Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Depeche Mode lansează în cinematografele din toată lumea documentarul "Spirits In The Forest"

Depeche Mode anunță lansarea noului documentar muzical ”SPIRITS in the Forest”. Filmul va fi proiectat într-un eveniment de o singură seară, pe 21 noiembrie, adresându-se tuturor fanilor trupei, cu care Depeche Mode își dorește să celebreze impactul muzicii și al concertelor lor.

Publicat

pe

Dave Gahan, solistul Depeche Mode în concert pe Cluj Arena pe 23 iulie 2017
Dave Gahan, solistul Depeche Mode în concert pe Cluj Arena pe 23 iulie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

"Spirits In The Forest" va fi difuzat în peste 2400 de cinematografe, din Adelaide până în Zagreb, în peste 70 de țări, fiind prezent și în multiple cinematografe din România.

Regizată de Anton Corbijn, colaborator vechi al trupei și regizor premiat, pelicula urmărește evoluția Depeche Mode în turneul 2017/2018 Global Spirit Tour, cu care formația a ajuns la nu mai puțin de 3 milioane de fani în 115 de concerte.

Documentarul urmează poveștile emoționante a 6 fani Depeche Mode și îmbină momente din show-urile live ale trupei pe Waldbühne (“Forest Stage”) din Berlin, cu imagini intime filmate în orașele natale ale fanilor. Filmul arată cum și de ce popularitatea și relevanța trupei a continuat să creasca de-a lungul carierei lor, și surprinde incredibila putere a muzicii lor de a crea comunități, de a ajuta oamenii să-și depășească momente dificile și să fie conectați indiferent de barierele de limbă, țară, gen, vârstă sau context.

"Sunt foarte mândru să prezentam acest film și povestea puternică din spatele lui", declară Dave Gahan, solistul Depeche Mode.

"Este minunat să vezi cât de mult muzica noastră a impactat viețile fanilor noștri", adaugă Martin Gore. "În lumea agitată și divizată de astăzi, muzica poate fi o forță a binelui, capabilă să ne unească."

Depeche Mode: "Spirits In The Forest" va fi difuzat pe 21 noiembrie. Biletele s-au pus în vânzare pe spiritsintheforest.com, unde fanii pot găsi cele mai noi informații despre teatrele și cinematografele incluse în proiecție.

VIDEO TRAILER: Depeche Mode: "Spirits In The Forest"

Global Spirit Tour, ce este prezentat în acest nou documentar, a ajuns în 2017 și în România. Formația a concertat pe 23 iulie la Cluj-Napoca, la 4 ani de la show-ul susținut pe Arena Națională din București.

Comentează

Trending