Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Unde va avea loc concertul Celine Dion de la București și când se pun biletele în vânzare

Pe 29 iulie 2020, Celine Dion va susține primul concert în România. Află unde va avea loc evenimentul și când vor deveni disponibile biletele.

Publicat

pe

Celine Dion
Celine Dion │ FOTO: Celien Dion www.facebook.com

Celine Dion, artista canadiană care a bucurat milioane de inimi în întreaga lume în cei peste 30 de ani de carieră, ajunge pe 29 iulie 2020 pentru prima oară în România. Evenimentul face parte din turneul COURAGE WORLD TOUR, care promovează primul album în limba engleză al artistei din ultimii 6 ani. Turneul va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume.

În Europa, Celine Dion va concerta în mai multe capitale europene, printre care Praga, Budapesta, Munchen, Paris, Berlin, Stockholm și Londra. Turneul este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din România fiind organizat de Emagic.

Unde are loc primul concert Celine Dion în România

Celine Dion va cânta pentru prima oară pentru publicul din România în cadrul unui eveniment de amploare, ce va avea loc pe Arena Națională din București.

"Mărturisesc că încercam de mai bine de 10 ani să o aducem pe Celine Dion în România, dar ne-am tot lovit de reînnoirea anuală a faimoaselor ei rezidențe în Las Vegas. Ne-am bucurat enorm când a luat în sfârșit decizia de a porni într-un turneu mondial, care va ajunge în peste 100 de orașe, de pe toate continentele.

În Romania, Celine Dion este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe internaționale, iar Bucureștiul va fi unul dintre puținele orașe din Europa de Est unde va concerta, astfel încât așteptăm și foarte mulți fani din Serbia, Bulgaria, Turcia, Ucraina și Moldova," a declarat Laura Coroianu, organizator.

Când se pun în vânzare biletele pentru concertul Celine Dion

Biletele pentru concertul Celine Dion de pe 29 iulie 2020 vor fi disponibile începând de joi, 17 octombrie, ora 10:00 dimineața, ora României. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți privind prețurile biletelor, urmăriți agenda InfoMusic.

Exclusivitate la bilete

Membrii fan club-ului Team Celine vor putea cumpăra bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale, urmând a exista câteva sesiuni de pre-sale limitate și pentru fanii înscriși în baza de date a organizatorului.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artisti din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy și un Icon Award din partea Billboard, acordat recent pentru întreaga carieră.

De curând, artista a lansat trei noi piese de pe următorul album, "Courage" - "Imperfections", "Lying Down" si "Courage". Aceste piese trasează o noua direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București. Fanii artistei o vor putea acompania și la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, "My heart will go on", "A new day has come", "Because you loved me", "It’s all coming back to me" si multe altele.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 11 iunie 2023

Celine Dion

Loc
Arena Națională
PUBLICITATE
Comentează

Trending