Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Irina Rimes și CEO-ul Sziget Festival, printre primii speakeri confirmați la Mastering The Music Business 2020

Cea mai mare conferință din România dedicată industriei muzicale, Mastering the Music Business, ajunge în 2020 la cea de-a cincea ediție. Printre primii speakeri confirmați se numără Irina Rimes și CEO-ul Sziget Festival, Kadar Tamás.

Irina Rimes la Cerbul de Aur 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Mastering The Music Business 2020 va avea loc între 17 și 19 martie la Hotel Caro din București și va aduce împreună aproximativ 100 de speakeri, profesioniști din industria muzicală din toate colțurile lumii, jurnaliști internaționali din domeniu, dar și trupe și artiști care doresc să își dezvolte cariera.

Cine sunt primii speakeri confirmați pentru MMB2020?

Kadar Tamás lucrează în sectorul industriilor creative de 20 de ani. În 2011 s-a alăturat echipei Sziget ca CEO, iar acum coordonează toate activitățile Sziget Cultural Management, inclusiv toate evenimentele, festivalurile si alte evenimente majore ale Sziget group.

Peter Smidt este fondatorul și directorul creativ al celui mai important festival de showcase la nivel european - EuroSonic Noorderslag. Peter Smidt împreună cu echipa sa organizează festivaluri precum Amsterdam Dance Event, Buma Beats, InJAZZ conference, The Buma Awards, Music in Motion și multe alte evenimente pentru a promova repertoriul olandez în interiorul și în afara granițelor.

Irina Rimes, cel mai tânăr jurat de la Vocea României, s-a bucurat de un real succes încă de la lansarea din 2016. Este singurul artist român care a lansat un proiect unic: prima trilogie muzicală. “Iubiri secrete”, inspirată din experiențele personale ale artistei. A scris piese pentru artiști precum: Inna, Antonia, Raluka, Andra, Alina Eremia. Irina Rimes s-a remarcat și prin lansarea primului album vizual din România, “Despre El”, urmat de albumul-carte “Cosmos”, ilustrat cu poezii originale și vândut integral la doar câteva zile după apariția pe piață.

Evan Murray este un nume recunoscut în Canada, fiind un promotor de trupe și creator de conexiuni în industria muzicală pentru acestea, dar și ca booker. A reușit să construiască o vastă rețea de contacte în industria muzicală internațională și a creat un festival de showcase care a a găzduit artiști din Canada, USA, Suedia, Germania, Portugalia etc. După succesul acestui eveniment a reușit să coordoneze mai multe trupe pe care le-a inclus în festivaluri mari din întreaga lume.

MMB Showcase Festival 2020

Mastering The Music Business & Showcase Festival este un eveniment cu un concept inedit, care combină o conferință la care sunt așteptați artiști, producători muzicali, manageri de case de discuri, booking agents sau organizatori de festivaluri, cu workshop-uri și un festival de showcase, care le permite artiștilor înscriși să fie ascultați și remarcați de oameni importanți din industrie.

Festivalul de showcase al MMB 2020 se va desfășura, în toate cele 3 zile, în Club Expirat, începând cu orele 20:00.

În cadrul ediției de anul trecut a Mastering The Music Business au participat artiști și speakeri precum byron, Lucia și The Mono Jacks, printre subiectele discutate numărându-se și motivele pentru care merită să mergi la un festival și poziția femeilor în algoritmul industriei muzicale.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Irina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandru Andrieș revine cu un concert special de Moș Nicolae

Alexandru Andrieș revine pe scena Sălii Radio pe 7 decembrie. În cadrul acestui eveniment, artistul va prezenta publicului în premieră...

Închide