Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Momentul rock de la Vocea României 2019 care i-a întărâtat pe antrenori - VIDEO

Vocea Dianei Codrea și modul original în care a cântat a ridicat publicul și antrenorii în picioare. Horia, Irina, Smiley și Tudor au oferit reacții și replici savuroase. Află detalii.
Diana Codrea - Vocea României 2019

Diana Codrea în audiții la Vocea României 2019 (foto: ProTV)

Diana are 19 ani, este originară din Sighetu Marmației, dar locuiește de un an în Cluj-Napoca. Momentan, lucrează ca ospătar, însă visul ei este să aibă o carieră muzicală. Deși nu a fost susținută de părinți, Diana s-a dedicat muzicii. Fire rebelă, tânăra a plecat de acasă, de îndată ce a împlinit 18 ani, s-a mutat în Cluj și se dedică visului său.

Cu o prezență remarcabilă și o atitudine demnă de un star rock, Diana a urcat pe scena de la Vocea României 2019 și a creat un moment de neuitat. A interpretat piesa celor de la Cargo, "Ziua Vrăjitoarelor" și i-a convins pe cei patru antrenori. Irina l-a blocat pe Tudor, fiind conștientă că o voce rock cel mai probabil va merge la rockerul din juriu.

"Eu sunt scos din joc, dar nu contează pentru că ești un câștig pentru show-ul ăsta, și chiar dacă eu sunt scos din joc, voi putea juca. Dacă aflu cine m-a blocat, pot să fac alte jocuri. Acum sunt ieșit din joc și mă enervez, dar asta e", a spus Chirilă.

A continuat Irina, cu al său discurs de convingere:

"Diana, nu o să zic ce m-a convins să mă întorc pentru că e clar, ceea ce i-a convins și pe colegii mei, nu o spun ce m-a convins să îl blochez pe Tudor pentru că cred că e clar - are Tudor prea multe voci, ia să mai dea și la alții..Eu îți spun ce aș putea să fac cu tine, ca antrenor. Pe parcursul acestui concurs tu trebuie să impresionezi de la etapă la etapă. Atunci, eu aș fi dispusă și mi-as dori foarte mult să te ajut să scapi de lucrurile în plus și să scoatem la iveală noi și noi personalități. Mi-ar plăcea să le explorăm pe toate, să arătăm publicului că tu poți fi și altfel pentru că e musai. Tu ai toate datele necesare și te invit în echipa mea să facem acest lucru împreună".

Horia a fost impresionat de puterea de convingere cu care Diana a interpretat piesa:

"Eu cred că fiecare dintre noi trei are nevoie de forța asta formidabilă a ta, de puterea asta de convingere pentru că asta ne-a determinat să ne întoarcem scaunele. Ești un fel de trupă rock românească. Îți mulțumesc că ești aici".

A venit rândul lui Smiley să motiveze de ce s-a întors:

"Diana, vreau să-ți spun de ce m-am întors eu. De-a lungul a nouă sezoane de Vocea României, cred că m-am întors la toate vocile de femei care au cântat rock. Ele n-au venit niciodată la mine, nu știu de ce. Au impresia că dacă merg toate la Chirilă, o să le facă staruri rock. Ceea ce nu se întâmplă. Dar eu nu ratez nicio ocazie. Vocile rock care au ales să vină la mine în echipă de-a lungul anilor au făcut figuri mișto și unii au și câștigat. Nu la mine în echipă, dar au câștigat până la urmă".

Supărarea lui Tudor că a fost blocat de Irina a continuat. A încercat să expună niște păreri legate de "josnicia" gestului făcut de colega sa, legate de inabilitatea sa de a lupta pentru concurentă și a sugerat că ar putea să o ajute pe Diana cu informații despre ceilalți antrenori.

"Dacă mergi la Irina, dai valoare gestului ei. Dacă nu mergi la Irina, gestul ei devine inutil.", a conchis Chirilă. Diana a ales-o pe Irina Rimes.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce concurenți au întors scaunele în cel de-al șaselea episod de audiții de la Vocea României 2019

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, în episodul al șaselea. Citește rezumatul...

Închide