Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Taylor Swift amestecă religia și sexualitatea în versurile noii piese "False God" - VIDEO

Taylor Swift a prezentat publicului de la SNL o piesă nouă de pe albumul "Lover". Melodia se numește "False God" și are un sound extrem de senzual.
Taylor Swift: False God (Live) - SNL

Taylor Swift: False God (Live) - SNL

Despre pasiune și iubire înflăcărată ne vorbește Taylor Swift în versurile noile sale piese "False God". Împrumutând ideea clasicului hit Madonna, "Like a Little Prayer", Taylor pune energia sexuală într-un context religios, spunându-i partenerului ei că religia este pe buzele lui și că ajunge în paradis atunci când îi simte atingerea: "Religion's in your lips / Even if it's a false god",  "I know heaven's a thing /I go there when you touch me, honey". Senzualitatea piesei este susținută și de o linie de saxofon, ce duce sound-ul acestei compoziții într-o zonă jazzy.

"False God" a fost interpretată în premieră la SNL (Saturday Night Live), una dintre cele mai urmărite emisiuni de comedie și divertisment din Statele Unite. Pentru acest moment, Taylor a adoptat o ținută office extrem de sexy, setup-ul scenic introducând privitorul într-o atmosferă intimă, romantică.

VIDEO: Taylor Swift - "False God" (Live la SNL)

Cu prilejul vizitei sale la SNL, Taylor Swift a interpretat și single-ul "Lover", ce-i denumește noul album. Piesa a fost dezbrăcată de artificiile de producție, artista susținând linia melodică doar cu ajutorul pianului. O vedem astfel pe Taylor într-o ipostază de vulnerabilitate, mai puțin prezentă în muzica sa curentă.

VIDEO: Taylor Swift - "Lover" (Live la SNL)

Albumul "Lover" este cel de-al 7-lea material de studio al lui Taylor Swift. Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, vânzându-se în peste 450.000 de exemplare într-o singură zi, doar în SUA. De asemenea, în doar două săptămâni de la lansare, LP-ul a atins deja pragul de 3 milioane de copii vândute la nivel internațional.

Recent, Taylor Swift a fost marea câștigătoare a galei premiilor MTV Video Music Awards 2019. Din cele 12 nominalizări, artista și-a adjudecat 3 premii, inclusiv trofeul celei mai râvnite categorii - Videoclipul Anului. Clipul pentru care a primit acest premiu a fost "You Need to Calm Down", prin care artista transmite un mesaj de susținere a comunităţii LGBTQ.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sepultura anunţă un nou album şi cântă o piesă nouă live, "Isolation" - VIDEO

Unde altundeva decât la legendarul festival Rock in Rio putea Sepultura să îşi lanseze primul single de pe viitorul album?...

Închide