Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

O concurentă de la Vocea României îi declara dragostea lui Horia Brenciu: "M-am îndrăgostit. Acum, de tine!"

În cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României, o concurentă se va declara fana lui Horia Brenciu, mărturisindu-i chiar dragostea sa. În acest episod, publicul îl va putea asculta și pe unul dintre semifinaliștii Vocea României Junior.
Antrenori Vocea României 2019

Antrenori Vocea României 2019

Vineri, 11 octombrie, vocile concurenților și modul original în care cântă vor ridica publicul și antrenorii în picioare. Horia, Irina, Smiley și Tudor vor oferi, și de această dată, reacții și replici savuroase și vor lupta până în ultima clipă pentru a convinge că echipele lor sunt cele mai potrivite.

Un concurent de la Vocea României Junior încearcă să convingă antrenorii

Printre concurenții din această seară va fi unul dintre semifinaliștii Vocea României Junior. La doar 16 ani, tânărul revine pe scena vocilor pentru a demonstra că a crescut și că este mai puternic ca la prima lui apariție. Va reuși să întoarcă vreun scaun și să înceapă parcursul spre etapele finale ale competiției?

Printre momentele emoționante ale serii se va remarca și declarația unei concurente care îi va spune lui Horia că obișnuia să cânte în același timp cu el, din fața televiziorului. Rămâne să aflăm dacă va ajunge în echipa lui și dacă visul ei de a cânta în duet cu antrenorul se va împlini.

O concurentă revine la Vocea României după 9 ani și îi declară dragostea lui Horia Brenciu

Una dintre cele mai sincere declarații ale serii va veni din partea unei concurente care va reveni pe scena Vocii la 9 ani de la prima ei apariție și va reuși să întoarcă scaunele antrenorilor. Cu toate acestea, ea va avea ochi și urechi doar pentru unul singur: Horia Brenciu. După ce acesta îi va prezenta motivele pentru care merită să vină în echipa lui, ea îi declara că s-a îndrăgostit! Oare îl va alege și ca antrenor?

Irina Rimes își mustră colegii

De-a lungul serii, Irina va trece prin stări diferite când va apăsa butonul pentru concurenți. Pentru unii concurenți, va apela la sinceritatea puțin mai dură:

"M-am întors la voce, nu la interpretare."

Directă și fără rețineri, Irina le va atrage atenția colegilor că au ratat un moment de excepție:

"Era să scape fata asta, să ne scape printre degete."

Un nou antrenor este blocat

O nouă blocare îl va face pe unul dintre antrenori să declare:

"Sunt ieșit din joc, dar dacă aflu cine m-a blocat o să fac alte jocuri."

Cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României vine, așadar, cu noi momente spectaculoase și discuții pline de umor. Emisiunea poate fi urmărită vineri, pe PRO TV, de la 20:30.

Citește mai multe despre Horia Brenciu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day a lansat noul imn NHL, "Fire, Ready, Aim" - AUDIO

Green Day a lansat al doilea single de pe viitorul LP, "Fire, Ready , Aim". Piesa nu este doar un...

Închide