Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Tarja Turunen susține două noi concerte în România, urmând să filmeze cu cea mai mare producție rock a ei de până acum

Tarja Turunen va sărbători Crăciunul la Timișoara, urmând ca în ianuarie să ajungă la București. Pe 21 decembrie va susține show-ul “Cristmas Together” la Filarmonica Banatul, iar pe 23 ianuarie va urca pe pe scena Circului Metropolitan pentru a susține un concert de tip best of, cu cea mai mare producție rock a ei de până acum.

Tarja Turunen in concert la Bucuresti

La doar doi ani de la concertele susținute în 2017 la București și Sibiu, Tarja Turunen revine în România cu două noi reprezentații. Soprana și pianista finlandeză va concerta iarna aceasta în Timișoara, urmând ca în luna ianuarie să susțină un show de tip best-of la București.

Tarja Turunen prezintă în premieră la Timișoara concertul special de Crăciun "Cristmas Together"

Pe 21 decembrie, publicul este invitat să se lase fermecat de show-ul unic pe care Tarja Turunen îl va susține la Filarmonica Banatul alături de instrumentiști reputați de muzică clasică. Intitulat "Cristmas Together", show-ul sopranei va oferi spectatorilor o infuzie fină din magia sărbătorilor de iarnă.

Bilete la concertul Tarja Turunen din Timișoara:

Biletele pentru concertul Tarja Turunen de la Filarmonica Banatul pot fi achiziționate online, la prețuri cuprinse între 150 lei și 390 lei. Pentru detalii privind toate categoriile de preț disponibile, accesați Agenda InfoMusic.

Tarja Turunen filmează la București un DVD cu cea mai mare producție rock a ei de până acum:"360 Degrees. The very best of Tarja"

Regina muzicii simfonice rock revine în România pe 23 ianuarie pentru a oferi publicului o noapte memorabilă, în care va interpreta alături de 17 muzicieni toate hiturile care au făcut-o celebră.

Tarja va prezenta un concept ce se va desfășura exclusiv la București, pe scena Circului Metropolitan: o viziune 360 de grade, susținută de proiecții special gândite să le ofere spectatorilor o experiență muzicală intimă la superlativ. Fanii prezenți la concert vor scrie istorie alături de artistă, care va filma acest show și-l va lansa pe DVD.

În premieră, Tarja va cânta într-o formulă masivă, care implică numeroși invitați speciali:

 • Chitare (electric și acustic): Alex Scholpp
 • Chitare (electric și acustic): Julian Barrett
 • Chitare (electric și acustic cu 12 coarde): Rafael Bittencourt (Angra)
 • Clape: Guillermo de Medio
 • Tobe: Timm Schreiner
 • Percuție: Andi Pupato
 • Cvartet de coarde (2 viori + violă + violoncel)
 • Violoncel (electric și acustic): Max Lilja
 • Bas și bas acustic: Kevin Chown
 • Bas și bas acustic: Doug Wimbish
 • Voce secundară: Clémentine Delauney (Vision of Atlantis)
 • Voce secundară: Chiara Tricarico (Ex-Temperance)
 • Voce secundară: Toni Turunen

Prețuri bilete la concertul Tarja Turunen de la București:

Biletele pentru concertul Tarja Turunen de pe 23 ianuarie au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 150 lei și 390 lei. Pentru detalii privind toate categoriile de preț disponibile, accesați Agenda InfoMusic.

Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematică a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului internațional. Tarja este o artistă exceptională care are abilitatea unică de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay a anunţat un album dublu, pe care îl va lansa luna viitoare

Coldplay a revenit după o pauză binemeritată şi a început în ultima săptămână teaserele pentru o lansare de album. Aceste...

Închide