Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Green Day a lansat noul imn NHL, "Fire, Ready, Aim" - AUDIO

Green Day a lansat al doilea single de pe viitorul LP, "Fire, Ready , Aim". Piesa nu este doar un preview pentru noul album, ci şi noul imn al transmisiunilor ligii de hockey din SUA. NHL va avea de acum încolo această piesă ca temă de deschidere a meciurilor din fiecare miercuri. Puteţi asculta single-ul în articol.
Green Day Fire Ready Aim NHL 2019 2020

Green Day Fire Ready Aim NHL 2019 2020 │ FOTO: NHL

Ca orice track punk care se respectă, piesa este scurtă, plină de energie, dar şi foarte catchy. "Fire, Ready, Aim" este promovată ca o melodie prin care să îţi exteriorizezi furia atunci când cineva te calcă pe nervi. E perfectă de asociat unui sport ca hockey-ul, singurul la care bătăile dintre jucători sunt la ordinea zilei şi au devenit normalitate în acest sport.

Aceasta este a doua piesă de pe viitorul album Green Day "Father of All...", care va sosi în 2020. Prima piesă a fost chiar cea titulară de pe disc şi a sosit luna trecută. A părut a fi un release experimental, cu multe efecte pe voce, influenţe glam şi versuri trăznite. "Fire, Ready, Aim" va deschide de acum încolo fiecare transmisiune NHL Wednesday's Night Hockey de pe NBC Sports.

A avut premiera pe 9 octombrie într-un montaj video de dinaintea meciului dintre New Jersey Devils şi Philadelphia Flyers (se poate urmări mai jos montajul). Clipul a inclus şi secvenţe cu trupa cântând piesa pe gheaţa unei arene de hockey. Posibil să fie convertit într-un clip oficial ulterior. Melodia va fi auzită pe parcursul întregului sezon 2019-2020, iar parteneriatul Green Day cu NHL ţine 2 ani şi include şi un concert la meciul NHL All Stars de pe 25 ianuarie 2020.

Green Day îşi va lansa noul album "Father of All..." (titlul complet este "Father of All Motherf*ckers") pe 7 februarie 2020. Ulterior va urma un mega turneu alături de trupele Weezer şi Fall Out Boy, numit Hella Mega Tour. Vor fi incluse stadioane din Marea Britanie, Europa şi America şi grosul concertelor vor avea lor vara viitoare. Turneul îi va duce pe muzicieni în Franţa, Olanda, Belgia, Austria, Marea Britanie, dar şi într-o sumedenie de arene din Statele Unite.

Citește mai multe despre Billie Joe ArmstrongGreen Day
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
byron anunță turneul național de promovare a noului album

byron își va promova noul album în cadrul unui turneu național. Acesta va debuta pe 26 octombrie, la Cluj, și...

Închide