Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Lars Ulrich vorbește despre starea de sănătate a lui James Hetfield

Lars Ulrich a oferit detalii cu privire la starea de sănătate a vocalistului Metallica. James Hetfield s-a internat din nou la dezintoxicare, trupa fiind nevoită să-și anuleze concertele programate să aibă loc în Australia și Noua Zeelandă.

Publicat

pe

James Hetfield, solistul Metallica
James Hetfield, solistul Metallica │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Intervievat recent de USA Today, Lars Ulrich a fost întrebat cum se simte colegul său de trupă, James Hetfield. Toboșarul Metallica a asigurat publicul că internarea la dezintoxicare a fost decizia corectă, cerându-le totodată scuze fanilor pentru anularea concertelor din Australia și Noua Zeelandă.

"[James Hetfield] Face ceea ce trebuie să facă; e într-un proces de vindecare. Îmi pare rău pentru toți cei din Australia și Noua Zeelandă, dar suntem entuziasmați să ne întoarcem cu forțe depline, mai puternici și mai sănătoși ca niciodată.

În drumul nostru, apare evident câte o ocazională poticnire. Dar a fost o călătorie incredibilă și așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem, sperăm anul viitor."

"...am fost uimiți să vedem câtă iubire, apreciere și sprijin am primit în această ultimă săptămână"

Întrebat dacă a fost surprins când a aflat că Hetfield are din nou probleme cu vechile sale adicții, Ulrich a refuzat să comenteze.

"Nu mai am nimic de adăugat - am făcut o declarație publică în urmă cu o săptămână. Cred că cea mai mare surpriză a fost să observăm ce feedback pozitiv am primit din partea fanilor, prietenilor și colegilor de breaslă.

E foarte înduioșător și am fost uimiți să vedem câtă iubire, apreciere și sprijin am primit în această ultimă săptămână, de când a trebuit să amânăm concertele. E o chestie incredibilă", a menționat Ulrich.

În declarația publică făcută de Metallica, nu sunt oferite detalii cu privire la starea lui Hetfield, semn că formația își dorește intimitate.

Când va reveni pe scenă James Hetfield

Potrivit unui anunț făcut recent de formație, Metallica va fi în 2020 headliner-ul a cinci mari festivaluri din America: Epicenter din Charlotte (1-3 mai), Welcome To Rockville din Daytona Beach (8-10 mai), Sonic Temple Art + Music Festival din Columbus (15-17 mai), Louder Than Life din Louisville (18-20 septembrie) și Aftershock din Sacramento (9-11 octombrie). Trupa va susține câte două concerte în cadrul fiecărui festival, cu setlist-uri diferite pentru fiecare show. Prin stabilirea acestor concerte, Metallica a confirmat indirect revenirea lui James Hetfield pe scenă în luna mai a anului viitor.

Comentează

Muzică nouă

Piesa "One" de la Metallica primeşte o versiune nouă

Îţi dai seama că ai reuşit ca trupă atunci când solistul original al unei piese după care faci cover apare pe melodia ta. Asta se întâmplă cu Apocalyptica, care îl are ca "guest star" pe James Hetfield pe noua versiune a piesei "One" de la Metallica.

Publicat

pe

James Hetfield, solistul Metallica
James Hetfield, solistul Metallica │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Apocalyptica lansează în 2024 albumul "Plays Metallica Vol. 2", iar el va sosi pe 7 iunie prin Throwdown Entertainment şi BMG Music. Va continua călătoria muzicală începută în 1996, atunci când violonceliştii din Helsinki au fermecat pe toată lumea cu variantele lor cover pentru piese Metallica. Şcoliţi la Sibelius Academy, cei 4 muzicieni şi-au continuat cariera lansând piese originale, uneori instrumentale, alteori acompaniaţi de solişti, de la Corey Taylor la Sandra Nasic de la Guano Apes.

După ce Robert Trujillo, basist Metallica a apărut pe primul single de pe noul album "The Four Horsemen!", acum e rândul lui James Hetfield să cânte pe versiunea nouă de "One". Apocalyptica ajunge astfel la 9 albume de studio şi continuă de unde a început în anii 1990. Va fi ultimul album pentru toboşarul Mikko Siren, care va părăsi grupul.

"One" se lansează pe 17 mai. "Plays Metallica Vol. 2" a fost produs de colaboratorul de lungă durată al trupei, Joe Barresi, care a lucrat cu alde TOOL, Nine Inch Nails, Soundgarden şi Queens of the Stone Age. Urmează un turneu pentru grup, pentru a promova acest LP, urmând a concerta inclusiv în România la final de an 2024.

Iată ce a spus liderul trupei, Eicca Toppinen despre disc:

Este cel mai tare lucru. Nu am insistat, a fost oferit. Am cântat primul album live și a fost mult mai distractiv și mai interesant decât ne așteptam, așa că ne-a venit ideea să facem ceva ca primul album, dar nu am putut să o facem exact în același mod – trebuia să ne provocăm. și aduc o perspectivă complet nouă energiei și emoției originale a Metallica.

Iată tracklist-ul:

01. Ride The Lightning
02. St. Anger
03. The Unforgiven II
04. Blackened
05. The Call Of Ktulu (in memory of Cliff Burton)
06. The Four Horsemen (feat. Rob Trujillo)
07. Holier Than Thou
08. To Live Is To Die
09. One (feat. James Hetfield and Rob Trujillo)
10. One (instrumental)

Citește în continuare

Trending