Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Bieber s-a apucat de muzică country, lansează piesa "10,000 Hours" alături de Dan + Shay - VIDEO

Internetul a abundat de zvonuri în ultima săptămână că Justin Bieber s-ar fi apucat de muzică country. Se pare că era adevărat, tânărul artist lansând piesa "10,000 Hours", care combină muzica pop cu country. Este o colaborare cu grupul Dan + Shay şi primeşte un clip pe care îl vedeţi în articol.

Publicat

pe

Videoclip Justin Bieber Dan Shay 10000 Hours
Videoclip Justin Bieber Dan Shay 10000 Hours │ FOTO: Justin Bieber

"10,000 Hours" este o piesă blândă, cu percuţie şi bas de R&B, plus voci încărcate cu "miere" ale artiştilor, Dan + Shay şi Justin Bieber. Clipul îi prezintă pe muzicieni alături de cei dragi. Apar şi imagini din arhiva personală, inclusiv a lui Justin şi a proaspetei sale soţii, Hailey Baldwin. Cei doi s-au căsătorit cu doar câteva zile înainte de lansarea piesei.

Dan + Shay este un duo country apreciat în SUA, iar track-ul lor colaborativ cu Justin Bieber a fost compus de către Dan Smyers, Shay Mooney şi Bieber. Versurile sunt practic o promisiune de fidelitate timp de "10.000 ore sau restul vieţii mele". Hailey Baldwin apare la rândul său în clip, sărutându-se cu tânărul pop star, sau îmbrăţişându-se cu acesta, în vreme ce cuplul priveşte filmări mai vechi cu ipostaze drăgăstoase.

"10,000 Hours" este prima piesă country a lui Justin Bieber şi marchează ascensiunea acestui gen muzical în ultimul an. Muzica de acest tip a avut câteva momente de "spike" în relevanţă. Întâi au fost piesele cu influenţe country de pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born", apoi topurile au fost cucerite de Lil Nas X cu "Old Town Road". Recent tot "Old Town Road" a apărut în trailerul celui mai nou film "Rambo".

Cât despre Bieber, acesta nu a fost foarte activ în ultima vreme. Ultima sa piesă a fost colaborarea cu Ed Sheeran numită "I Don't Care". Dan + Shay pregătesc între timp un nou album. Artiştii au fost nominalizaţi la premiile Country Music Awards, care vor fi decernate pe 14 noiembrie 2019. Au bifat nominalizări la categorii ca "Duo-ul Anului", "Albumul Anului" şi "Single-ul Anului" (pentru piesa "Speechless").

Acea melodie a fost cântată la nunta lui Sophie Turner (Şansa din "Game of Thrones") cu Joe Jonas cu câteva luni în urmă. Cât despre noul single, el precede un viitor LP Dan + Shay, care va sosi în următoarele luni. Este al patrulea din cariera duo-ului, care a mai lansat un disc şi în 2018, sub numele "Dan + Shay".

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending