Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Lars Ulrich vorbește despre starea de sănătate a lui James Hetfield

Lars Ulrich a oferit detalii cu privire la starea de sănătate a vocalistului Metallica. James Hetfield s-a internat din nou la dezintoxicare, trupa fiind nevoită să-și anuleze concertele programate să aibă loc în Australia și Noua Zeelandă.
James Hetfield, solistul Metallica

Concert Metallica la București pe 14 august 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Intervievat recent de USA Today, Lars Ulrich a fost întrebat cum se simte colegul său de trupă, James Hetfield. Toboșarul Metallica a asigurat publicul că internarea la dezintoxicare a fost decizia corectă, cerându-le totodată scuze fanilor pentru anularea concertelor din Australia și Noua Zeelandă.

"[James Hetfield] Face ceea ce trebuie să facă; e într-un proces de vindecare. Îmi pare rău pentru toți cei din Australia și Noua Zeelandă, dar suntem entuziasmați să ne întoarcem cu forțe depline, mai puternici și mai sănătoși ca niciodată.

În drumul nostru, apare evident câte o ocazională poticnire. Dar a fost o călătorie incredibilă și așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem, sperăm anul viitor."

"...am fost uimiți să vedem câtă iubire, apreciere și sprijin am primit în această ultimă săptămână"

Întrebat dacă a fost surprins când a aflat că Hetfield are din nou probleme cu vechile sale adicții, Ulrich a refuzat să comenteze.

"Nu mai am nimic de adăugat - am făcut o declarație publică în urmă cu o săptămână. Cred că cea mai mare surpriză a fost să observăm ce feedback pozitiv am primit din partea fanilor, prietenilor și colegilor de breaslă.

E foarte înduioșător și am fost uimiți să vedem câtă iubire, apreciere și sprijin am primit în această ultimă săptămână, de când a trebuit să amânăm concertele. E o chestie incredibilă", a menționat Ulrich.

În declarația publică făcută de Metallica, nu sunt oferite detalii cu privire la starea lui Hetfield, semn că formația își dorește intimitate.

Când va reveni pe scenă James Hetfield

Potrivit unui anunț făcut recent de formație, Metallica va fi în 2020 headliner-ul a cinci mari festivaluri din America: Epicenter din Charlotte (1-3 mai), Welcome To Rockville din Daytona Beach (8-10 mai), Sonic Temple Art + Music Festival din Columbus (15-17 mai), Louder Than Life din Louisville (18-20 septembrie) și Aftershock din Sacramento (9-11 octombrie). Trupa va susține câte două concerte în cadrul fiecărui festival, cu setlist-uri diferite pentru fiecare show. Prin stabilirea acestor concerte, Metallica a confirmat indirect revenirea lui James Hetfield pe scenă în luna mai a anului viitor.

Citește mai multe despre James HetfieldLars UlrichMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Unde va avea loc concertul Celine Dion de la București și când se pun biletele în vânzare

Pe 29 iulie 2020, Celine Dion va susține primul concert în România. Află unde va avea loc evenimentul și când...

Închide