Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Bieber s-a apucat de muzică country, lansează piesa "10,000 Hours" alături de Dan + Shay - VIDEO

Internetul a abundat de zvonuri în ultima săptămână că Justin Bieber s-ar fi apucat de muzică country. Se pare că era adevărat, tânărul artist lansând piesa "10,000 Hours", care combină muzica pop cu country. Este o colaborare cu grupul Dan + Shay şi primeşte un clip pe care îl vedeţi în articol.

Publicat

pe

Videoclip Justin Bieber Dan Shay 10000 Hours
Videoclip Justin Bieber Dan Shay 10000 Hours │ FOTO: Justin Bieber

"10,000 Hours" este o piesă blândă, cu percuţie şi bas de R&B, plus voci încărcate cu "miere" ale artiştilor, Dan + Shay şi Justin Bieber. Clipul îi prezintă pe muzicieni alături de cei dragi. Apar şi imagini din arhiva personală, inclusiv a lui Justin şi a proaspetei sale soţii, Hailey Baldwin. Cei doi s-au căsătorit cu doar câteva zile înainte de lansarea piesei.

Dan + Shay este un duo country apreciat în SUA, iar track-ul lor colaborativ cu Justin Bieber a fost compus de către Dan Smyers, Shay Mooney şi Bieber. Versurile sunt practic o promisiune de fidelitate timp de "10.000 ore sau restul vieţii mele". Hailey Baldwin apare la rândul său în clip, sărutându-se cu tânărul pop star, sau îmbrăţişându-se cu acesta, în vreme ce cuplul priveşte filmări mai vechi cu ipostaze drăgăstoase.

"10,000 Hours" este prima piesă country a lui Justin Bieber şi marchează ascensiunea acestui gen muzical în ultimul an. Muzica de acest tip a avut câteva momente de "spike" în relevanţă. Întâi au fost piesele cu influenţe country de pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born", apoi topurile au fost cucerite de Lil Nas X cu "Old Town Road". Recent tot "Old Town Road" a apărut în trailerul celui mai nou film "Rambo".

Cât despre Bieber, acesta nu a fost foarte activ în ultima vreme. Ultima sa piesă a fost colaborarea cu Ed Sheeran numită "I Don't Care". Dan + Shay pregătesc între timp un nou album. Artiştii au fost nominalizaţi la premiile Country Music Awards, care vor fi decernate pe 14 noiembrie 2019. Au bifat nominalizări la categorii ca "Duo-ul Anului", "Albumul Anului" şi "Single-ul Anului" (pentru piesa "Speechless").

Acea melodie a fost cântată la nunta lui Sophie Turner (Şansa din "Game of Thrones") cu Joe Jonas cu câteva luni în urmă. Cât despre noul single, el precede un viitor LP Dan + Shay, care va sosi în următoarele luni. Este al patrulea din cariera duo-ului, care a mai lansat un disc şi în 2018, sub numele "Dan + Shay".

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Justin Bieber și-a vândut catalogul muzical pentru 200 de milioane de dolari

Justin Bieber, unul dintre cei mai bine vânduți cântăreți contemporani, se alătură unui grup tot mai mare de artiști care își vând discografiile. Află ce înseamnă acest lucru atât pentru Bieber, cât și pentru compania care plătit 200 de milioane de dolari pentru muzica lui.

Publicat

pe

Justin Bieber
Justin Bieber │ FOTO: Captură YouTube

Compania Hipgnosis Songs Capital a achiziționat drepturile lui Bieber asupra catalogului său muzical. Afacerea a avut un preț de aproximativ 200 de milioane de dolari, devenind cea mai profitabilă pentru orice artist din generația lui Bieber. Este, de asemenea, cea mai mare achiziție a companiei Hipgnosis până în prezent, acoperind toate cele 290 de titluri din catalogul lui Bieber, lansate înainte de 31 decembrie 2021.

Hipgnosis Songs Capital deține acum controlul asupra unora dintre cele mai mari hituri din ultimii ani, printre care "Baby" și "Sorry". Acest lucru înseamnă că Hipgnosis va primi o sumă de bani de fiecare dată când o melodie pe care o deține este ascultată pe serviciile de streaming sau folosită pe radio, TV sau în filme.

În mod normal, cataloagele mai noi, cum ar fi cel al lui Bieber, sunt considerate investiții mai riscante, deoarece pot să nu fie susținute de trecerea timpului. De multe ori se vând pentru sume mai mici decât cataloagele artiștilor cu o anumită "istorie". Cu toate acestea, succesul lui Bieber a fost de netăgăduit încă de la albumul său de debut din 2009, "My World".

În ceea ce-l privește pe Justin Bieber, el a avut de ales - să continue să culeagă recompensele de fiecare dată când unul dintre hiturile sale este difuzat sau să încaseze acum și să vândă drepturile pentru o sumă forfetară. Artistul de 28 de ani a ales a doua variantă. De asemenea, melodiile lui Bieber vor continua să fie administrate de Universal Music, casa de discuri cu care a colaborat artistul.

Justin Bieber are o perioadă mai liniștită în carieră. Cântărețul s-a văzut nevoit să amâne concertele rămase din turneul "Justice" pentru o perioadă nedeterminată. Turneul, care inițial era programat să debuteze în 2020, a fost amânat și reprogramat de mai multe ori, inițial din cauza pandemiei, iar recent din cauza sindromului Ramsay Hunt care i-a provocat lui Bieber paralizie facială.

Citește în continuare

Trending