Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Robbie Williams anunţă primul său album de Crăciun, care include un invitat surpriză

Robbie Williams vrea să încerce o premieră în cariera sa muzicală, lansând primul său album de Crăciun. Mai mult decât atât, LP-ul va include un duet-surpriză cu boxeul de categorie grea Tyson Fury. Cu siguranţă va fi un album atipic de Crăciun.

Publicat

pe

Coperta album Robbie Williams The Christmas Present
Coperta album Robbie Williams The Christmas Present │ FOTO: Robbie Williams

Marile legende ale muzicii au intrat în istorie cu albume sau piese de Crăciun şi ne gândim la Nat King Cole sau George Michael, iar mai recent la Sia şi discul său iernatic. Robbie Williams s-a simţit atât de inspirat încât a pregătit chiar un album dublu de Crăciun, care include o combinaţie de piese originale şi coveruri după colinde. 24 de melodii sunt incluse pe album şi includ apariţii speciale ale unor muzicieni reputaţi.

Pe listă se află Bryan Adams, Rod Stewart, Jamie Cullum, dar şi boxerul Tyson Fury şi tatăl lui Robbie, Poppa Pete. Albumul intitulat "The Christmas Present" va debuta pe 22 noiembrie pe CD, casetă şi vinil, plus o ediţie specială Deluxe. Aceasta va include 4 piese bonus. Nu se putea să vedem o lansare de LP fără un concert special, programat de Robbie pentru luna decembrie.

Astfel, pe 16 decembrie Robbie Williams va fi gazda unei petreceri de Craciune pe SSE Arena, Wembley. Precomenzile pentru noul album au început deja şi cine face comandă până pe 4 noiembrie primeşte acces exclusiv la rezervările de bilete la concert. Cât despre colaborarea inedită cu Tyson Fury, piesa se numeşte "Bad Sharon" şi cu siguranţă sună a petrecere de Crăciun provocatoare, o interpretare atipică a unei nopţi festive.

Robbie a descris acest track ca "o petrecere la birou plină de băutură, în zona oraşului Birmingham". Artistul britanic l-a abordat pe Fury în iunie, înaintea meciului de box cu Tom Schwarz, pentru a îi propune o colaborare muzicală. Cum Fury a avut parte din plin de petreceri cu alcool, dar de câţiva ani a îmbrăţişat sobrietatea şi religia, această abordare comico-cuminte l-ar prinde.

"The Christmas Present" este albumul cu numărul 13 pentru Robbie şi a fost compus şi înregistrat în Londra, Los Angeles şi Vancouver. A fost coprodus cu Guy Chambers şi Richard Flack. Robbie Williams a cântat la UNTOLD 2019, unde a făcut senzaţie în faţa a 70.000 de oameni. Artistul a avut şi un duet cu tatăl său şi a invitat şi o domnişoară drăguţă pe scenă.

Comentează

Trending