Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lacuna Coil a lansat o piesă specială de Halloween, "Bad Things" - AUDIO

Lacuna Coil a lansat cu două săptămâni în urmă un nou album, "Black Anima", dar nu se opreşte aici. Trupa italiană a mai lansat recent şi un single numit "Bad Things", cu ocazia sărbătorii Halloween. Track-ul se poate asculta exclusiv prin Amazon Music.

Publicat

pe

Coperta single Lacuna Coil Bad Things Amazon Original
Coperta single Lacuna Coil Bad Things Amazon Original │ FOTO: Lacuna Coil

Această melodie exclusivă Amazon Original combină vocile lui Andrea Ferro şi Cristina Scabbia pentru un duet cu tentă întunecată. Judecând după sample-ul care se poate asculta gratuit, aduce cu ceea ce am auzit pe "Black Anima". Sunetul de rock alternativ îl domină pe cel de gothic metal pe "Bad Things" şi e posibil să apară şi ceva influenţe death, cu care trupa a mai flirtat pe ultimele materiale discografice.

Despre noua creaţie, solistul Andrea Ferro a declarat următoarele:

Cea mai înfricoşătoare perioadă a anului se apropie, noaptea magică când dovlecii strălucesc la lumina lunii. Halloween-ul este cunoscut ca finalul verii şi începutul iernii, o sărbătoare asociată cu întunericul şi vremea rece. Am decis să sărbătorim faptul că suntem primii artişti italieni care creează o piesă Amazon Original Track, cu o piesă cu temă potrivită, numită "Bad Things".

Melodia are un vibe horror perfect pentru ultima zi a lui Octombrie, când graniţa dintre cei vii şi cei morţi devine neclară.

Cei care au un abonament Amazon Prime, au automat şi Amazon Music şi pot asculta noua piesă, care pare foarte catchy. Posesorii de boxe inteligente cu Amazon Alexa, îi pot solicita prin comandă vocală "Alexa play the Amazon Original by Lacuna Coil" şi piesa va porni automat. Cei care vor să cumpere single-ul separat pot plăti 1.29 dolari pe el via Amazon.

Între timp Lacuna Coil se află în turneul de promovare pentru LP-ul "Black Anima" pe tot teritoriul european. Trupa a ajuns odată cu acest disc la 9 materiale în discografia sa. S-a lucrat 2 ani la noul release, unul cu atât mai special cu cât Lacuna Coil aniversează în 2019 20 de ani de existenţă ca trupă. De pe disc am putut asculta single-ul "Layers of Time", lansat în această vară.

Concerte & turnee

Pendulum vine în România! Val nou de artişti anunţat pentru Rockstadt Extreme Fest 2024

Crăciunul vine cu surprize plăcute, iar cea de azi e una pentru fanii drum n' bass. Cea mai celebră trupă DNB din lume, Pendulum vine în România şi o va face chiar la Rockstadt Extreme Fest 2024. Tocmai a fost anunţat un val nou de artişti, pe care îl găsiţi detaliat mai jos.

Publicat

pe

Poster Rockstadt Extreme Fest 2024
Poster Rockstadt Extreme Fest 2024 │ FOTO: Rockstadt

Cap de afiş printre noile anunţuri este cu siguranţă Pendulum, trupa australiană de drum n' bass care făcea senzaţie la început de mileniu. Cu toţii am auzit hiturile "Tarantula", "Sugar", colaborarea cu In Flames pe "Self vs Self", dar şi remixul la "Voodoo People" de la Prodigy. În ultimul an artiştii de la antipozi au lansat piesa "Colorfast", dar şi colaborarea cu Bullet For My Valentine "Halo".

Asta după ce în 2020 şi 2021 ne oferiseră piesele "Come Alive" şi "Nothing for Free", plus "Driver", după un deceniu de pauză. Povestea Pendulum părea încheiată prin 2013, dar o parte din membrii săi a făcut muzica sub numele de Knife Party, cu piese auzite inclusiv în serialul "Breaking Bad". Pendulum îşi începea activitatea în 2002 şi a lansat albumele "Hold Your Color", "In Silico" şi "Immersion".

Iată şi celelalte trupe proaspăt anunţate pentru Rockstadt Extreme Fest 2024:

  • Hatebreed
  • Testament
  • Eluveitie
  • Lacuna Coil
  • The Exploited
  • Terror
  • 1000mods
  • Cynic
  • Left to Die

Rockstadt Extreme Fest 2024 se desfăşoară la Cetatea Râşnov, între 31 iulie 2024 şi 4 august 2024. Headlinerii au fost anunţaţi şi includ nume mari, precum Kreator, Amon Amarth, Opeth, Dimmu Borgir, dar şi Paradise Lost. Pasionaţii de death metal vor jubila, ascultând alde Insomnium şi evident Dark Tranquility, care duc torţa mai departe pentru In Flames şi Suidakra.

Mi se pare totuşi că avem parte de mai puţin rock alternativ decât la ediţia din 2023, unde au strălucit pe scenă din Râşnov Sleep Token, Architects şi While She Sleeps. Astptam totuşi să se anunţe şi alte nume. Nu ar strica să vedem un Spiritbox în lineup pentru a face totul perfect.

Citește în continuare

Trending