Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Relația dintre Smiley și Tudor Chirilă a fost zdruncinată de un concurent de la Vocea României 2019

Relația de prietenie dintre "vecinii" Smiley și Tudor Chirilă a fost pusă în primejdie de vocea lui Yaser Ramadan. Găsești detalii în articol.
Yaser Ramadan în audiții la Vocea României 2019

Yaser Ramadan în audiții la Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

Yaser are 29 de ani și locuiește în Florența. Părinții săi sunt egipteni. Aceștia au divorțat când Yaser avea o vârstă fragedă, iar el și sora sa au fost crescuți de mamă. Când a crescut, tânărul a realizat ce dificil i-a fost mamei să aibă griji de ei și îi este profund recunoscător. Aceasta l-a susținut și în cariera muzicală, fiind mereu mândră de realizările fiului său.

Yaser a participat la un concurs de talente de Italia, însă pasiunea sa pentru muzica internațională nu a fost apreciată de jurați, aceștia preferând să cânte doar în limba italiană. Niște prieteni români i-au spus lui Yaser să încerce să vină la Vocea României pentru că aici muzica internațională este apreciată. Tânărul a ascultat sfatul acestora și a venit la audiții. A interpretat piesa celor de la Queen, "Somebody To Love" și i-a convins pe Horia, Smiley și Tudor. Cel din urmă, însă, a fost blocat de vecinul său, Smiley.

"Vocea României este locul perfect în care îți dai seama de natura așa ziselor prietenii. Acum am realizat că ceea ce credeam eu că este o prietenie, este ceva ce ar trebui să redefinesc. Bunul meu prieten, vecinul meu tocmai m-a blocat. M-a blocat ca să nu reprezint un pericol în a te avea în echipa lui. Este greșit! De ce mi-ai făcut asta? Măgarule! Te urăsc! Ce e în neregulă cu tine? Ți-am dat materiale ca să îți construiești casa...Nu ai fost tu, a fost Brenciu, huh?", a glumit Chirilă.

A urmat replica lui Smiley:

"Îmi asum întreaga responsabilitate pentru faptul că l-am blocat. Știi de ce? Pentru că mereu îmi blochează locul de parcare."

Lăsând la o parte gluma, antrenorul i-a spus concurentului că a cântat foarte frumos și a avut o interpretare originală.

"Yaser, îmi place vocea ta. Nu am o voce ca a ta în echipa mea. Îmi place vocea ta, îmi place totul. Tu ești un artist, un artist adevărat. Ar fi o onoare pentru mine să vii în echipa mea și îți mulțumesc pentru această oportunitate de a te fi ascultat pe scena de la Vocea României. Mulțumesc mult!, i-a transmis Brenciu concurentului într-o combinație de engleză și italiană.

Decizia lui Yaser a fost să meargă în echipa lui Smiley.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află cum a decurs a șaptea seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2019

Concurenții au cântat plini de entuziasm și originalitate, iar antrenorii și-au întors scaunele și au luptat pentru vocile care le-au...

Închide