Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Metallica pregătește un anunț misterios: numărătoarea inversă a început

Metallica a publicat pe o nouă platformă online un ceas programat să măsoare o perioadă de timp limitată. La finalul încheierii numărătorii inverse, trupa este așteptată să facă un anunț important.
James Hetfield, solistul Metallica

Concert Metallica la București pe 14 august 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Anunțul pregătit de Metallica este învăluit de mister, singura informație cunoscută fiind faptul că fanii vor afla despre ce este vorba joi, pe 10 octombrie. Numărătoarea inversă se va încheia la prânz, moment în care vestea va fi dezvăluită pe site-ul metallicaxx.

Fanii trupei speculează că anunțul are legătură cu aniversarea a 20 de ani de la susținerea concertelor "S&M", în cadrul cărora formația a urcat pe scenă alături de San Francisco Symphony. Evenimentele s-au desfășurat la Berkeley Community Theater, în 1999, marcând totodată lansarea albumului live "S&M" (abreviere pentru Symphony and Metallica), ultimul material înregistrat de trupă alături de Jason Newsted.

În întâmpinarea aniversării celor 20 de ani de la "S&M", Metallica a urcat din nou pe scenă alături de San Francisco Symphony, dirijată de Edwin Outwater și cu apariția invitatului special Michael Tilson Thomas. Concertul a fost filmat și va putea fi urmărit în cinematografele din întreaga lume, inclusiv în România, începând cu data de 9 octombrie.

VIDEO TEASER: Metallica - "S&M 2"

La finalul lunii septembrie, Metallica a dat fanilor o veste tristă. Trupa şi-a anulat concertele din perioada următoare din cauza problemelor solistului James Hetfield, artistul intrând încă o dată la dezintoxicare pentru a-și continuă lupta cu adicţia.

Concertele programate în Australia şi Noua Zeelandă au fost amânate pentru date ulterioare, secţiunea de turneu din America de Sud rămânând în picioare, precum și concertul caritabil "All Within My Hands" din martie 2020. Toţi posesorii de bilete la concertele amânate sau anulate vor primi banii înapoi.

James Hetfield a mai intrat la dezintoxicare la începutul anilor 2000, oferind detalii despre experienţa sa cu alcoolul în 2017, în cadrul podcastului lui Joe Rogan:

"În primul rând, frica a fost cea care m-a motivat să renunț (la alcool)", declara Hetfield în 2017. "În momentul în care mi-am pierdut familia, am simțit că am depășit orice limită, iar ăsta a fost lucrul care m-a speriat cel mai mult: faptul că familia mea avea să plece de lângă mine din cauza comportamentului meu, dobândit din perioada turneelor. Am fost dat afară din casă de soția mea, ajunsesem să umblu aiurea, de capul meu, deși nu îmi doream asta."

Citește mai multe despre James HetfieldMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Bosquito, "Bine", de pe albumul ce va fi lansat la Arene - AUDIO

Pe 19 octombrie, Bosquito va urca pe scena Arenelor Romane în cadrul unui eveniment special: o lansare de album. Înaintea...

Închide