Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Coloana sonoră a animației "Frozen 2" include 7 piese originale - AUDIO TEASER

"Frozen 2", una dintre cele mai așteptate producții cinematografice ale anului 2019, va avea premiera în cinematografe în luna noiembrie. Soundtrack-ul peliculei va fi lansat cu o săptămână înainte de premieră, urmând să conțină 7 piese originale.
Frozen 2

Frozen 2 (foto: Disney )

După o lungă așteptare, fanii animației "Frozen" se pot bucura de vești privind noua poveste Disney ce continuă periplul îndrăgitelor personaje Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven. "Frozen 2" ajunge în cinematografe pe 22 noiembrie, cu o săptămână înainte urmând a fi lansată coloana sonoră a peliculei. Aceasta va include 7 piese originale, semnate de nume precum Panic! At the Disco, Kacey Musgraves și Weezer. Melodiile sunt interpretate de Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez, soundtrack-ul fiind produs de către Christophe Beck.

"Muzica celor doi Lopez și a lui Christophe Beck face parte din ADN-ul "Frozen". Acești muzicieni aduc o înțelegere atât de bogată și de încărcată emoțional a lumii și personajelor încât prin muzica lor incredibilă am reușit să aprofundăm și să extindem povestea", a declarat Chris Buck, unul din cei doi regizori ai "Frozen" și "Frozen 2".

"Piesele și soundtrack-ul "Frozen 2" reflectă evoluția personajelor și aprofundarea poveștilor lor. Muzica e plină de viață, dar totodată emoțională, personală, dar puternică, intimă, dar și universală. Kristen, Bobby și Christophe s-au autodepășit, ducând muzica pe noi culmi temerare", a completat cealaltă jumătate a echipei regizorale, Jennifer Lee.

TRAILER: "Frozen 2"

Lansarea soundtrack-ului va avea loc pe 15 noiembrie, până atunci acesta fiind disponibil pentru precomandă.

Tracklist "Frozen 2"

 1. "All Is Found," interpretată de Evan Rachel Wood
 2. "Some Things Never Change," interpretată de Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad and Jonathan Groff
 3. "Into the Unknown," interpretată de Idina Menzel (feat. AURORA)
 4. "When I Am Older," interpretată de Josh Gad
 5. "Reindeer(s) Are Better Than People (Cont.)," interpretată de Jonathan Groff
 6. "Lost in the Woods," interpretată de Jonathan Groff
 7. "Show Yourself," interpretată de Idina Menzel și Evan Rachel Wood
 8. "The Next Right Thing," interpretată de Kristen Bell
 9. "Into the Unknown," interpretată de Panic! At the Disco (end credits)
 10. "All Is Found," interpretată de Kacey Musgraves (end credits)
 11. "Lost in the Woods," interpretată de Weezer (end credits)

Ascultă fragmente din noile piese "Frozen 2":

Citește mai multe despre Panic! At The Disco
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE