentul va respecta prevederile legale și măsurile de protecție cu privire la COVID-19, participarea publicului fiind permisă numai cu purtarea măștii de protecție, în limita jumătății numărului de scaune din Sala Palatului.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending