Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

INNA are o melodie în noul joc NFS Heat; Iată despre ce piesă este vorba

INNA se alătură numelor mari din rap, rock şi EDM care au piese incluse în cel mai nou joc de curse, NFS Heat. Jocul soseşte pe 8 noiembrie şi în vreme ce conduci bolizi de sute de cai putere vei putea asculta piesa "Tu Manera" a artistei autohtone.

Publicat

pe

INNA piesa NFS Heat 2019
INNA piesa NFS Heat 2019 │ FOTO: INNA

"Tu Manera" este o piesă a Innei de pe albumul latino "YO". Cu acest disc INNA a cucerit piaţa sud americană, materialul fiind compus în întregime de artistă. Nu este prima dată când cântăreaţa are o piesă folosită într-un fenomen al pop culture-ului modern. Spre exemplu în popularul serial de pe Netflix "Elite" s-a auzit piesa "Sin Ti". Sezonul 2 a debutat cu câteva săptămâni în urmă, iar în episodul 6 se aude melodia respectivă.

"Tu Manera" a debutat în luna martie a acestiui an şi a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. Despre apariţia sa în noul joc de curse, INNA a declarat următoarele:

M-am trezit cu foarte multe story-uri de la fanii mei cum că este pe Need for Speed, este un joc pe care îl jucăm şi eu în copilărie. Mă simt extraordinar de împlinită, mă simt fericită, cred că pot spune că trăiesc cea mai intensă perioadă din viaţa mea pentru că asta este muzica pe care am scris-o eu din sufletul meu, bineînţeles alături de colegul meu drag, David.

Track-ul a fost folosit şi în serialul "Grand Hotel", produs de către Eva Longoria.

Need for Speed Heat soseşte pe 8 noiembrie 2019 pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Coloana sa sonoră include piese reggaeton de la Gente de Zona, dar şi rap de la Machine Gun Kelly sau 2 Chainz. Auzim şi DNB de la Chase and Status sau muzica indie de la Bonobo. Iată cum arată tracklist-ul coloanei sonore pentru NFS Heat:

 1. Bomby - Con Mucho Son
 2. Sofi Tukker & Bomba Estereo - Playa Grande
 3. Sofi Tukker - Swing
 4. Gloria Groove - Coisa Boa
 5. Burna Boy - Collateral Damage
 6. The Tribe of Good - Turning It Up For The Sunshine (Friend Within Remix)
 7. Mustard - 100 Bands (ft. Quavo, 21 Savage, YG, Meek Mill)
 8. Gente de Zona - Poquito a Poco (ft. Zion & Lennox)
 9. INNA - Tu Manera
 10. Diplo - Bubble Up
 11. Toro y Moi - Ordinary Pleasure
 12. Bomba Estereo - Carnavalera ft. Systema Solar
 13. Felix Jaehn & Breaking Beattz - LIITA (ft. Brother Leo)
 14. DeeWunn & Leo Justi - Back It Up, Drop It
 15. Deorro & Henry Fong & Elvis Crespo - Pica
 16. Toro y Moi - Fading
 17. Gente de Zona - Hazle Completo El Cuento (ft. El Micha)
 18. French Montana - Writing on the Wall ft. Post Malone, Cardi B, Rvssian
 19. Machine Gun Kelly - El Diablo
 20. Valentino Khan & Kayzo - Novocaine
 21. Maejor - Nirvana (feat. Yashua, Jeon)
 22. NOMA$ - Pay Day
 23. 2 Chainz - Momma I Hit A Lick (feat. Kendrick Lamar)
 24. NVDES - Rock and Roll
 25. Chase and Status - Murder Music (feat. Kabaka)
 26. Party Favor & GTA - Work It Out
 27. Lil Baby & Future - Out The Mud
 28. Play-N-Skillz - Pegadito
 29. Radamiz - Save The Youth feat. History & Tedy Andreas
 30. KANDY & Nonsens - Like This
 31. BJ The Chicago Kid - Worryin' Bout Me (ft. Offset)
 32. BlumBros x MAKJ - LS6
 33. Impish - Hive
 34. Denzel Curry - BIRDZ (feat. Rick Ross)
 35. Blac Youngsta - So What
 36. Blocboy JB - Mercedes
 37. Whiney - Doin' It For Time (ft. Kwam)
 38. Sa-Roc - Goddess Gang
 39. Anna Lunoe - 303
 40. Bear Grillz - Don't Stop Get It (ft. Bok Nero)
 41. Danay Suárez - Viaje en Dub
 42. Kings Of The Rollers - Guitar Track
 43. Tycho - Easy
 44. Bumbasee - Tooth and Nail (ONEDUO Remix)
 45. TroyBoi - Say Yeah
 46. Bonobo - Linked
 47. NGHTMRE & Zhu - Man's First Inhibition feat Kidd Keem
 48. NGHTMRE & A$AP Ferg - Redlight (NGHTMRE VIP Remix)
 49. Yellow Claw - Break of Dawn (feat. Stoltenhoff) (Duke & Jones Remix)
 50. Ramengvrl - I AM ME
 51. Kelly Mac & Aaron John Shapiro - Entrance
 52. Elysha Zaide & Angel Davanport - Illegal 2
 53. ZUNA - BiTURBO feat. BAUSA
 54. noax - Invasion

INNA a lansat în această toamnă INNAMag, propria revistă online, iar pe parcursul verii ne-a încântat cu hiturile "Locura" şi "Si, Mama".

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Maia Morgenstern, apariție surprinzătoare la Masked Singer 2021: "Nu, nu sunt eu Muma Pădurii"

Masked Singer își surprinde telespectatorii cu momente incendiare. Ediția de mâine, 28 octombrie, nu se lasă mai prejos, Maia Morgenstern fiind apariția surpriză a serii. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Maia Morgenstern și Muma Pădurii la Masked Singer 2021
Maia Morgenstern și Muma Pădurii la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Toate personajele celui de-al doilea sezon Masked Singer i-au intrigat pe detectivi, însă o mască s-a făcut cu adevărat remarcată - Muma Pădurii. Timp de opt săptămâni, enigmatica Mumă a Pădurii i-a făcut pe detectivii Masked Singer România să pună cap la cap indicii, să-i asculte cu atenție vocea și să caute tot felul de piste. Joi, de la ora 21:30, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor avea parte de un moment fără precedent în istoria acestui show.

Actrița Maia Morgenstern, cea care a fost nominalizată de cele mai multe ori ca posibilă variantă pentru vedeta care se ascunde sub masca Mumei Pădurii, va urca pe scena Masked Singer România și va adânci și mai mult misterul din jurul acestui personaj.

Alex Bogdan: Muma Pădurii este Maia Morgenstern

Imediat după ce Muma Pădurii își va încheia prestația, Alex Bogdan va spune că sub această mască enigmatică s-ar putea afla chiar Maia Morgenstern, o variantă pe care au vehiculat-o și ceilalți detectivi de-a lungul celor 8 săptămâni.

"Actrița care se ascunde acolo a jucat-o în musicalul Chicago pe Mama Morton și lucrul acesta mă face să mă întorc la un nume foarte drag mie și să spun, fără tăgadă, că în seara asta, la Masked Singer România, Muma Pădurii este Maia Morgenstern".

Maia Morgenstern: "Nu, nu sunt eu Muma Pădurii!"

Spre uimirea tuturor celor prezenți, actrița va urca pe scenă și va clarifica toate zvonurile pe care le-a auzit despre ea și acest personaj enigmatic. "Nu, nu sunt eu Muma Pădurii! Alex Bogdan, recunoaște...", va spune actrița joi seară. Apariția acesteia îi va bulversa total pe cei patru detectivi, care vor trebui să caute și mai mult prin indiciile personajului pentru a descoperi cine se ascunde sub mască.

În edițiile trecute, Muma Pădurii le-a spus detectivilor că este o persoană care a lăsat urme adânci în sufletele muritorilor:

"Cu vocea n-am făcut niciodată mare lucru, chiar mă mir că am ajuns atât de departe și nu am fost nevoită să depun prea mult efort. Oi fi eu Muma Pădurii, dar prezența mea a lăsat urme adânci în sufletele muritorilor și niciodată nu pot spune că oamenii m-au uitat. Dimpotrivă! Ce mă amuză e că mi-ați spus numele de câteva ori în emisiune, l-am auzit și pe holuri. Așa că sunteți pe drumul cel bun... drumul pierzaniei, normal! Hahaha!"

Cum vor reacționa detectivii când își vor da seama că cele mai bune teorii sunt spulberate, dar și ce alte nume vor nominaliza, aflăm joi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Masked Singer România.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Masked Singer 2021: Pisica și Monstrulica și-au dezvăluit adevărata identitate - VIDEO

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Masked Singer a adus în fața telespectatorilor nu una, ci două demascări. Pisica și Monstrulica au părăsit competiția măștilor. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Pisica & Monstrulica la Masked Singer 2021
Pisica & Monstrulica la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Cele 10 măști rămase în competiție au luptat pentru un loc în etapa următoare. Din păcate, regula jocului spune ca personajele cu cele mai puține voturi să își dea masca jos, astfel că Pisica și Monstrulica au arătat cine sunt cu adevărat.

Antonia - Pisica și Oana Zăvoranu - Monstrulica

Antonia și Oana Zăvoranu s-au ascuns în frumoasele costume ale emisiunii Masked Singer. Cele două vedete au creat un spectacol pe cinste interpretând piesele "Un-break my heart", respectiv "Bini di Tăt". Dacă pe Oana nu a ghicit-o niciun detectiv, Antonia a fost alegerea INNEI. Cântăreața a fost plăcut surprinsă să vadă că prietena și colega de breaslă se află sub mască:

"Masked Singer România e cel mai secretos show din România! Chiar și între prieteni", a comentat INNA.

În ceea ce o privește pe Antonia, aceasta s-a declarat încântată că a putut participa la emisiunea de la PRO TV:

"Am plâns la un moment dat sub mască. Mi-ați dat foarte multe complimente frumoase în legătură cu vocea, cu performanța și apreciez foarte mult. Mă bucur că v-a plăcut!"

Deși a avut o apariție de scurtă durată în concurs, Monstrulica a impresionat cu personalitatea jovială. A cântat și a dansat cu energie, și s-a lăsat greu de demascat la final. Jurații au crezut că în costum s-ar putea ascunde Adina Buzatu, George Ivașcu sau Lino Golden. Evident, presupunerile au fost greșite, Oana Zăvoranu fiind varianta corectă.

"Mi-a fost dor de tine! Mie îmi pare rău că n-ai mai rămas", a transmis Horia Brenciu.

Mihaela Rădulescu a ținut să menționeze că talentul actoricesc al Oanei i-a păcălit pe toți:

"Știi ce ai avut tu, Oana, de ne-ai pus pe toți la pământ, sub masă...Băi, ești foarte bună actriță! Ești foarte talentată! Tu cu asta te-ai lansat și cu asta ne-ai păcălit pe toți".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Steaua a părăsit competiția Masked Singer 2021 - VIDEO

Joi seară, o nouă mască a ieșit din competiție. Steaua, una dintre cele mai complexe prezențe pe scena de la Masked Singer, a fost eliminată. Ce vedetă a interpretat-o?

Publicat

pe

Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021
Steaua, una dintre măștile de la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

O nouă ediție a show-ului Masked Singer a venit cu o altă demascare. De data aceasta a fost vorba de Steaua, un personaj îndrăgit, dar și intrigant, ce le-a dat multe bătăi de cap juraților. În spatele măștii s-a aflat nimeni altul decât Mihai Trăistariu.

Ce indicii a oferit Steaua?

"Mi s-a spus întotdeauna că am mai multe personalități. Fie sunt prea liniștită și las impresia că sunt o fire naivă, fie fac gesturi extravagante. Așa că lumea spune despre mine că nu am toate stelele pe casă. Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală".

Cine au crezut detectivii că este Steaua?

Steaua a interpretat piesa "Can't Get You Out Of My Head" (Kylie Minogue) și i-a cucerit pe jurați. În același timp, le-a dat și planurile peste cap:

"Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic, că am niște idei într-o emisiune, altele în alta. Vii cu tot felul de povești. Nu mai înțeleg nimic despre tine", a spus Mihaela Rădulescu.

Alex Bogdan a fost în asentiment, fiind de părere că se află în fața celui mai mare mister de la Masked Singer.

În ciuda neclarității, cei patru jurați s-au văzut nevoiți să se gândească la câteva personaje ce s-ar putea afla sub mască, iar printre acestea s-au numărat Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu, Ileana Lazariuc sau Adelina Pestrițu.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending