Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Rihanna lansează prima sa carte, o autobiografie vizuală cu 1000 de poze

Rihanna ne oferă o privire amănunțită în interiorul vieții sale, ca muzician și etalon în modă și divertisement. Artista lansează prima sa carte, o autobiografie amplă, ce va conține nu mai puțin de 1000 de poze.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna │ FOTO: Facebook Rihanna www.facebook.com

Autobiografia vizuală a Rihannei va fi lansată toamna aceasta, va avea 500 de pagini și va cuprinde 1000 de poze. Multe dintre fotografiile incluse în această carte nu au mai fost publicate niciodată.

În descrierea cărții ni se dezvăluie ce aspecte ale vieții artistiei vor fi acoperite în această autobiografie:

"De la copilăria sa în Barbados, la turneele ei mondiale, și de la momente memorabile în istoria modei, la evenimente private cu familia și prietenii, cartea prezintă fotografii intime din viața sa ca muzician, performer, designer și antreprenor."

Cartea intitulată simplu "Rihanna" va fi disponobibilă în patru versiuni: ediția Rihanna, ce costă 120 de lire și se va pune în vânzare pe 24 octombrie, ediția Rihanna: Fenty x Phaidon, ce costă 140 de lire și se va pune în vânzare pe 10 octombrie, ediția Rihanna: Luxury Supreme, ce costă 5175 de lire și se va pune în vânzare pe 20 noiembrie, și ediția Rihanna: Ultra Luxury Supreme, ce figurează pe site-ul artistei a fi deja Sold Out.

"Sunt atât de entuziasmată să vă împărtășesc această colecție de imagini incredibile. Sunt foarte recunoascătoare fotografilor talentați și artiștilor care au contribuit. Lucrăm la acestă carte de peste 5 ani și sunt cu adevărat fericită că pot în sfârștit să o împărtășesc cu toată lumea", a declarat Rihanna.

VIDEO: Rihanna - therihannabook.com

Rihanna ar pregăti pentru anul acesta și ceva muzică nouă. Potrivit declarațiilor artistei, publicate într-un articol amplu realizat de Interview Magazine, viitorul ei album va fi distractiv. Din păcate, însă, niciun single nu va fi lansat până când întregul material nu va fi gata.

Din zvonurile apărute în presă reise că Rihanna ar lucra de fapt la două albume: un LP cu melodii atractive pentru publicul larg, special gândite să urce în topuri, şi unul cu track-uri experimentale şi atmosferice. Până în prezent, aceste informații nu au fost confirmate oficial.

Indiferent, însă, când va fi lansat noul sau noile albume ale Rihannei, situația financiară a artistei rămâne foarte bună. Recent, Riri a fost declarată cea mai bogată cântăreață a lumii, cu o avere ce ajunge la 600 de milioane de dolari.

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending