Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tarja Turunen susține două noi concerte în România, urmând să filmeze cu cea mai mare producție rock a ei de până acum

Tarja Turunen va sărbători Crăciunul la Timișoara, urmând ca în ianuarie să ajungă la București. Pe 21 decembrie va susține show-ul “Cristmas Together” la Filarmonica Banatul, iar pe 23 ianuarie va urca pe pe scena Circului Metropolitan pentru a susține un concert de tip best of, cu cea mai mare producție rock a ei de până acum.

Publicat

pe

Tarja Turunen in concert la Bucuresti

La doar doi ani de la concertele susținute în 2017 la București și Sibiu, Tarja Turunen revine în România cu două noi reprezentații. Soprana și pianista finlandeză va concerta iarna aceasta în Timișoara, urmând ca în luna ianuarie să susțină un show de tip best-of la București.

Tarja Turunen prezintă în premieră la Timișoara concertul special de Crăciun "Cristmas Together"

Pe 21 decembrie, publicul este invitat să se lase fermecat de show-ul unic pe care Tarja Turunen îl va susține la Filarmonica Banatul alături de instrumentiști reputați de muzică clasică. Intitulat "Cristmas Together", show-ul sopranei va oferi spectatorilor o infuzie fină din magia sărbătorilor de iarnă.

Bilete la concertul Tarja Turunen din Timișoara:

Biletele pentru concertul Tarja Turunen de la Filarmonica Banatul pot fi achiziționate online, la prețuri cuprinse între 150 lei și 390 lei. Pentru detalii privind toate categoriile de preț disponibile, accesați Agenda InfoMusic.

Tarja Turunen filmează la București un DVD cu cea mai mare producție rock a ei de până acum:"360 Degrees. The very best of Tarja"

Regina muzicii simfonice rock revine în România pe 23 ianuarie pentru a oferi publicului o noapte memorabilă, în care va interpreta alături de 17 muzicieni toate hiturile care au făcut-o celebră.

Tarja va prezenta un concept ce se va desfășura exclusiv la București, pe scena Circului Metropolitan: o viziune 360 de grade, susținută de proiecții special gândite să le ofere spectatorilor o experiență muzicală intimă la superlativ. Fanii prezenți la concert vor scrie istorie alături de artistă, care va filma acest show și-l va lansa pe DVD.

În premieră, Tarja va cânta într-o formulă masivă, care implică numeroși invitați speciali:

  • Chitare (electric și acustic): Alex Scholpp
  • Chitare (electric și acustic): Julian Barrett
  • Chitare (electric și acustic cu 12 coarde): Rafael Bittencourt (Angra)
  • Clape: Guillermo de Medio
  • Tobe: Timm Schreiner
  • Percuție: Andi Pupato
  • Cvartet de coarde (2 viori + violă + violoncel)
  • Violoncel (electric și acustic): Max Lilja
  • Bas și bas acustic: Kevin Chown
  • Bas și bas acustic: Doug Wimbish
  • Voce secundară: Clémentine Delauney (Vision of Atlantis)
  • Voce secundară: Chiara Tricarico (Ex-Temperance)
  • Voce secundară: Toni Turunen

Prețuri bilete la concertul Tarja Turunen de la București:

Biletele pentru concertul Tarja Turunen de pe 23 ianuarie au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 150 lei și 390 lei. Pentru detalii privind toate categoriile de preț disponibile, accesați Agenda InfoMusic.

Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematică a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului internațional. Tarja este o artistă exceptională care are abilitatea unică de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.

Comentează

Muzică nouă

Tarja Turunen anunţă albumul "Dark Christmas"; Când se lansează?

Tarja Turunen, fosta solistă Nightwish a anunţat un nou album de Crăciun, "Dark Christmas". El va sosi devreme faţă de sezonul sărbătorilor de iarnă, mai precis pe 10 noiembrie. Avem detalii despre LP mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Tarja Turunen Frosty the Snowman
Videoclip Tarja Turunen Frosty the Snowman │ FOTO: Tarja Turunen

Tarja Turunen a mai lansat un album de Crăciun şi în trecut, mai precis în 2017, pe numele său "From Spirits And Ghosts (Score for a Dark Christmas)". Conceptul este inedit, iar solista foloseşte sunetul unei orchestre generoase şi jucăuşenia unui cor de copii pentru a crea un sunet unic. Vocea legendarei artiste se va auzi din nou fie pe colinde clasice reinterpretate, fie pe creaţii complet noi, odată cu lansarea lui "Dark Christmas" pe 10 noiembrie.

Pe listă se află "Last Christmas" de la WHAM!, dar şi "All I Want for Christmas Is You" de la Mariah Carey. Nu uităm de "Wonderful Christmastime" de la Paul McCartney, plus clasicele "Jingle Bells", "Frosty The Snowman" şi "Rudolph the Red-Nosed Reindeer". O piesă complet nouă şi originală este "Dark Christmas", creaţie semnată Tarja Turunen.

Ni se promite o "explorare a laturii mai misterioase a sezonului festiv". Influenţele sunt unele înspăimântătoare, ca de Halloween, întunecate, gothice pe alocuri. Muziciană finlandeză a lucrat din nou cu Jim Dooley şi Tim Palmer. Şi mai mult decât atât: ne aşteaptă nu mai puţin de 12 videoclipuri muzicale la pachet cu aceste piese, câte unul pentru fiecare track.

Va exista şi un film de lung metraj cu acustică imersivă Dolby Atmos, disponibil pe toate platformele majore de streaming. Pentru început Tarja ne oferă single-ul "Frosty The Snowman", alături de videoclipul aferent. Tarja a creat în locul clasicului colind pe care îl învăţăm la ora de engleză în liceu sau generală o interpretare care te va bântui.

Iată tracklist-ul lui "Dark Christmas":

01. The First Noel
02. Frosty the Snowman
03. Holy Night
04. Dark Christmas
05. Jingle Bell Rock
06. White Christmas
07. All I Want For Christmas Is You
08. Wonderful Christmastime
09. Last Christmas
10. Jingle Bells
11. Rudolph The Red-Nosed Reindeer
12. Angels We Have Heard On High

Tarja Turunen aduce aceste piese şi în România pe 4 decembrie la Bucureşti şi pe 5 decembrie la Cluj-Napoca, cu două concerte dedicate.

Citește în continuare

Trending